søndag 6. mars 2011

DIVERSE BILDER OG LITT ANDRE TING.

Jeg på vi til Lyngstadfjellet

Dette bildet er tatt av meg på vei opp til Lyngstadfjellet på Torsdag 3 mars og bildet under her er tatt i går Lørdag 5 mars. Så her forandres vær og føre fort.. hehe..

Jeg ute i snø vær

I går kom det snø her igjen... ikke noe uvanlig det til å være mars måned.. og i dag har det også snødd litt.. men for det meste har det vært opphold helt til i kveld.. nå regner det å blåser.. hehe blir spennede å se hvordan været er i morgen når jeg våkner.. snø eller bart. ikke godt å si.. men helt typisk for mars måned. Kan nå ikke klage heller for vi har hatt mye fint vær nå etter jul.

Tok en del vinterbilder igjen i dag når jeg var på min daglige tur opp til Lyngstadfjellet.. viser dere noen av de.. håper det er siste gangen jeg har slike bilder på bloggen min..

NR 4

Her var det hvitt igjen nå. Dette er også her jeg gikk på ski i vinter. Nå var det full vinterigjen her. Litt fint også da.

NR 6

NR 7

Fra veien opp.. full vinter igjen her nå.

NR 2

NR 8

Fra utsikten der oppe i dag.

NR 5

Måtte bare ta med et bilde til som ble tatt i går. Er litt fasinert over hvordan skyene er til en hver tid.. og lyset.

Utsikt nr 3

Som dere ser været forandrer seg fort.. men som sagt slik er det.. og Mars måned kan nå være en måned med mange forandringer. Men jeg trøster meg med at vi i alle fall er begynt på 1 vårmåneden jeg da.. hehe...

Ble mange bilder her da... håper dere ikke blir lei.. av og til tar jeg så mange bilder at jeg har problemer med å klare å slette noen og å bestemme meg for hvem jeg skal ta vare på. Det går ikke ant å ta vare på alle for da blir det mange men.. prøver nå å slette og ta vare på de beste bildene da.. hehe men ikke enekelt..

Det var noen ord i fra meg.. kommer tilbake med et blogginnlegg om hvordan det går med meg og min vei til et lettere liv. Har ikke blitt så mye om dette nå i det siste, men det kommer.

Alle disse bildene som er på dette blogginllegget er tatt med mobilen min.

Ha en flott søndagskveld alle mine venner her inne.

Skrives :)

Klem fra Evelyn

9 kommentarer:

 1. Takk for koselig kommentar hos meg:)

  Flotte bilder!
  Jammen har dere fått litt mer snø på dine trakter. Det kom litt snø her i Bergen i går, men heldigvis la det seg ikke.
  Ja, nå ser jeg virkelig fram mot våren!:)
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 2. Du må jo ha ett utrolig bra mobilkamera!;)...Utrolig flotte bilder...å jeg blir hvertfall ikke lei:)

  Ønsker deg en fin søndagskveld:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 3. He,he - jeg trøster meg med at det er første vår-måneden jeg også, selv om det er en fattig trøst innimellom. Ser akkurat slik ut her også - hvitt:o)

  Flotte bilder du legger ut, jeg blir i alle fall ikke lei, så du må bare fortsette. Er gøy å se bilder fra samme stedene på forskjellige tidspunkt:)

  Jeg sletter svært sjelden bilder, og det er IKKE fordi alle er så bra;-) Må bli litt flinkere til det ser jeg, er litt uoversiktlig slik det er nå.

  Ha en flott søndags kveld, og ei super uke.
  klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Hallo Evelyn!
  Ja skiftende skydekke, kan en vel bruke. Gjelder også her i strøket. Hadde omsider fått av den ene verandaen snøen etter vinteren, sleit litt med det også, to dager etter var den like ille. :) Men trøster meg med at i mai skal det bli bedre, tror jeg. :)

  Flotte bilder igjen fra de omgivelsene du oppholder deg i så mye. En kan da få lengsel til både sommer, fjell, skog og mark av det. Ja langt utover de feltene også av mindre.

  Har vel sagt det tidligere også her, skyer er av mine favoritter også. Det er så mye motiver, mystikk og variasjoner at jeg kan sitte i lange stunder å bare se. Nydelig og givende.

  Ha ei fin uke fortsatt med dine aktiviteter og gjøremål Evelyn!

  SvarSlett
 5. Flotte vinterbilder tatt av en skikkelig spreking på tur;)

  Japp, det kan nok være en del vekslende vær/årstider både i mars og april;) Men deilig at dagene begynner å bli merkbart lengre!

  Ønsker deg en fin uke!

  KLEM;)

  SvarSlett
 6. Så flotte turbilder! Jeg er imponert over mobilen din, for disse var veldig flotte. Mine blir så uklare, så jeg har alltid kameraet med meg. Man vet jo aldri hva man kan gå glipp av, hi-hi! ;) Sliter med samme problem som deg, prøver å slette litt men det er ikke så lett.. :o

  Herlig natur og du er jammen flink og sprek om du går der hver dag! Kjekt med vær... i dag har vi sånt vær hvor jeg bare skal være inne, vaske klær og lese. Deilig å kunne roe ned etter noen travle uker kjenner jeg :D

  Ønsker deg ei flott uke og gode turmuligheter :)
  Klem, Eli Kristin

  SvarSlett
 7. ååå...jeg elsker naturen du vandrer rundt i...kan ALDRI bli for mange bilder...selv om det er snø:-))
  Her er det grått og trist...men så dukker jaggu meg solen opp fra intet...men den ble borte igjen på ett blunk. Vel våren må da komme snart...

  Ha ei venninne som står i kø for å komme inn på en fedme operasjon....er så spent på om det ordner seg for henne.

  Håper du har en fin dag

  SvarSlett
 8. Heia Evelyn.
  Innom for å ønske deg ei god helg,
  klem fra meg:)

  SvarSlett
 9. Hei Evelyn.

  Du er så flink å gå tur. Jeg blir imponert over deg jeg. Det må jeg ærlig innrøme. Selv er jeg ikke noe flink enda, det er mye vanskelig føre og jeg har den fæle plantar facitten å stri med. Men det kan virke som om det er på bedringens vei, og da er det lettere med bevegelse.

  Gleder meg til mer om livsstilsomleggingen din, du er en sann inspirasjon!!!!!

  HA en flott helg.

  Hilsen J.
  ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)