torsdag 15. september 2011

HEI HEI.. HER ER JEG IGJEN ...

Photobucket

Hei igjen alle sammen som er innom bloggen min..

Begynner denne bloggen med et bilde av meg og min mann oppe på SNØTINN som er fjellet som er det høyeste her i Eide kommune.. der var vi i Juni i år og var mitt fjellturmål nr 1 i år.. det ligger 1027 m.o.h og det er fantastisk utsikt oppe i fra der.. en skikkelig flott tur.

Ja nå er det lenge siden jeg har vært innom her.. tiden har flydd avsted.. jeg har vært innom å lest hos dere andre , men ikke kommentert noe særlig.. har hatt problemer med å få kommentere også hos enkelte hos dere, men håpe e klare å finne ut hvordan jeg skal få det til igjen. Fikk meg en ny data her i sommer og har slitt litt med å komme meg inni hvordan jeg gjør forskjellige ting med denne... men kommentarproblemer hadde jeg også før jeg fikk ny.. men skal prøve å finne ut av det.

Ja nå har vi kommet til midten av september måned og høsten er godt igang.. selv føler jeg at høsten kom alt for fort,sommeren var elendig her i år, regn og skodde prega mye av sommeren. Men prøvde å nyte den så best vi kunne.. har hatt mange fine fjellturer i sommer, mye regn og skodde da, men likevell mange fine opplevelser. Ellers så har vi hatt mye koselig besøk av venner og famelie. Koselig :):)

Men nå er det ingen vei tilbake høsten er her, kveldene blir mørkere og fargene forandrer seg i naturen, er egentlig en fin tid dette også, ingen ting er sågodt som å fyre i ovenen, tenne lys og sette seg ned å lese ei god bok å bare kose seg.

Hvordan går det så med meg, begynner å falle på plass en del ting nå, men sliter nå litt med maten enda, spiser en ting en dag for andre dagen å bli syk av samme maten, og jeg sliter enda med å spise innimellom. Men det går bedre og bedre for hver dag. Jeg er ikke så redd for å spise lengre som jeg var før. Vekta har ikke gått ned noe særlig siden jeg skrev blogg sist, men har nok krympa litt i cm på forskjellige plasser.

Jeg har gått i 60% jobb helt til nå og etter helga nå så skal jeg begynne i 80% er spent på hvordan det vill gå, men det er nå et av noen av målene mine som jeg endelig har nådd da. Men skal nå bli en spennede tid fremover på mange måter.

Men jeg har poblemer med å få med meg hodet i denne prosessen da.. fortsatt ser jeg meg selv som veldig stor når jeg ser meg i speilet. Jeg ser fortsatt den store Evelyn, og ikke den litt mindre som jeg er nå. Har litt problemer med å ta innover meg komplimanger som jeg får, klarer ikke helt å tro på at det er meg folk snakker om når de sier ting, men dette regne jeg med vill komme seg etterhvert.

Den fysiske forma er kjempebra, men jeg sliter litt følelsesmessig, er nå andre ting her som ligg å lure også av vonde opplevelser, det er slik at jeg av og til kunne tenkt meg at ting hadde vistes utenpå meg og folk kunne sett at jeg ikke alltid har det helt bra, for det er vannskelig for folk å se at jeg har problemer, for de fleste ser bare den blide og sprudlene Evelyn fortiden, men alt er desverre ikke slik alltid. Er mange som lurer på hvofor jeg ikke jobbe mere en jeg gjør og hvorfor jeg går så mye i fjellet når jeg ikke er på jobb hver dag. Bruke blandt annet å svare at fjellturene er min medesin og måte å klare å overleve hverdagen på. Av og til kunne jeg faktsik tenkt meg å vært den gamle Evelyn der jeg kunne ha gjemt meg bort litt å vært litt usynlig.. men som sat fysisk sett har jeg det kjempebra fortiden.. er så morro å kunne være med på ting jeg ikke fikk være med eller klarte tidligere... men alt er ikke like rosenrødt.. kansje skriver jeg litt mere om dette etterhvert.

Har vært tøffe dager nå i det siste, på grunn av sykdom i nærfam. Da har jeg måtte være den flinke og tøffe Evelyn.. ikke alltid like enkelt.. men.. som sagt kansje vill jeg skrive og fortelle litt om dette også en gang.

Som jeg skriver tidligere i denne bloggen så har jeg gått mye i fjellet og skog og mark , og i dette blogginnlegget viser jeg dere bilder fra turen vår på SNØTINN som altså er det høyeste fjellet her i kommunen. Dette er også en Stikk ut post.. jeg har nå gått etter disse postene hele sommeren.. har 68 ulike poster og 214 turer tilsammen siden i mai måned. Mange fine opplevelser og flotte turer. Kommer til å bli en del innlegg med bilder i fra disse turene nå fremover. Jeg har tatt alle Stikk ut postene i Eide kommune her jeg bor.. i tilegg alle i noen nabokommuner. Morsomt:):)

Photobucket

Her er bilde tatt mot Snøtinn på vei oppover.. var fortsatt litt snø i fjellet enda i juni måned. Den dagen vi var der så var det sol og lettoverskyet.. kjempefint å gå tur den dagen.

Photobucket

Flott utsikt der oppe utover fjellene rundt omkring.

Photobucket

Jeg oppe ved varden der oppe.

Photobucket


Jeg med Snøtinn bak med på vei opp.

Photobucket


Det ble mange bilder og litt rotete blogg denne gangen.. men jeg kaver litt med å finne ut av denne datamaskinen og hvordan jeg skal få bildene over på bloggen. Nesten så jeg kunne tenkt meg å ta i bruk den gamle maskinen igjen. Men jeg finner vell ut av det etter hvert tenke jeg.

Håper at noen av dere fortsatt vill følge meg videre.. jeg kommer med flere bilder og ting og tang etterhvert som jeg finner ut av dette.

Klem fra Evelyn

14 kommentarer:

 1. Hei Evelyn;)
  Jeg kan ikke sette meg helt inn i dine problemer, men skjønner allikevel at det kan være vanskelig å få med seg hodet i denne prosessen..og at du av og til kunne tenke deg å gjemme deg litt;)
  Typisk at folk ikke forstår, en må ha brukket fot for få forståelse...sånn er det bare.
  Stå på!!..du er tøff, ikke bare utenpå, men tydeligvis også en indre styrke som du kan stole på!!
  Klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei.
  Så fint at du er tilbake !
  Du er skikkelig tøff, altså, med alt du har gått gjennom.
  Flotte bilder fra Snøtinn......
  Lykke til med 80% jobb og ny Pc.
  Det er alltid litt styr å lære seg til med nye ting.
  Best med det gode, gamle, liksom,men det går seg til, heldigvis.
  Stor klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. hei igjen fra meg :) nå er det like før det er min tur å opereres :) du sier noe viktig her i innlegget ditt og det er at man blir jo ikke operert i hodet. Så de spøkelsene man hadde før har man jo etterpå også. Kanskje større og sterkere til og med fordi man ikke kan gjemme seg bak den store kroppen lenger men man er derimot liten og blottlagt. Det er fantastisk å se deg på toppen av fjellet. Jeg håper så inderlig at det blir meg der oppe en dag også!

  SvarSlett
 4. Hei Evelyn
  Koselig å høre fra deg :)
  Kan bare ønske deg fortsatt lykke til framover og håpe at ting faller på plass for deg.
  Flotte bilder du viser. :)
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 5. Så koselig at du er tilbake i blogglandia. Flotte naturbilder fra turen deres. Fint at du deler med oss, selvom jeg skjønner det er vanskelige tider. Lykke til med jobb opptrappingen! Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 6. Så sprek du er .. :o) Skulle ønske jeg hadde en brøkdel av din styrke og utholdenhet. Du skal i alle fall være stolt av det du utfører - både ifht jobb, privatliv og fysisk aktivitet. Ingen andre har vel noe med hvorfor du går i 60% - eller 80% - eller mer eller mindre .. be dem passe sine egne saker .. de har vel nok av spøkelser i skapet de også - er vel derfor de bryr seg med andre sine saker tenker jeg.

  Selv har jeg begynt en ny ketose-runde. Følte at jeg hadde stoppet litt opp og gått meg litt lei i lavkarboverdenen - men vekta har nå begynt å røre på seg den rette veien og da håper jeg optimismen, inspirasjonen og utholdenheten kommer rekende også :o) Håper jeg klarer en åtte kilo til før jul .. er ikke så mye - og fullt overkommelig .. men da må hodet også være med.

  Håper du har en super helg - antakelig sitter du på en fjelltopp og skuer utover land og strand i finværet .. Regner med du har omtrent det samme været som oss på Aure :o)

  Stor klem!!

  SvarSlett
 7. Så flink du er. Flotte bilder. Skulle så gjerne ha vært ute i naturen, men kroppen min vil ikke være med på sånt for tiden. Så da får man finne på noe annet. Koselig å følge deg på bloggen. Kommer til å fortsette med det da vettu. Klem fra Bossa.

  SvarSlett
 8. Hei igjen Evelyn!
  Flott å se i tekst og bilder at det tross alt går så bra som det gjør. Helt sikkert ikke uten arbeid og strev og andre komplikasjoner som påvirker en, det å gjennomføre en slik forvandling. Akkurat det skjønner jeg godt.

  Det skal ikke skarpe øyet til for å se at det har gått skikkelig fremover i den retningen som du selv har ønsket. Jeg sier det igjen jeg, du er ei skikkelig tøff dame. Og mener det!

  Når jeg ser bildene fra dine mange turer og flotte omgivelser, ligger en liten "misunnelse" på lur. Jeg lover at det ikke er noe vondt ment bak disse. :)

  Jeg kjenner meg igjen i dine ønsker om at "det gjerne skulle ha kommet tydelig frem" at en ikke har det så bra. De tankene har også vært sentralt plassert også hos meg. Heldigvis er den tiden forbi og for ei god stund siden. Men en og annen gang dukker de opp inne i meg igjen, og tenker - skjuler mitt gode humør og selvironi de svake sidene så godt, at jeg blir mistenkt for å være blant de mange som blir beskyldt for å drive dank? Akkurat det er de flinke til, alle de som "vet" noe om dette. Det er det etter hvert mange som synes å gjøre. Med det gir vi blanke...et eller annet i, kjører vår og livet videre - som best vi kan. :) Enig?

  Ønsker deg ei fin helg, fortsatt fine dager som er så enkle og ha med å gjøre at du greier å gå videre mot målet ditt. Tøffa. Det er det ingen tvil om du kan. Men en liten advarsel er på sin plass: "Sørg for at det blir igjen "så mye" at din bedre halvdel har noe å ta tak i, når det trengs. Vi liker det vi, halvdelene. :)

  SvarSlett
 9. Hej Evelyn, jeg har lige opdaget din blog og er fuldstændig overvældet over de smukke billeder du viser og dit fantastiske vægttab. Jeg skal have læst hele din blog, sådan lidt efter lidt ☺.
  Go helg og hilsen fra Holland

  SvarSlett
 10. Hei på deg Evelyn.
  Flott blogg dette. Du har mange nydelige natur bilder her, dette har du virkelig talent for.
  Kjente deg nesten ikkje igjen på bildene, fortsetter du sånn så blir det bare ein våt flekk igjen av deg :-) Men fra spøk til alvor, her har du virkelig gjordt ein kjempeinnsats som det står all respekt av. Men husk, den "gamle" vekta di kom snikande over mange år så den forsvinner ikkje over natta. Du trenger tid for å bli kvitt den også. Tenk på det neste gang du blir litt deppa. Du har nå i alle fall kommet veldig langt i prosessen, så kjenner jeg deg rett så tror jeg nok du klarer dette. Lykke til videre i alle fall. Snakkes senere....

  SvarSlett
 11. Per Atle.. så koselig at du tok deg tid te å se på min blogg og lese litt her... og ikke minst at du la igjen et spor etter deg.. kjempe kjekt :)

  Takk for kloke ord.

  Ligg enda mere bilderr på facebook.

  Snakkes :):)

  SvarSlett
 12. Hei Evelyn! Savner deg, håper du har det bra og kan legge ifra deg ett nytt spor!
  Klem fra XXL

  SvarSlett
 13. ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆ GODT NYTTÅR ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)