tirsdag 26. oktober 2010

VELDIG, VELDIG KOSELIG MED ROS OG SKRYT,MEN TIL TIDER SLITSOMT.

Ja da ble det endelig tid til å sette seg ned litt foran datan igjen, dagene og timene flyr. Mye av min tid går med til trening fortiden. Er jo bare 2 dager på jobb mens de andre dagene som jeg har fri blir brukt til trening og fysioterapi behandling. Har blitt veldig liten tid til blogging, men er innom dere alle å leser med jevne mellom rom selv om jeg ikke kommenterer hele tiden.

Tusen takk til alle som er innom meg med kommenstarer og som leser min blogg. Setter stor pris på dere alle sammen:):):)

Har netopp kommet inn etter en flott gå tur ute i den flotte naturen som jeg har rundt meg her jeg bor, i dag har vi hatt flott høst vær her.. snøen som kom forrige uke er forsvunnet, ligger kun oppe i fjellet nå. Gikke meg en tur inn til Lyngstadvannet igjen i dag, er så fint å gå innover der, nyter stillheten og forandringene i naturen som har skjedd siden sist jeg var der inne.

Nr 2

Bildet over her er fra turen i dag. Mye snø i fjellene nå. Men ellers fint og kjølig vær i dag.

Men så litt over til overskriften her på bloggen min i dag. Veldig koselig med ros og skryt, men til tider slitsomt. Ja jeg blir veldig glad for ros og skryt fortiden, det er koselig nå folk kommer bort til meg og forteller hvor fin jeg er blitt og hvor flink jeg har vært. Setter stor pris på alle som bryr seg. I alle fall de som jeg kjenner og som prata til meg da jeg var skikkelig "feit", men når folk jeg omtrent ikke kjenner og som jeg nesten aldri har prata med eller folk som før ikke så meg plutselig blir så elskverdig og flink å prate til meg , ja da syns jeg det til tider kan bli vell drygt og slitsomt.

Jeg bor nå i ei liten kommune der de fleste kjenner til hverandre, og det å gå på butikken kan til tider være slitsomt. Jeg begynner å bli lei av folk som kommer bort til meg og lurer på hva i alle dager jeg har gjort og om jeg har blitt syk, dette er folk som jeg omtrent ikke har snakka med eller som overså meg fullstendig da jeg var var på det tyngste. Enkelte sier til meg at jeg har blitt så pen nå.. og da har jeg lyst til å svare.. " var jeg ikke det når jeg var feit da ? ", har mest lyst til å glefse tilbake eller bare svare surt. Folk kommer også å spørr bare av ren nysgjerrighet også. Og mang en gang har jeg bare lyst til å gå min vei og ikke svare i det hele tatt. Men nå har det nå seg slik at jeg ikke er slik av natur da, for meg blir det for uhøffelig. Så jeg svarer kort men høfflig til de jeg ikke kjenner så godt. En butikk runde kan nå ta mye lengre tid en det gjorde før.

Missforstå meg ikke her, jeg er glad for alle kommentarer og tilbakemeldinger, og alle jeg kjenner og som hele tiden har prata til meg og som jeg har hatt kontakt med er jeg glad for å prate med. Jeg er glad for alle tilbakemeldinger her inne på bloggen min og all den støtten jeg får fra arbeidskollegaer og venner ellers, men det er disse jeg aldri har snakka med eller som ikke snakka til meg da jeg var på det tyngste jeg snakker litt om her.

Så derfor overskriften på ukas blogg.. er bare et lite hjertesukk i fra meg dette.

Ellers så går dagene sin vante gang, trening, mat og jobb. Strever nå fortsatt en del med å tørre å spise nok og ikke minst nok i forhold til aktivitets nivå. Jeg har store problemer med å skjønne at det er meg jeg ser i speilet om dagen. 60 kilo lettere har jeg blitt og mange ting er blitt forandra.

Klær har plutselig blitt morro å kjøpe og livet generelt er blitt mye lettere. Jeg nyter mitt nye liv og ser fremover. Gleder meg til fortsettelsen.

Ha en flott tirsdagskveld alle sammen:):)

Klem fra Evelyn.

Lyngstadvannet 26 oktober nr 1

2 bilder til fra turen i dag:)

Nr 3

12 kommentarer:

 1. Ta til deg ros og skryt uansett, folk mener det, for ellers hadde de tidd stille. Man blir ofte vakrere (utenpå) når man går sammen, ikke til å komme bort fra. Så se positivt på det og takk og bukk!!
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder og refleksjoner Evelyn =)
  Ønsker deg en flott uke!
  klem

  SvarSlett
 3. Ta det til deg -og ny rosen :) Uansett..
  Jeg innrømmer dog at jeg lar meg provosere av at enkelte behandler andre ut fra hva de har på, utseende etc.. Vi er alle like mye verdt og har krav på respekt.

  Men idag tenkte jeg å skryte av de flotte bildene istedenfor. De er bare så fine og stemningsfulle..
  Snødekte fjelltopper som speiler seg i vannet og blomstene/stråene i front. Supert!

  Nyt kvelden!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Evelyn , kjenner til ta der ja . Det er vel en av grunnene til at jeg er blitt skeptisk til folk ja . En merker når er ærlig og mener ting vil jeg tro etterhvert . Men det er utrolig irriterende med sånne folk ja .
  Flotte bilder du har tatt foresten : ) . Er litt handikappa for tiden , opererte kneet i går . Det er ikke godt i dag men det går seg vel til . Ha en flott dag , klem : )

  SvarSlett
 5. kjære Mamman min :)
  Du skal vite at jeg alltid har synes du er vakker! Jeg har alltid vært stolt av deg selv om jeg kanskje ikke alltid har vist det :) Synes du e fantastisk å du e verdens beste mamma. får ikke sagt det nok korr stolt e e av å værra datter te deg og han pappa. Alltid vært stolte av dere to :)
  Stå på mamman min!! :D HEIA HEIA HEIA :D
  Kjempe gla ti dere<3

  klem fra Marje tausa dåkkårs :)

  SvarSlett
 6. TA i mot alt du for å vær STOLT over deg selv. Vi som har vært stor har også en utfordring i å ta i mot ros. Jeg var utrolig opptatt av å " gjemme" meg enten med KLÆR eller også med ironi og humor før , mens hjerte blødd. Det er slitsomt å værra stor - jeg er utrolig glad for å klart å komme meg ned til ei mindre Brit - det gjør bra for både kropp og sjel. Ikke tenkt så mye om hva de synes før - det sier mer til meg at vi som er stor må få hjelp å støtte i å bli hørt og respektert med våre utfordringer. BLIR mye mer provisert av slike som Kari Jaqueesom som mener fete folk er lat og det er sin egen feil at man er blitt feit! Ka i svarte veit ho om det!!! At du er så ærlig i forhold til din operasjon synes jeg også er så utrolig bra - det er nemlig ikke et lettvint inngrep og du jobber utrolig for det resultatet du har fått.
  HEIA VIDERE - jeg er enig med dattera di du har alltid vært flott - og jeg gleder meg utrolig mye på dine vegne at du nå er i ferd med å nå de målene du har drømt LENGE:) HEIA HEIA:)

  SvarSlett
 7. Først og fremst vil jeg rose deg for de flotte naturbildene. Så: 60 kilo nå !
  Det er mye, og sikkert veldig stor overgang for deg. De som er rundt deg gleder seg sikkert på dine vegne. De er nok imponerte, og mange har nok et lite ønske om å gå ned litt de også. Det vet jo alle at ikke er lett. Jeg er imponert over ditt store engasjemang.Den innsatsen du har på treningssiden er imponerende. Ønsker deg en fin uke.
  Klem

  SvarSlett
 8. Flotte bilder! :)

  Jeg har stor forståelse for at du synes det er slitsomt, men de fleste mener det nok godt. ;) (Det vet du nok også)

  Håper du får en flott helg!! ♥ ♥ ♥

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. Du er tøff som tør blogge om akkurat ta der...Jeg har vært slank og smekker det meste av mitt liv, men å komme flyttende tilbake som feit, og bare se at folk tenker sitt, har ikke vært kult. Men de kommer ikke rett bort til meg og spør meg om hva jeg har gjort for å bli feit, jeg bare overhører det osv...men den at folk skal tutre sånn når man har gått ned, ja det er noe jeg har i bakhodet...jeg forstår akkuart hva du mener...men husk på at du også byr med på deg selv nå, du gjemmer det ikke bort på samme måte som før, derfor ser folk deg også mer tydelig enn hva de gjorde da du levde ditt usynlige liv som overvektig. Ikke det at jeg vet at du gjorde det, men det er litt som det funker for meg, jeg er ikke så mye ut i hverdaglivet nå som jeg er tjukkemalla. Jeg er stolt av deg, min bloggvenninne, og nyt det at du nå synes...for jeg vet akkurat hva det er du prøver å si...Let's give them something to talk about! Og 60 kg, vennen, det kommer du deg bare ikke unna at folk legger merke til!

  klem fra mæ

  SvarSlett
 11. Dette fikser du- er stum av beundring...og forstår at vi er mange som kjemper om et personlig VM!
  Ha en flott november kveld!

  SvarSlett
 12. Hopsan vennen ;)
  jo vist kan vi ta turen sammen neste gang er er der ute ....
  Hadde vert så koselig.
  Klemma fra monika

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)