tirsdag 2. november 2010

LIVET ER EGENTLIG GANSKE HÆRLIG FOR TIDEN!!

Som dere ser så har jeg ordna nytt bilde øverst på bloggen min.. litt stort kansje, men må få litt hjelp av en eller annen etterhvert for å få dette litt mindre og til å passe bedre på som overskriftsbilde på bloggen min.

I alle fall jeg valgte å ha det bildet øverst på bloggen min rett og slett for å vise den gleden jeg har over livet fortiden. Den viser min glede over mestringsfølelsen jeg føler nå hver gang jeg klarer noe jeg ikke har klart før.. det viser også min glede over livet slik som det har blitt nå.. kort og godt det viser min glede over det nyt livet jeg har fått:):)

Klart alt er ikke bare positivt men det positive veier opp for det negative. Jeg sliter fortsatt på mange punkter,men jeg er på vei og jeg har fått et nytt liv på mange måter.

I skrivende stund har 61,5 kilo forsvunnet vekk i fra min kropp og jeg er kjempe fornøyd. Håper at jeg skal klare å få vekk 20 kilo til nå så er jeg fornøyd. Er litt vannskelig å vite egentlig hvor mye jeg skal gå ned da.. fordi jeg kan ikke huske sist jeg var nede i den vekta jeg er nå og ikke huske jeg hvordan det var å være under 70 kilo heller som vill bli min vekt viss jeg klare de 20 kiloene til jeg ønsker.. men jeg er nå ikke høy da så jeg vill tro at en vekt under 70 kilo vil være bra for meg. Men får se hvor mye til jeg klarer.

meg 61,5 kilo lettere

Bildet over her er meg tatt nå i helga som var. Litt morro å ha bilder for hver 10 kilo jeg går ned så jeg kan se forskjellen.

Er også eneste måten jeg selv klarer å forstå at jeg har gått ned såpass mange kilo som jeg har, klart jeg ser det på klær og andre ting blandt annet forma og det at jeg klarer mere nå en før, MEN i speilet så ser jeg fortsatt den store og feite Evelyn, og jeg tenker hele tiden fortsatt på meg selv som enormt stor. Når jeg skal handle klær så tar jeg fortsatt i den største størrelsen, går til og med inni prøverommet med den og skal til å ta den på før jeg kommer på det at jeg ikke trenger den lengre, må da gå ut for å hente en mindre størrelse hehe.. Hodet mitt er nok ikke helt med på denne prosessen enda.

Må nok jobbe mye med tankene mine og hodet mitt for å få dette enda mere på plass... men du verden så gøy det er å få på seg klær i mindre størrelser.. gleder meg virkelig til tiden fremover.

Tusen takk for alle kommentarer på mitt siste blogginnlegg..jeg er så glad for at så mange er innom meg og legger igjen kommenatrer på det jeg skriver.

Må bare skrive litt mere om det som var tema der, klart jeg ser positivt på alle kommentarer jeg får og jeg takker for alle.. og er glad for alle kommentarer jeg får i fra folk i rundt meg. Men det er som jeg skriver om i forrige blogginnlegg. En del som jeg aldri har snakka til meg før, som plutselig kommer nå når jeg har forandra meg og blitt tynnere. Dette er vell noe som vi alle som har forandra oss mye opplever. Og da er det ikke alltid like greit å være like blid og sammarbeidsvillig i forhold til svar.. men jeg prøver. Jeg har vannsekligheter med å ta i mot ros og forholde meg til det.. men jeg prøver så godt jeg kan.

En annen ting er vell kansje at jeg byr mere på meg selv nå, en før. Tørr kansje å ta mere kontakt med folk igjen og jeg har begynt å leve igjen føle jeg selv i alle fall.. da tenker jeg på det å være mere sosial. Føler meg plutselig mere synlig på både godt og vondt.

Ellers som jeg skriver lengre opp alt har ikke ordna seg enda, jeg jobber fortsatt hardt for å tørre å spise nok mat og ikke minst få i meg nok mat slik at jeg har energi til trim og jobb.. har blitt litt hekta på trim.. kansje litt for mye.. men men det er en annen sak. Og jeg må nok inrømme at jeg har støtt på problemer som jeg ikke trodde jeg kom til å gjøre, det å ta en slik opperasjon er ingen lettvint løsning, man må jobbe for det og man må forandre livsstilen, viss ikke så går det ikke. Jeg er godt i gang med dette og ser bare fremover og gleder meg for hver dag og hver en ny ting jeg kan mestre.

Vill ønske ei som jeg hvet er inne på opperasjon nå, lykke til.. håper å høre fra deg når du er kommet deg i form igjen.

Nå skal jeg straks stikke avgårde på personalmøte på jobben.. vi skrives:):)

Klem fra Evelyn

Lyngstadvannet 30 oktober

24 kommentarer:

 1. Oioioi...så flink og tålmodig
  du er,synes kjempegodt nå. :)

  Klem Mette.

  SvarSlett
 2. Tar av meg hatten for deg Evelyn, du har gjort en fantastisk jobb . Til nermere målet du kommer , til mer sprudler du. Det er ikke rart du tiltrekker deg mennesker :)
  Syns det er kjempekjekt å se fremgangen og pågangsmotet ditt på trening også.
  Merkelig å tenke på at for under et år siden så trena du nesten "med meg på ryggen".(kilo som er borte)
  Lykke til i tiden fremover .
  Stor klem fra Eva Britt

  SvarSlett
 3. Så flott å lese - og så fint å se den nye headeren din. Man kan SE hvor fornøyd du er! Du er så flink, tenk så mange kilo du har tatt av, en helt utrolig bragd! Jeg er fortsatt like imponert over deg, lykke til videre! Klem til deg**

  SvarSlett
 4. Hei hei Evelyn!
  Tusen takk for kommentaren hos meg!
  Joda jeg har det greit nå,...men har vært litt "uttafor" p.g.a. noen medisiner jeg fikk av hjertespesialisten i Ålesund. De hadde så mye bivirkninger at jeg måtte bare slutte med dem... (jeg er så plaget av hjertebank skjønner du) Men ikke noe feil med hjertet mitt, ....det bare oppfører seg slik! Jaja...noe skal en jo ha å plages med...
  Men du ser ut som en energi-bombe, ---- du verden som du står på!
  Det ser ut som du er ute og trener, eller går tur, hver eneste dag! Å som jeg misunner deg, den livslysten din....
  Ikke det....har nok livslyst jeg også, men jeg kommer meg ikke så mye ut av sofakroken...

  Ha en fin dag,videre!

  SvarSlett
 5. Headeren din viser liv og glede:)
  Skjønner det ikke er like lett å få med hodet på alt, men du skal se det kommer etter;)
  Kos deg mot helg, se deg selv i speilet hver morgen og skryt av deg selv!
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Hei! Takk for koselig kommentar! Kjekt å høre hvordan det går med deg! Kjempeflott bilde i headingen din! Du ser sprudlende og glad ut! Skulle gjerne hatt litt av den energien du ser ut til å ha:)

  Klem fra Turid:)

  SvarSlett
 7. Her finner du meg:)
  Men er ikke så veldig flink på bloggen for tiden:)

  SvarSlett
 8. eg er SÅ imponert over ka du har klart ;)

  Det står det stor respekt over ;-)
  ver kry og stolt over deg selv....

  eg har vert berre på ein liten luftetur i dag - sliter med å finne tid til meg selv, men slik er det jo når ein bygger ny fjøs....
  men i morgen reiser eg til bud ein tur. og da skal tur skoa og kamera med ;))
  Smil fra monika

  SvarSlett
 9. Du er til inspirasjon for andre..
  Lykke til vidare og god helg! :-)

  SvarSlett
 10. Fy søren så flink du er Evelyn...du ser kanonbra ut. Moro når man ser at alt "slitet" gir resultater :o)

  Herlig bilde du har fått deg i headeren her da...morsomt!

  Ønsker deg og dine en riktig god helg!

  Hege

  SvarSlett
 11. Så bra!!! Stå på :)

  Klem Anette :)

  SvarSlett
 12. Du imponerer meg fortsatt! Flotte bilder av deg og det på toppen er jo et bilde man blir glad av å se på.

  Takk for kommentar hos meg i går. Joda, de er virkelig spreke og liker alle utfordringer i naturen.

  Ønsker deg en riktig god helg!

  SvarSlett
 13. Hei Evelyn.

  Du ser altså bare fantastisk ut. Jeg liker godt bildet øberst, av deg på fjellet...... det oser suksess og livslyst av det bildet.

  Jeg er endelig 4 dager post opp i dag.
  Går så fint.
  Kom hjem i går. Synes jeg spiser masse, og har ikke noe ondt, ikke kvalm, uvel eller plager når jeg spiser brødskive,Middag eller noe..Dreiv å laga kyllingfillet i sta, og tygde i meg to biter mens jeg skulle fryse de ned ferdig ovnsbakte...nyyydelig var det, og ikke vondt i hele tatt... drikker godt og alr går bra. Litt luftsmerter/omhet oppunder venstre side/bryst, ellers alt vel, Jeg var den sårekeste som var opperert....
  -Mon tro om det varer??
  Så langt riktig koser jeg meg.
  Skal straks ha ett mellommåltid no, 1/2 skyr :)

  Er det stille før stormen? Har alt gått så bra at jeg kommer til å gamle ned i kjelleren med ett brak?

  Å Evelyn, endelig er jeg kommet etter, endelig er det min tur....DU er er sann inspirasjon!!

  Klem J.

  SvarSlett
 14. Så flott du er blitt!
  Vi har besøk av tre barnebarn i helga, SÅ KOSELIG. Nå er de to største ute med den minste. De snekkerer i hagen og har det kjekt.Ha ei fin helg. Klem.

  SvarSlett
 15. Du kor fin du er blitt,Evelyn. Rett vakker står du der nå. Klapp deg selv på skulderen. Du fortjener all ros du kan få. Vi er på hytta i snøvær for tiden. Bare helga da. Reiser hjem i morgen. Ønsker dg fortsatt fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 16. Du har helt rett Evelyn,rart det der... Men som sagt du stråler jo på lang vei, så det er ingen tvil om at du har det helt herlig for tiden:) Vi kosa oss på kino i dag ja, er jo en flott og akkurat passe stor gjeng. Litt skummel film sånn innimellom, men tror de kommer til å sove godt fordi;) Ønsker deg en riktig flott helg, hvem vet kanskje er morgendagen enda hvitere enn dagen i dag! Klem fra Veronika

  SvarSlett
 17. Å så gøy at du likte bloggen min da:):) Du får hive deg på min lille give away også... siden du la deg til som følger å;);) No skal jeg sette meg ned å prøve å få lest litt i din blogg:):)

  SvarSlett
 18. Forstår godt at det kan være vanskelig med alle disse som kommer å snakker til deg nå men som aldri gjorde det før. Jeg er heller ikke noe flink til å ta imot postitive kommentarer som går på meg personlig. Og når en i tillegg sliter med å klare å se det andre ser, så føler en ikke alltid at det er helt sant det folk sier. ihvertfall har jeg det slik.
  Men jammen ser en at du har gått ned utrolig mange kilo. Jeg lurer litt på hvordan det går med huden din, følger den med? eller må du fjerne det senere? Jeg trener også en del, men føler ikke at huden følger helt med selv om jeg går sakte ned.
  Håper du når dine mål på en god måte.
  Ha ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 19. Flott header, riktig et glad-bilde. Det finnes sikkert noen som kan hjelpe deg å gjøre det mindre.
  Og nå har du virkelig blitt slank, det er helt utrolig, og det er din fortjeneste Evelyn. Har stor respekt for at du har greid dette. Alle vet at det ikke kommer av seg selv. Lykke til videre.
  Ha en ny fin uke, stå på!

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 20. Gratulerer med ny header - du ser så sprek og flott og glad ut!
  Du er kjempeflink!

  SvarSlett
 21. Skikkelig flott bilde av deg på headeren.
  Spennende å lese om livsstilsendringen din.
  Lykke til videre :-))
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 22. Så herlig, ny og glad header! Flott at du er glad :) Håper du går en fin tid i møte. Nydelig bilde på slutten av innelgget også. Ønsker deg en riktig god helg. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 23. Så flott å stikke innom i dag, se at det spruter av liv og optimisme og at alt går så bra. Jeg er skeptisk til slike operasjoner, vet at det ikke er bare bare, men det ser ut for at du takler utfordringene fullkomment.

  Tilværelse må være en drøm, med så mange kilo mindre å ta med på turene og gjennom hverdagen. Og det er ingen tvil, en trenger ikke få fortalt hvordan det har gått. Det ser vi med egne øyne. :)

  Håper at livets vinder fortsatt blåser vegen sammen med deg! Ha en flott dag, samtidig som jeg spanderer på deg en stor gratulasjon og lykke til på vegen videre. Til fjells og nedover på det omtalte området. :) Hei så lenge, og med det samme, jeg har begynt å fore bloggene mine igjen.

  Armen er vesentlig bedre, men på langt nær helt god enda. Men greier å trykke på tastaturene så tankene kan få litt frisk luft., og at jeg har den i bakhodet.

  Hyggelig å se deg innom meg igjen, bare så du vet det. :) Så iler jeg av sted til en sjarmør på to og et halv år, den minste av barnebarna som tilbringer denne dagen sammen med oss. Den strikkende bedre halvdel, og meg. FARFAR, KOM!

  SvarSlett
 24. Så FIN du er - og så FLINK du er! :D

  Håper du får en god adventstid ♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)