lørdag 19. mars 2011

JEG KASTER OG RYDDER KLÆR.. GØY !!

Photobucket

Hei :)

Ja da er det jammen med det lørdag igjen.. tiden bare flyr avgårde. Flott vær her i dag, litt kald vind. Men sola varme godt. Jeg kunne egentlig tenkt meg å vært på fjellet en tur i dag, men forma er slik at det ikke er noe å tenke på akkurat nå.. kroppen sier i fra at nå må jeg ta det litt med ro.. ikke enkelt når en føler at en har lopper i blodet.. men må man så må man.. hehe...

På bildet over ser der jeg har laga til ei pose med klær som skulle nedi containeren til Fretex.. en av de mange den dagen og det siste året. Er å herlig å rydde kleskapet og kaste / levere klær til Fretex, før jeg ble opperert så la jeg alltid klær som var for stor innerst i skapet.. for dere hvet de kunne jo bli passende igjen, og det var nå det som oftes skjedde også da. Men ikke denne gangen, nå er det endelig og du og du for en herlig følelse og bli kvitt alle disse store klærne. Denne gangen skal de ikke på igjen og dermed så kan jeg bare vinke adjø til alle forstore klær.. Hærlig :):)

Klær ja.. for en jungel og for et styr å finne seg klær som en føle seg vell i.. har jo ikke peiling på hva som passer meg og hva slags farger man egentlig passer best i.. når man går fra størrelse 58/60 til 40/42 så er det litt av en overgang, og det har plutselig blitt gøy å kjøpe klær. Har bestemt meg for at den dagen jeg er ferdig slanka skal jeg søke hjelp på dette området og likedanne når det gjelder hår og sminke. Men det er nå greit å se litt bra ut mens man holder på med dette også da så litt nyt må man nå ha... øker jo motivasjonen det til å fortsette. Så i mellomtiden så prøve jeg så godt jeg kan og finne rette farger og ting jeg passe i. Enkelte butkkannsatte er veldig flink å hjelpe og sier klart og tydelig i fra at dette passer du ikke i eller dette kan du bruke og mene det. Men det er nok av de butikkansatte som bare tenke på å selge og det ikke går ant å spørre for det er fint uansett... hehe da gjelder det å stole på sin egen bedømmelse. Etterhvert har jeg lært meg hvor jeg kan gå å få hjelp når jeg skal ha noe og de eller rettere sagt den butikken får ofte besøk av meg.

Hvordan går det så ellers med meg og min vei til trivselsvekt. Har omtrent stått i ro nå i 3 månder, noen gram har nå forsvunnet, men det er så lite at det er ikke noe å snakke om. Jeg tåle fortsatt en 10-15 kilo, så jeg står på videre. Har gått ned tett på 69 kilo og er kjempefornøyd med det. Om ca 6 kilo har jeg halvert vekta mi med 50% og har da nådd ett av de største målene mine. Gleder meg til det. Selv om jeg hvet at det tar litt tid til jeg er der.

Tid ja.. det er noe jeg bare må belage meg på å bruke på de siste kiloene tror jeg, kan vell også være greit da fordi at da får kroppen tid til å krympe etter og jeg kansje får med meg hodet litt mere videre på denne prosessen.. for enda langt inni hodet mitt er jeg fortsatt den store Evelyn på 150 kilo som kom vaggende etter veien eller over gulvet. Så der har jeg også mye å jobbe med i forhold til hvordan jeg ser på meg selv.

Ett eksempel på det : her forelden var jeg i Molde på en butikkrunde, gikk forbi mange utstillingsvinduer og speil der jeg så meg selv i helfigur.. ved et par annledninger bråstoppet jeg og så inni speilet / vinduet.. måtte sågar gå tilbake en gang.. for jeg lurte på om det virkelig var meg jeg så inni det speilet / vinduet. Jeg følte at jeg rett og slett ikke kjente den dama jeg så der... men lo litt for meg selv da.. for det er nå meg jo.. hehe....

Likedanne så merker jeg det på jobb.. når jeg sitter på gulvet sammen med barna så ser jeg hele tiden ettermuligheter for å få hjelp til å komme meg opp fra gulvet.. for i neste øyeblikk å komme på det at den hjelpen trenger jeg ikke lengre. Nå klare jeg å komme meg opp fra gulvet uten at jeg må ha noe hjelp i nærheten.. jeg klare å reise meg opp midt på gulvet.. og ikke minst jeg klare å krype og herje sammen med de små både i selve barnehagen, ute og i gymsalen. Hærlig :):)

Tar meg også i at når jeg skal kjøpe sko så må de være slik at jeg ikke trenger å bøye meg ned for å knyte eller å ha igjen en lås.. eller at jeg må passe på at jeg har ei lang skosje i nærheten så jeg slipper å bøye meg. Det er noe jeg slipper å tenke på nå. Herforleden kjøpte jeg meg nye joggesko.. og nå titta jeg ikke ettersko uten snøring. Det å bøye seg å knytte sko, kle på barn eller andre ting går plutselig som en lek.. Gøy :):)

Her forleden var jeg på min vanlige tur opp på Lyngstadfjellet ( en tur som tar ca 1 time i varriert terreng ) da jeg skulle ned igjen tok jeg meg selv i å springe litt og hoppe ned der det var litt høydeforskjell.. det er også noe som for meg er litt rart.. før har det å gå ned eller i ulendt terreng vært et mareritt.. mine knær og ankler hadde rett og slett ikke nok styrke til å klare det.. det gjorde vondt. Nå er jeg ikke stiv som en stokk lengre når jeg går nedover. Plutselig går det også mye lettere og er enklere. Noe er jo det at jeg nå får på meg skikkelige sko med god støtte ( fjellsko ) men kiloene jeg har mista har gjort sitt til at mine knær og ankler har blitt bedre og jeg er ikke lengre stiv som en stokk når jeg går i ulendt terreng på vei ned i fra fjellet.

Dette er bare noe av de eksemplene jeg kommer på i farten i forhold til alt det positive denne livsstilsforandringa og nedgangen i kilo har ført med seg. Er mye positivt som har skjedd og jeg gleder meg for hver en ting jeg oppdager at jeg mestrer og for hver en ting som blir bedre:)

Så kommer jeg til det som har vært mitt største problem og som jeg har jobba veldig mye med de siste måndene.. og der maten og forholdet til maten. Jeg har jo skrevet litt om dette at jeg har vært redd for å spise. Jeg har rett og slett ikke tora og spist, har vært livredd for å legge på meg alle kiloene og at jeg skulle bli den store feite Evelyn igjen.

Har etterhvert begynt å forstått at det ikke er mulig.. og at jeg kan spise og ikke minst jeg må spise for at de siste kiloene skal forsvinne. Med det aktivitets nivået jeg har hatt tidligere så har nok kroppen min lagra en del av maten og gått på sparebluss.. den har rett og slett fått for lite mat i forhold til mitt aktivitets nivå.. nå har den fått mere mat og jeg har roa tempoe litt og den har begynt å gi fra seg noen gram med fett igjen. Og etterhvert har hodet mitt også begynt å forstå at jeg må spise og at det ikke er farlig.. og jeg har også begynt å forstå det at jeg trenger ikke ut å gå for hver minste bit jeg spiser. Men jeg har jobba veldig mye med dette. Og jeg må forstatt jobbe med det fremover. Men det går bedre og bedre for hver dag nå.. heldigvis.

Jeg kjenner ikke at jeg er sulten, måten jeg merke det på viss jeg glemme å spise er at jeg kommer helt på bunnen energinivåmessig.. blir kvalm , trøtt og får hodepine og tårene kommer også / humøret forandrer seg. Dette har jeg løst ved at jeg må ha mobilen på med alarm som ringer når jeg skal ha mat.. jeg må gå etter klokka. Når jeg er på jobb så må jeg snike meg unna titt og ofte å spise litt. Har en matboks med ektrem polarbrød 3 stykker som jeg har ost og kalkunpålegg på.. disse er oppdelt i passende stykker og i løpet av en arbeidsdag SKAL den være oppspist og det har jeg i det fleste tilfeller klart. Prøver å gjøre omtrent det samme hjemme og da er det klokka på mobilen som styrer hverdagen min. Må nok ha det slik ei stund fremover enda, er innstilt på det og det skal gå bra.

Middagen består av kjøtt, fisk/fiskeprodukt ,kylling av og til mat av kjøttdeig.Her har jeg sløyfa det meste av tilbehør. For det viktigste er å få i meg det som er mest næring i.. men klare jeg så prøve jeg å spise litt grønnsaker til eller salat.

Grove hjemmlagde knekkebrød og frukt er også noe jeg prøve å få i meg også i løpet av en dag. Syns jeg spise mye men kjenner at jeg må ha det for at dagene skal gå og for at jeg skal ha nok energi til å klare meg gjenom dagen og fungere noen lunde normalt. Vann og funlight iste er mine faste drikkevenner. Kan kose meg med vin i helgene eller ute blandt venner. Er jeg i selskap står jeg over kakene.. holder meg til is eller fruktdessert. Dette er ingen problem.

Sliter litt med å spise blandt mange fremmede eller i situasjoner der jeg er usikker, litt vannskelig at folk skal sitte å se på at jeg spiser. Da kan det fort skjære seg litt.. men jobber med den saken. Men har jo vært ute blandt venner og spist og det har gått bra. Har også blitt flink til å spørre hva som skal serveres viss jeg skal noen plass og de fleste jeg omgås hvet nå hvordan situasjonen er og da går det bra.

Men jeg merker at det meste begynner å gå bedre fortiden, jeg har fortsatt noe jeg må jobbe med. Men med litt positiv tenking og åpenhet så går det bra.

Når det gjelder trim og aktivitets nivå så har jeg måtte roe med ned litt. Ble nok litt mye her ei stund.. nå begrenser jeg meg til min daglige tur ut enten på Lyngstafjellet eller en 45 minuttertur på gangveien her jeg bor. Kansje en lengre tur i løpet av helga.

Jeg har vært heldig så fikk denne muligheten her til å forandre livssituasjonen min, jeg har kommet meg tilbake i jobb om ikke i den prosenten jeg ønsker enda så er jeg på vei tilbake. Jeg har en arbeidsgiver som forstår meg og legger tilrette for at jeg skal klare å komme tilbake og jeg har gode kollegaer. Av og til må jeg ha en liten time out slik som nå.. men jeg har en jobb og er tilbake.. og ser fremover.

Dette ble et langt innlegg.. mye om min livsstilendring og hvordan det går. Blir nok litt mere om det nå fremover. Lurer dere på noe så spørr. .skal prøve å svare så godt jeg kan.

Ha en flott lørdag alle sammen :):)

Klem fra Evelyn:)

40 kommentarer:

 1. hei på deg.
  så flink du er, deilig med opprydning både i skap og kropp.
  ha en god helg,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Det står respekt av den prosess og omveltning du har vært i gjennom om!
  Fikk høre gjennom en bekjent som har slankeoperert seg at man får dekket innkjøp av klær i 2 år etter operasjonen. Dette vet du sikkert om hvis det er samme regler på dine trakter, men ville tipse deg om det:)

  Ha en fin helg!
  Klem fra Linda:)

  SvarSlett
 3. En så stor livsstilsendring som du har gjort står det respekt av. Du har utfordringer i hverdagen som mange slipper tenker på, og det at du deler på bloggen din tror jeg kan være med på økt forståelse og til hjelp for de som skal gå veien etter deg.

  Lytt til kroppen og ta det med ro, så får du ta igjen turen når du er ovenpå igjen:) Ha en super lørdag og en fin helg:)

  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 4. Du er så flink, og jeg kan ikke få sagt det nok hvordan jeg beundrer deg! Skal STORT mot til, til å gjøre det du holder på med! Respekt!! :-))

  Har ei venninne som har tatt slanke-operasjon for ikke så lenge siden, og jeg har sendt henne linken din, så hun har nok vært inne og lest tenker jeg ;-)

  Ha en flott lørdag og klem fra meg

  SvarSlett
 5. Skjønner tankene dine som du beskriver her, men du og du så flink du har vært! Det må jo være så artig å kjøpe klær nå, det skjønner jeg også;)
  Godt å høre at du spiser jevnt, for kroppen må ha noe å jobbe med for å forbrenne, og så lenge det er sunne og smog hyppige måltid, så gjør jo du det vi alle skal og burde gjøre....
  Kos deg i helga, klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Du er kjempeflink..
  Tenker du når dine mål til slutt.
  Her står det også en sekk med klær som skal til Fretex.
  Av og til er det noe som havner i ovnen også..hehe
  (da spraker det godt...)

  Ha en flott helg

  Wenche

  SvarSlett
 7. For en utrolig jobb du har gjort med å legge om livet ditt - kan tro det har vært tøft til tider! Det står enorm respekt av de valgene du har tatt, og at du i tillegg deler så mange åpne og ærlige tanker rundt dette er bare fantastisk. Tenker nok at du har inspirert mange!

  Ha en god helg videre!!

  SvarSlett
 8. Du har gjort en stor jobb og fått et helt nytt liv Evelyn, absolutt ingen tvil om det- er så glad på dine vegne! Vet jo hvor godt du trives med å jobbe med barn, så det er helt sikkert topp å kunne holde tritt med viltre bein:)Var ei frøken som sa det her en dag, ho Evelyn bare går å går, tror ho hoppa ut av bilen å spring i vei med en gang ho er hjemme etter jobb;) (de hadde sett deg kjøre forbi da de venta på bussen, og da de kom innover var du i farta)

  Stå på:) Klem fra Veronika

  SvarSlett
 9. Jeg beundrer deg virkelig for at du har fått til dette. Og så moro det må være å pakke sammen de store klærne og kaste dem i containeren. Bra at du finner butikker, der noen kan hjelpe deg med ny stil. Som du sier, noen vil bare selge. Jeg syns forresten at mange unge er flinke til å hjelpe/være ærlig. Og så tror jeg at de hjelper til hvis en sier som det er. Lykke til videre!

  SvarSlett
 10. Hei igjen!
  Ang. klærne så formulerte jeg det feil.
  Jeg mente at du kan trekke det fra på skatten, men dette vet du jo:)
  Lykke til videre:)
  Klem:)

  SvarSlett
 11. Så deilig å få ryddet opp i klær, og så moro å kunne kjøpe seg nye som passer bedre nå. Håper du får god hjelp til å finne din egen stil. Lykke til. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 12. Det er jaggu meg ingen enkle vei du går...men du og du så flink du er!!
  Jeg ar stagnert helt, er nesten irritert....må ta meg selv i nakken nå...skal i brylupp, konfirmasjon og jubileum på forsommeren...og det hadde vært så godt å fått av de siste kiloene. Må vel trø til skikkelig fremover.

  ha en fin kveld

  SvarSlett
 13. Du har vært og er kjempeflink. Koselig å lese om at du hiver store telt og er i str 40/42 nå. Du må være så glad. Jeg forstår det godt. Du skulle hatt en bli ny dag med et ukeblad og fått masse luksus som premie. det hadde du fortjent.
  Klem

  SvarSlett
 14. Ja litt av en forskjell på klesstørrelsen din;) Tenker det er godt å få ryddet litt opp;)

  Går litt tregere her...men absolutt rette veien;)

  Ønsker deg en fin uke...siste uken med vintertid!!!
  KLEM;)

  SvarSlett
 15. Så utrolig flink du er - på alle plan. Dette krever styrke og pågangsmot..

  Morro å kunne rydde opp og gi bort det som er overflødig og starte på ny frisk. Klær er morro og jo mer man lærer desto større glde har man av å finne nytt som passer og har riktig farge og fasong.

  Ha en flott tid fremover, snart er det våren, bare veier og lyse kvelder.. Gleder meg :)

  Klem til deg fra Tove

  SvarSlett
 16. Hallo på mandag morgen!

  Det ser ut for at mye av syslene for oss to er like for tiden angående aktiviteter. Her ryddes det og kastes det(ikke så mye klær da, det er "sjefens" jobb, til den store gullmedalje. :) I går ble tilhengeren nesten full og snart klar for en tur til slike lass bør havne. Jeg har også hatt noen av de samme signalene, slik at turene har stått litt på vent. Utover i denne uka satser jeg litt mer på den typen sysler igjen.

  Ellers synes jeg du har vært svært så flink med ditt "prosjekt", det står det respekt av. Jeg tror ikke du skal legge for mye i at de siste grammene går litt sakte, tror det er bra det. Det som kommer lett, forsvinner også i samme tempo - tenker jeg. Det er nok en god del "strabaser" som ligger bak et slik vellykket resultat!

  Selv har jeg vel de motsatte problemene på det området, ikke enkelt å få stått i ro så lenge at kiloene får lagt på seg, eller meg. :) Som jeg selv sier så mange ganger, skjønner ingen ting jeg - jeg som legger på meg alt mulig... :)

  Ha ei fin flott og oppløftende uke, Evelyn! I din retning.

  SvarSlett
 17. Ikke et eneste VM eller OL kan måle seg med hva du har gjennomført - er ganske så sikker på at du "vinner ditt VM"-og OL med.
  Du har fine tanker , som du deler med oss andre som trenger et spark bak til å stå på for å vinne sitt eget VM.
  Ha en flott dag å nyt din glede over de små tingene som du er så lykkelig for , som å kunne knyte dine egne sko- ta med deg den gleden videre!

  SvarSlett
 18. en fantastisk historeie av ei fantastisk dame

  SvarSlett
 19. Du store mi tid så flink du er Evelyn:) Jeg beundrer pågangsmotet ditt og de flotte resultatene dine:)
  Stå på, jeg rett og slett digger deg;)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 20. Det står respekt av den sterke historien din, Evelyn. Du har all grunn til å være stolt :-)

  SvarSlett
 21. Hei Evelyn.
  Så koselig at du fant bloggen min og vil følge meg videre.
  Nå har jeg lagt meg til som følger hos deg også !
  Det er en sterk historie du forteller .
  Jeg er full av respekt for det du har klart og fremdeles klarer !
  Gleder meg til å bli bedre kjent med deg også !
  Stor klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 22. Hei du verden jeg kjente deg ikke igjen , fant deg igjen hos fjordheim , etter jeg stoppa blogge så forsvant jo mange jeg fulgte , her er vekta stabil selv om jeg drømmer om å bli kvitt de siste ,kg men med lippødem så blir overgangen fra ben til overkropp for stor( lippødem er låra rett i skoa ) du er jo kjempe pen ( ja det var du jo før også;) : klem Frida :)) ( living next to me ) casulf@gmail.com

  SvarSlett
 23. Hei Evely,

  Takk for kjempe koselig hilsen inne hos meg, og så hyggelig du vil følge meg videre;-)) Jeg må bare bukke i støvet for innsatsen du har gjort med livet ditt, helt fantastisk!! Dette skal det viljestyrke til å for å klare, og DET har du! Stå på videre, jeg gleder meg til å følge deg, du er en inspirasjon!:))
  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett
 24. Heisann Evelyn og tusen takk for mange gode, koselige kommentarer hos meg! All respekt og honnør til deg, du har jammen en viljestyrke uten like. Kan tenke meg at det er vanskeligere å endre tankene sine når du er komt så langt, det er sikkert mange ting som henger igjen og ikke helt vil slippe og la den nye Evelyn få komme til sin rett :) Du er iallfall herlig optimistisk og går en ny vår i møte bokstavelig talt på alle plan. Ønsker deg lykke til på ferden videre. Må være herlig å få ryddet bort de store gamle klærne og kjenne litt på at den tiden er OVER :D Enig med deg angående klesbutikkene, sånn er det for alle tror jeg. Finner man noen man stoler på og vet at de sier hva de mener, så har man funnet favorittbutikken ;)

  Nei, jeg har ikke fått testet de nye fjellskoene mine. De ligger bare i skapet ennå og venter på mange gode opplevelser i skog og mark. Ser at det er flere som har disse skoene og som bare skryter av dem, så det virker lovende! Hvilke fjellstøvler bruker du?

  Hi-hi, skulle ikke tro at det skal være så mye styr med disse babyalbumene, men når du sier det med ett barn så kan jeg vel kanskje senke skuldrene med 4, fnis.. Jeg begynte veldig bra med nr 1, litt slakkere med nr 2 sitt album.. og verre har det blitt. Nå er nye huset virkelig fullt opp med mye rot, men når alt er ok.. da skal det virkelig jobbes med babyalbumene til de to minste. Har ikke samvittighet til noe annet ;)

  Ha en super tirsdag - håper været er bedre så du kommer deg ut på en flott tur. Ikke at det stopper deg, men det er nå litt kjekkere da :D

  Stor klem,
  Eli Kristin

  SvarSlett
 25. Du er så utrolig flink, jeg er fortsatt stum av beundring. Og så er det så fint at du skriver så detaljert om dette, mye av dette er ting jeg aldri kunnet forestille meg - det er rett og slett lærerrikt. Så takk som deler. Og så fin og fjong du er blitt også da - skjønner godt at det bare må være helt utrolig herlig. Flink til å komme deg ut er du også, det gjør noe både med psyken og fysikken og komme seg ut! All respekt fra meg! Og en klem**

  SvarSlett
 26. Eg syns du e kjempeflinke og e stum av beundring eg o.
  Fysst med og ta slankeoperasjonen for og få et nytt og bedre liv, og så skrive du om hverdagane dine opp og ned turer. Du har et pågangsmot som det står respekt av, og du hjelpe andre o , som trenge noen kilo av kroppen.

  Ellers tar du noen kjempefine bilder,så eg lure på kafor et kameraustyr du tar bildene dine med. Send meg gjerne ein mail om ka du har.

  Tirsdagsklem fra Christine.

  SvarSlett
 27. Så kjekt å lese om deg, Evelyn! Jeg ser du har gitt deg selv rådet om å spise litt mer og trene litt mindre for å få ny flyt i kampen mot kiloene. Det er bra! Nå kommer jo våren etterhvert også, og jeg misunner deg virkelig naturen i nærområdet. Gleder meg til Averøytur nå til helga. Håper vi møtes! Hilsen Mildrid

  SvarSlett
 28. Takk for hilsen på bloggen min. Nå kjenner jeg at blogglysten begynner å komme tilbake!

  Å rydde i skuffer og skap er alltid deilig, spesielt deilig må det være i din situasjon. Sikkert stor glede for hvert plagg som kan tas ut av skapet. At Fretex får klærne er bare helt supert. Jeg støtter også Frelsesarmeen i stedet for å sende klær i søppelet.

  Ha fortsatt en fin dag!

  SvarSlett
 29. Så bra og så mye fint du skriver! :) Hurra for å ikke ha langt igjen til det store målet!!! Du er SÅ flink! Og jeg synes det er så godt å lese det du skriver. :)

  Håper du får en god våre fremover!

  *klem*

  SvarSlett
 30. Takk for kommentaren Evelyn. Ja ta været, det er killers...Kom mai du skjønne milde....

  SvarSlett
 31. Så flink du har vært og er! Selv har jeg gått ned 20kg på et år og merker jo kjempeforskjell på formen. Din store vektnedgang er imponerende. Ønsker deg lykke til videre, du er tøff!

  SvarSlett
 32. Heia Evelyn

  Nå har jeg endelig fått "komme inn" på bloggen din (har slitt voldsomt med nettverket i uka som har gått), så da må jeg selvfølgelig benytte muligheten til å ønske deg en super onsdag og ei god uke videre:o)

  Stor klem fra Hanne

  SvarSlett
 33. Hei Evelyn.
  Beklager at jeg ikke svarte deg på msn forleden, men da jeg opdaga at du hadde skrevet hadde du logga av....
  Det var godt å finne ett langt og innformativt livvstilsinnlegg fradeg. Det er lærerikt for meg som kommer etter.....
  Du, jeg så deg å Roseby i dag, torsdag 31 mars.
  Nesten så jeg stopa å gikk bort til deg men jeg turte ikke :/

  Klem fra J.

  SvarSlett
 34. Oy så mange kommentarer du får! Artig!
  Og artig er det å lese hva du skriver!
  Gratulere med dagen forresten!

  Håper dere får en fin konsert på torsdag... så synd at ikke jeg eller noen andre fra koret får kommet og hørt på dere,...vi skal ha "Kveldsmat-konsert" sjøl den kvelden, desverre!
  Sikkert koselig å ha med Elin G....

  Og til deg Anonym rett over her... hehe, jeg kjente også igjen Evelyn på butikken...og tok mot til meg og snakka til henne.. Det var IKKE farlig! Hun er ei koselig dame!

  Ha ei flott helg!

  Klem Inger Grethe

  SvarSlett
 35. Hei igjen...

  Ja jeg vet hun er koselig, men jeg er feig. Tørr ikke.... Og Evelyn, fikk meldinger fra deg, på msn tror ejg, men mannen min har gjort noe endringer så nå kommer de inn på mobilen, men svarer jeg ikke med en gang blir de borte, og på msn finner jeg de ikke igjen, og alt er rot, og han er ikke hjemme. Så jeg har en grønn "buddy" mann som sitter i mobilen min og viser at noen har skrevet på msn til meg, men han viser ikke hele meldingene og så forsvinner han.......... den grønne buddyen altså.... æsj, sånn avansert opplegg skjønner jeg ikke bæret av.....

  God helgeklem til deg Evelyn!!!!!
  Hilsen fra J.

  SvarSlett
 36. Hei, hei :) Jeg har også tatt slik operasjon :) 21 mars tok jeg!jeg har også en blogg om min vei fremover...gøy å følge med hverandre :) Lykke til videre!

  SvarSlett
 37. Så flink du er Evelyn ....skulle virkelig tatt i ett tak her hjemme jeg også. Men huff,da er jeg sikker på at jeg ikke har noen klær igjen,hehe!

  Ha en riktig god påske.

  Klem Hege

  SvarSlett
 38. Hei Evelyn!:)

  Så spennende å få lese historien din! Så fantastisk flink du er. Det må kreve et enormt mot og styrke å gjennomføre det du har gjort!
  Jeg er også for tung, og prøver å gjøre en livsstilendring. Det er KJEMPEVANSKELIG! Har vært flink å trene det siste året, og har to hunder, så jeg er mye ute. Men er ikke flink nok med kostholdet. Vet jo hva som skal til, og at en bør spise ofte og små måltid!
  Det er vanskelig, og man mister sånn trua på seg selv når man mislykkes!
  Så jeg beundrer deg! Det er en bragd det du har gjort!
  Var heldig og fant bloggen din via "Hagemor", og gleder meg til å følge deg videre!:)
  Håper du får en flott påske!:)

  Klæm Pia:)

  SvarSlett
 39. Er så imponert over at du har klart dette så bra. Og at du er bevisst på at ting tar tid.
  Det må være herlig å kunne gi bort alle disse klærne. Jeg fikk en sekk med klær av min søster da vi var nedover sist. Hun har i mange år vært mye større enn meg. Men nå er hun mye tynnere, Etter operasjonen hun hadde i sommer. Så nå håper jeg at jeg klarer å minke ut av disse klærne. Men det ser dårlig ut.
  Ønsker deg ei herlig påskehelg :)

  SvarSlett
 40. Håper påska har vært fin med akkurat passe mye kos:)
  Ha ei fin uke videre, stor klem fra Hanne:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)