lørdag 26. februar 2011

KORSEMINAR OG LITT BILDER FRA TUR PÅ LYNGSTADFJELLET I REGN OG GRÅTT VÆR

Hei alle sammen .. ja da er det jammen med det lørdagskveld og jeg sitter her ved datan og hører på radioen, er på dansefot på p1 nå og så fremt som at jeg er hjemme hører jeg på det.. e glad i dansebandmusikk skjønne dere.. hehe..

Jeg snakka tidligere om at jeg hadde tatt opp igjen noen hobbyer.. en av de hobbyene jeg har tatt opp igjen er å synge i kor.. her etter jul begynte jeg i Eide og Hustad felleskor. Har ikke sunget i kor siden jeg var en 17 -18 år så det var med stor spenning jeg møtte opp på første øving, angrer ikke på at jeg begynte. Det er kjempe gøy å være med i kor igjen.

Hobby

Jeg har blitt godt tatt i mot og tatt vare på i koret og jeg føler så absolutt at jeg har begynt med noe jeg har lyst til å fortsette med. Vi hadde nå nyttårsfest her rett etter jul og det gjorde nå sitt til at jeg ble bedre kjent med flere i koret. Veldig koselig. Denne helga har vi korseminar. Er ei fantastisk flott dame, Solveig Håvik som er her. Veldig innspirerende og øy. Skal ha noen timer sammen med henne nå i morgen før vi er ferdig med denne øvingshelga. Kjempekjekt i alle fall :):):)

Ellers så holder jeg nå på for fullt med mitt livsstilprosjekt, har som jeg har skrevet før stått helt i ro på vekten lenge. Trodde jeg var på vei nedover igjen nå forrige uke, men nå står den bom fast igjen. Har begynt å trimme litt mere med å gå ute igjen nå, håper det vill hjelpe meg fremvoer. Må innrømme at jeg er litt leifortiden.. takle veldig dårlig at vekta står fast slik den gjør nå og har gjort i over 2 månder. Er ikke fornøyd enda så jeg håper virkelig at vekta bestemme seg for å gå videre nedover snart.

Prøver nå å trimme hver dag, og da med å gå turer. Nå er det Lyngstadfjellet som jeg har drevet å gått på. En passende rute viss jeg vill gå meg en tur etterjobb eller på dagene ellers.

Lyngstafjellet i regn

Rart å se hvor forskjellige bildene blir etter som om hvordan været er. Dette øverste bilde viser Averøya tatt i fra fjellet på en nokså grå dag.

Lyngstafjellet i dag lørdag

Dette bildet er tatt der oppe i dag, ser jo nesten ut som et maleri. Jeg ble litt fasinert over skyene jeg da. Fint:)

Knut sitt bilde

Til slutt et bilde som Knut har tatt i dag da han var på fjelltur.. bildet er tatt da han var på vei opp til Melen.

Ha en fin kveld og søndag alle sammen :)

19 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, meget vakker natur!
  Håper at du etthvert får sving på vekttapet igjen, du er jo så flink å komme deg ut på tur!
  Ha en fin søndag, klem fra Linda

  SvarSlett
 2. God morgen :-)
  Tror du ikke det er ganske normalt at vekten stopper opp en stund? Og nå som du trimmer så mye, får du jo muskler, og de veier visst mer enn fett har jeg hørt...

  Kommer nok til å begynne å bevege på seg igjen, den vekta, skal du se :-))

  Gøy å synge, gikk selv i kor i mange år...

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 3. hei.
  koselig med kor sang da.
  deilig å ha hobby,
  nydelige natur bilder, ja skyer en noe fantastisk,
  ha en fin dag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. Jeg sang også i kor da jeg var yngre men har ikke tatt opp igjen interessen i voksen alder. Men det er gøy da:) Jenta mi har ei fantastisk stemme men hun har desverre ikke helt sansen for kor så det blir mest til "hjemmebruk" og et par skoleavslutninger.
  Håper (og tror;-) du har hatt ei fin helg, klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 5. Hallo igjen, Evelyn!

  Ja her var det masse flotte bilder av flott landskap, som minner oss om en verden vi lever i med "gull" i store mengder. Jeg får skikkelig lyst til å ta på meg å dra til fjells når jeg ser "slike fjell og fjorder". Som jeg tidligere har sagt, du omgir deg med en natur som en hver må få lov til å misunne deg. Jeg skulle gjerne ha hatt med meg kameraet og levd litt som "villmann" i dette området noen dager.

  Ellers legger jeg her ved "svaret" på innlegget du la inn hos meg i går og håper helga har levd opp til forventningene dine:

  "Hallo og god og aktiv helg til deg, Evelyn. Kan være med deg på det med dansemusikk, det lyder godt i mine ører også. Og jeg må forsøke å sitte i ro. (Gammel trommeslager har vel litt rytme i kroppen enda) Men må sitte i ro, om jeg forsøker meg på dans, vil det helt sikkert ikke "lyde" pent i andres øyne. Legevakta bør også være i nærheten og med lite folk i køen. Det samme gjelder vel for sangstemmen...

  Sikkert fint med korsang seminar, noe å få med seg fra forskjellige sider på slike.

  Hyggelig å høre at du ofte er innom, så lenge som jeg ikke hører noen protester, regner jeg med at "den som tier, samtykker." Da regner jeg med at jeg ikke er helt på jordet med mine tanker. :)

  I går og i dag har jeg gått litt på tomgang, etter ei travel uke som har tatt litt piffen av meg. Det er lov det, å være litt sliten etter så pass mye aktiviteter, høyt tempo og til dels litt høyt lydnivå. :) Men du verden, det er en velsignelse med barnebarna som minner deg om de som kommer etter å skal la livet gå videre.

  Håper også du har det bra for tiden og kan glede deg over den fine tiden vi også nå går i møte. Ha ei fin uke, Evelyn!

  SvarSlett
 6. Hei .. Jeg er Caroline og jeg kommer fra polske; ** Veldig søt blogg, bare herlig ... Jeg inviterer deg til bloggen min! ; ** Kisses; **

  SvarSlett
 7. Flotte bilder av flott natur, men hvor er snøen?! Her sitter vi med massevis av snø, og rundt omkring på bloggene kommer det bare mer og mer vårinspirerte bilder... Kjenner jeg gleder meg til påskeferie ved sjøen nå :)
  Ha en fin søndagskveld ;)

  SvarSlett
 8. Det går bra,-)) kanskje det begynner å bli sykkelføre hos dere? Kan være greit å gjøre noe annet også?
  Ha en flott uke;-)

  SvarSlett
 9. Hei Evelyn :)

  Flotte bilder fra fjellet. Gleder meg til våren, da skal vi ta med ungene opp til Melvassbu en fineværsdag. En av favorittene det.
  Har lagt ut noen gråværsbilder fra søndagsturen i dag, men gleder meg veldig til neste innlegg ;)
  Da blir det bilder fra fjellturer på Gran Canaria. Vi reiser på fredag :)
  Gleder meg!!

  SvarSlett
 10. så flott at du har funnet en så fin hobby:-)

  Jeg vet alt om å stå fast...vekta mi har også stoppet helt opp...men jeg gir meg ikke, jeg heller :-) selv om det holder hardt noen ganger :-))

  nyyydelige bilder her..... :-))

  SvarSlett
 11. Så kjempeglad jeg ble da du la igjen en hilsen på bloggen min. Jeg "kjenner" deg jo, har jo lest bloggen din på GR sine nettsider. Du har jammen forandret deg på utsiden de siste årene, du har jo krympet veldig! Så flott, da får vi glede av deg i mange flere år. Du har vært veldig flink.

  Hilsen Synsegulla :)

  SvarSlett
 12. Så gøy med kor da! Moro med noen hobbyer :) Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 13. Å synge i kor er kjempeartig! Det gir meg så utrolig masse energi!
  Ser du sliter litt for tiden, med vekta...men er det ikke naturlig at kroppen "tar en pause" mon tro?? Jeg tror det. Og når du tenker på hvordan den har "spilt på lag med hodet", så må du bare være glad ! Det er nok bare en overgang...
  Ha det godt, Evelyn!

  Klem

  SvarSlett
 14. Flott å gå tur i slike vakre omgivelser.
  Ønsker deg ein fin dag.

  SvarSlett
 15. Tror det skal være slik at det stopper opp innimellom, så ikke fortvil!! Kroppen skal jo tenke seg litt om av og til den også;)
  Så artig at du har begynt i kor; jeg liker å synge, men det blir bare for meg selv;)
  Stå på og kos deg i helga, er lov det også!
  Klemmmer fra meg;)

  SvarSlett
 16. Hei og tusen hjertelig takk for besøk og kjempekoselig kommentar i bloggen min idag :D Har lest litt her og hos deg også, veldig flott blogg med supre bilder. Herlig turområde du vandrer på og så deilig med VÆR uansett, he-he :) Jeg legger meg til som følger hos deg også, her kommer jeg tilbake ;)

  PS - så flotte bilder av deg. Så før og nå, kan tenke meg at det er tøffe tak, men du har jo vært kjempeflink. Min svigermor har tatt den operasjonen også, så jeg vet litt om hvordan det kan være ;)

  Ha ei herlig helg!

  SvarSlett
 17. Så koselig da at du har begynt å synge i kor igjen. Det er jo en flott hobby. Har sunget i kor mer eller mindre hele livet, frem til jeg hadde den fatale operasjonen for seks år siden. Så nå klarer jeg ikke å synge. Eller jeg synger litt for disse hvpu jentene jeg jobber hos. Men jeg klarer ikke å treffe riktige toner. Så det er helst visst ingen andre hører på meg. Kjenner det gjør vondt å skrive det for jeg har alltid vært glad i å synge. Men slik er det. Har jo fått meg en ny, veldig koselig hobby etter dette sjedde. Blogging. Tror kanskje ikke jeg hadde oppdaget blogg visst jeg ikek ahdde vært hjemme så pass lenge etter den operasjonen. Da hadde jeg god tid til å lete meg frem på dataen. Kjempe glad for det ja.
  For noen nydelige naturbilder du har tatt. Den Norske naturen er herlig. Var en liten tur ute her i dag. Sola skinner men det blåser. Men bare slik god vind som gjør at våren tar enda mer tak. Suser så herlig i tretoppene. Kjenner jeg savner det av og til. Er jo fra det forblåste Jæren. Så vind gjør at jeg tenker på hjemmlige trakter.
  Så kjedelig at vekta har stått stille så lenge. Men det er vel ikke så unormalt at det skjer. Den kroppen vår er jo desverre innstilt på å spare på kaloriene. Så da må en i perioder jobbe mer for å få det i gang igjen. Ønsker deg lykke til. Stå på, du vil nå målet ditt etterhvert :)
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 18. Kor må jo bare være kjempekjekt! Jeg er så glad i å synge, men fikk ikke til å synge i kor. Hadde vel kunne øvet meg, men tror det måtte vært et annet kor da;)

  Du er så flink å gå i fjellet, og ta flotte og spennede bilder!

  Tusen takk for koselig kommentar!
  Helgeklem fra meg til deg;)

  SvarSlett
 19. Så nydelige bilder. Vakker natur og gode turer hjelper for det meste..

  Kjempekos at du tar opp igjen gamle hobbyer! Høres kos ut med kor, selv om jeg knapt synger en ren tone ;)

  Jeg tok opp syingen etter 10-12 år uten annet enn et bukseopplegg eller gardinopplegg.. Koser meg også stort!

  Stå på selv om vekten stagnerer litt.

  Ha en flott kveld og god helg!

  Og tusen takk for kjempekoselige hilsener hos meg, det betyr så mye..

  Klem fra Tove

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)