fredag 6. mai 2011

OII.. DET HAR VÆRT STILLE FRA MIN SIN KANT LENGE NÅ...

Solnedgang nr 1


Jaja slik kan det gå.. her har det vært stille en lang stund.. blogglysten har vært borte likedanne som det har vært med mye annet i det siste. Har vært innom å lest litt hos dere andre men ikke kommentert noe som helst.. Tusen takk for alle kommentarene på det siste blogginnlegget mitt... setter stor pris på dere alle sammen :):)

Da jeg skrev det siste blogginnlegget mitt i mars måned så nevnte jeg så vidt noe om at jeg trenge en liten " time out " og det har jeg også hatt..jeg ble sykemeldt i fra jobb og ble gående hjemme helt til nå denne uken .. begynte på igjen på jobb den 2 mai . Hele perioden fra den tiden og frem til påske var jeg i veldig dårlig form.. sliten og rett og slett energiløs. Det viste seg å være en grunn til dette, mange av verdiene i kroppen min når det gjelder vitaminer var veldig lave, når jeg fant ut det og fikk begynne å ta flere vitaminer av det jeg mangla så begynte enrgien og komme seg betraktelig og etter litt over ei uke så var forma på topp igjen. Like før påske så var det akkurat som om jeg våkna opp i fra ei dvale, jeg har nå følt det som om jeg har gått i en døs lenge.. plutselig så var det bare som om energien kom tilbake og jeg fikk lyst til å gjøre ting igjen og så lysere og mere positivt på ting og tang. Herlig:):)

Så nå er jeg tilbake igjen, jeg har begynt å gå turer i skog og mark igjen og jeg føler at nå er det meste mye bedre:)

Legger ved noen bilder av solnedgangen tatt i fra Lyngstadfjellet 29 april kl.21.30.

2

3

4

God helg til alle mine lesere.. jeg kommer sterkere tilbake etterhvert, og i løpet av helga skal jeg nok få tatt meg en runde rundt til alle dere som er innom meg også.

Klem fra Evelyn som føler at ting er så mye bedre fortiden :):)

Ps.. før påske var jeg så heldig å vinne den sunne påskekalenderen eller hva jeg nå skal kalle det hos Brit .. Tusen takk Brit.. det var kjempe koselig.. og virkelig morro å ha en pakke å åpne hele påsken med sunne tips og råd.Kjempe gøy :)

13 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder Evelyn, utrolig vakre:)

  Har savnet deg her inne og de fine kommentarene dine hos meg, men det viktigste er jo å ta vare på helsen sin. Har forstått det slik at vitaminmangel kan være et problem etter den type operasjon som du har hatt. Godt å høre at du føler alt så mye bedre:)

  Ha en super helg,
  godklem fra Hanne

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder og veldig bra at du er tilbake til der du var! Vitaminer er jo kjempeviktig, som du har følt på kroppen nå. Godt du har fått fyllt opp lageret! Ha ei superfin helg - koselig med noen ord fra deg igjen;) Klem fra meg**

  SvarSlett
 3. Hei Evelyn , ja av og til kan en gå tom på energi , det skjer ofte her med meg . Men jeg kan desverre ikke ta noen tabletter for at det skal bli bort men er vandt med det . Har i dag vært og raka "ugressplena" vårres for lau , blei både svett og sliten . Til slutt fikk jeg vondt i siden der ene såret er og da var det på tide og gi seg . Vi blei no ferdig så da er jeg fornøyd , så no er det bare og få tak i blomster ute så en får sommerfølelse . Oh du har takk vakre bilder som vanlig ser jeg : ) . Ha ei fortreffelig helg , stor klem fra meg : ).

  SvarSlett
 4. Det har vært stille lenge og jeg har savnet dine flotte naturbilder. Gjett om jeg ble glad når jeg kommer på besøk nå; solnedganger er min "greie" og disse bildene var herlige.

  Ønsker deg en flott søndag!

  SvarSlett
 5. Hei.
  Så fint at du er tilbake !
  Håper det går rette veien med deg nå.
  Fantastiske bilder du viser.
  Ha en super dag.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 6. Nyyydelige bilder av solnedgangen.
  Kjenner meg godt igjen i det du skriver om å være sliten og slapp. Jeg har Ulcerøs Colitt og plages ofte med dette. Null energi til tider.
  Godt at du er tilbake :)

  SvarSlett
 7. Godt du har funnet utav det, sannelig ikke godt å gå rundt uten energi.
  Nydelige bilder, klem fra meg;)

  SvarSlett
 8. Heisann! Jeg fikk tips fra Tovepia over her om at du skriver litt om livet etter GP (Gastric Bypass). Jeg er i før-prosessen nå og både ser frem til og gruer meg til inngrepet og "veien videre". Skal lese meg opp på bloggen din etterhvert. Legger meg til som følger jeg! klem

  SvarSlett
 9. Fantastiske bilder du har.For noen farger,bergtar meg.
  Håper nå at du får energien tilbake for fullt,slik at vi får se flere slike bilder!!
  Man ser i slike tilfeller hvor viktige vitaminer er..

  Ha en flott uke

  Mvh Wenche

  SvarSlett
 10. Tusen takk for koselig hilsen!
  Godt at du er på bedringens vei;) Huff er temmelig tom for energi sjøl...til tider. Men det skyldes nok fibromyalgien;)

  Nydelige solnedgangbilder!

  Ha en fin maidag!
  Klem fra Turid;)

  SvarSlett
 11. Heia søta!

  jeg henger helt med vdr dette med energi...sovner rett som det er jeg. Nå er det på tide med denne daten vår snart asså. Enn så lenge ønsker jeg deg fine maidager (jeg drar til Muritunet om ikke så lenge:-)
  klem

  SvarSlett
 12. NYDELIGE bilder, ingenting er vel vakrere enn solnedgangen :)

  Godt å høre at formen er bra igjen og at dagene er gode. Lettelse når de finner ut hva som gjør enn kraftløs, og at det enkelt lar rette på seg.. Hverdagen har innhentet meg også litt, så det ikke såe blogging og besøk og ofte lar jeg PC'n ligge urørt.. Men brått er man igang igjen.
  Viktig å også nyte hverdagene og de fantastiske mai-dagene som er!

  Ha en flott ukeslutt og helg!

  Gleder meg stort over dine flotte bilder og innlegg :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 13. God morgen Evelyn.

  I dag ligger det en liten hilsen til deg på bloggen min:)

  Ha en fin dag,
  klem fra Hanne

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)