mandag 23. august 2010

HEI JEG ER HER MEN...

det har blitt liten tid til blogging de sist to ukene, begynte nå å jobbe 3 dager for uken nå 9 august og må si jeg fikk en liten pangstart på jobb da, så de dagene jeg er på jobb / har vært på jobb har energinivået mitt vært brukt opp når jeg kom hjem derifra og resten av kvelden har blitt brukt til hvile og å hente seg inn igjen. Heldigvis så har jeg hatt to fridager, som de to ukene som har gått har vært full av andre gjøremål.

Var veldig godt å begynne på igjen da, godt å treffe barn og foreldre og ikke minst gode kollegaaer igjen :):) Men kansje har jeg tatt på meg litt for mye med å jobbe 3 dager i uken, vi får se hva som skjer fremover.

Føle vell på en måte at prosjekt livsstilforandring kommer litt i bakleksa nå når jeg begynte på jobb og at jeg får litt liten tid til å tenke på det prosjektet. Men jeg får se hva som skjer fremover, er jo nylig kommet igang og mye kan nå forandre seg enda.

Sliter fortsatt med å få i meg nokk og ikke minst riktig næring, merker det spesielt når jeg er på jobb. Men likevell er jeg nå så og si passert 50 kilo ( mangle noen gram ), strever litt med å klare å se det selv.. derfor har jeg nå tatt nye bilde som jeg vill dele med dere.. og der så jeg selv forandringen også.

snart 50 kilo redigert 1

Her er meg før og nå.. jeg har blitt merbart smalere i midjen og ellers på kroppen, lårene kommer nå etter etterhvert de også tenker jeg. Slier fortsatt med ene leggen som er tiltider veldig hoven og stor.. er litt usikker på hva jeg skal gjøre med det enda da.. men skal ta en prat med legen om det etterhvert.

snart 50 kilo redigert 2

Ser jo både på dette bildet over og dette under at jeg har blitt smalerer i annisktet. Gøy å se da... nesten så jeg har problemer med å forstå at det er meg som er på dette bildet og når jeg ser meg selv i speiliet så har jeg problemer med å se at det er meg jeg ser i speilet.

Meg selv

Har fortsatt en 30 kilo igjen da.. men skal være fornøyd viss jeg klare å få av meg 20 til. Men for å klare det så må nok en del ting falle mere på plass.. blandt annet matinntaket. Strever fortsatt med det og det er nok det som gjør at jeg har litt lite energi innimellom også.Kroppen går rett og slett tom for mat og da blir jeg slapp / svimmel og kvalm. Men det er ikke så enkelt når maten ikke vill ned. Kommer litt tilbake til dette i et senere innlegg.

Jeg har glad for at jeg har to fridager i uka.. de har begge blitt prioritert til trim om kveldene.. og de skal de fortsatt bli. Det som de derimot blir mindre av nå er mine turer i skog og mark. prøve å ta igjen litt i helgene da, men savne denne formen for medesin midt i uka også, håper etterhvert at jeg skal få litt mere energi og dermed klare korte turer innover skogen fremover.

Nå skal jeg få tatt meg en tur innom alle dere andre sine koselige blogger.. lenge siden sist jeg har vært innom mange av dere nå.

Ha en flott mandag:):)

Klem fra Evelyn

36 kommentarer:

 1. Hei ! Så flott Evelyn!! dette kan du virkelig vera stolt over, kjempestor forandring. Det går nok bedre når du har fått jobba litt og komt inn i rutinene igjen. Og så er man jo alltid trøtt når man har vert på jobb, iallfall er eg det !! Onsdag i forrige uka sov eg middag i 3 timar !! ...da altså !! Lykke til med jobbinga, ha ei fin veke. klem fra sigfrid

  SvarSlett
 2. SÅ flink du er og har vært! Kjempestor forandring!
  Godt å komme seg i jobb og kos med gode kollegaer, men tar nok litt tid å justere seg inn.. Tillat deg å være sliten og legg inn rom for avslapping og til å ta seg igjen.

  Et virkelig imponerende prosjekt du har på gang -stå på :)

  Og bildene dine av solnedgang er bare hel-skjønne. Jeg er fra nord og elsker de nydelige solnedgangene, når sola bader seg i sjøen. Finnes ikke vakrere..

  Sensommerhilsen fra Tove

  SvarSlett
 3. Bildene sier sitt: Du har gjort en kjempejobb.
  Nå som du jobber blir det nok vanskeligerer å prioritere tid til å ta vare på deg selv, men gjør det allikevel.
  Ta en tur i skog og mark på fridagene, husvask og rydding kan vente.

  Stor klem fra Lykkeliten

  SvarSlett
 4. Flott, flott, flott - det er det du er!!!! Gratulerer så langt! Eg veit at det er vanskeleg og at du tel kvart eit gram....- men eg er heilt sikker på at du klarer å nå målet ditt!!!

  Lykke til!!!

  SvarSlett
 5. Sier meg enig med resten her .
  Du har gjort en fantastisk innsats.
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei igjen Evelyn.
  Må få lagt deg inn på blogglisten min jeg,da er det så mye lettere og følge med bloggen din.

  Er så hyggelig når du legger igjen kommentar hos meg,og synes det er veldig koselig at du liker bloggen min.

  Hvor har du begynt å jobbe?

  Å du,så flott du er blitt....skjønner at dette med matinntaket er ett problem.
  Selv skal jeg inn til kontroll i Oktober.Så da håper jeg han endelig får henvist meg videre.

  Stå på Evelyn.

  Klem fra Hege

  SvarSlett
 7. Jøje meg så flott du har blitt! Du har gjort en kjempejobb, og jeg håper du finner ut av matinntaket.
  Du vil nok se at jobben også etterhvert blir enklere, men skjønner at den tapper krefter på alle måter. Det har jo ikke gått så lang tid siden operasjonen, så jeg synes du er tøff!
  Nyt alle vunne "slag" og ha ei fin uke, klem fra meg;)

  SvarSlett
 8. SÅÅÅÅ BRAA! For en forskjell!! Dette klarer du videre :) Du er utruuulig flink Evelyn, jeg heier på deg :)

  SvarSlett
 9. Så kjekt at du skriver noen ord igjen! Artig å se før- og etterbildene. Du har vært kjempeflink! Tenker du merker forskjell på formen også, ikke bare på utseendet. Stå på!!!! Masse klemmer fra Mildrid

  SvarSlett
 10. Ikke vanskelig å se store forandringer på deg.
  Men jeg vet av erfaring at det ofte er vanskelig å se det selv. Lurt med slike bilder med jevne mellomrom.
  Fint at det går bra på jobb. Det er jo koselig å å begynt å jobbe igjen etter flere år borte.
  Ønsker deg fortsatt masse lykke til :)

  SvarSlett
 11. Koselig at du var innom meg her. Vi har vært en gang til på hytta,men davar det masse jobbing fra morgen til kveld. Sist helg var mannen min der alene. Jeg var igjen her i Bergen med min datter og barnebarn. Vei ikke helt når vi reiser oppover igjen. hadde vært hyggelig å hilse på ja. Må bare si at du ser fantastisk ut. Flott figur allerede. Du har vært veldig flink.
  Klem

  SvarSlett
 12. fy søren så flott du ser ut!!!
  Rene ungdommen!!...blir helt målløs over innsatsviljen din jeg. Det er i motbakke det går oppover...STÅ PÅ!!

  SvarSlett
 13. Du stooore min! Ja her er det forskjell ja!
  Så koselig at du hadde titta inn på bloggen til meg....
  Ja du hadde jo bare kunnet stikke innom den dagen du "for forbi" veitdu...hehe.
  Tusen takk for kommentaren forresten.
  Kansje jeg får tid til å stikke til Visnes en kveld, som jeg har hatt planer om så lenge.... Har det så travelt for tiden, er med på så mye i forbindelse med jobben, fagforening, omorganisering i kommunen,osv,- og snart er koret i gang igjen også....men har bestemt meg for å få det til en kveld...

  Ha ei fin uke på jobben!

  SvarSlett
 14. Hei og god morgen Evelyn , Gratulere med de 50 kg og lykke til med resten av kiloene ; ) , synes du har vært flink jeg . Klart en må prøve og være posetiv selv om livet går opp og ned for det kommer en ikke utenom igjenom livet . Har no vært og prata med sykepleier på st. Olav så prosessen min er no igang no ivertfall . Kjekt at du har kommet deg igjen , det skulle jeg også kunnet tenkt meg men det går ikke for meg no ivertfall. Ha en flott dag , klem : )

  SvarSlett
 15. Hei på deg!
  Kjempeflott! Ingen tvil om at du har gjort en solid jobb!

  Lykke til videre.

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 16. Imponerende!
  Du stråler jo! Interessant å ta del i historien din. Ønsker deg lykke til, både med jobb og livsstilsendringen. Det er nok ikke lenge før du spretter rundt på fjellknausene, i solnedgangen :-))
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 17. Så flotte bilder av deg Evelyn, det stråler jo av deg!! Ønsker deg en flott uke, kos deg på jobb:) Klem fra Veronika

  SvarSlett
 18. Hei Mildrid :) så koselig at du stikker innom bloggen min igjen.. håper det går bra med dere alle sammen og at skolestarten gikk bra?

  Håper vi ses i løpet av høsten.

  Klem

  SvarSlett
 19. Hei Kari :) takk for lykke ønskninger... nærmer seg for deg også nå.. skal bli spennende høre hvordan det går.... snart pulver / knekkebrød kur for deg nå eller ?

  Ha ei flott uke :)

  Klem

  SvarSlett
 20. Hei Evelyn!!! Gratulerer så mye med vekttapet!! Du har vært kjempeflink, og tenk at du er begynt å jobbe igjen!! Kjempebra!! Håper du får i deg nok mat så du får mere energi igjen, det trenger du! Og at det ordner seg med leggen din, ikke noe godt med smerter... Du har jammen forandret deg mye på disse bildene, halvparten av hva du var omtrent!! Jeg følger med deg videre. Stå på!!!

  Klem fra XXL

  SvarSlett
 21. Hei Evelyn :o)

  Jeg kommenterte i et annet innlegg her også at jeg var imponert. Da fordi du har blitt så sprek og bestiger den ene fjelltoppen etter den andre - men nå er jeg imponert over vekttapet ditt og den store forandringen :o) Du er jo superflink jo :o)
  Så fin atte!! :o)

  Så at datteren din har flyttet til Skedsmokorset - det er dit mellomstejenta mi har flyttet også :o)

  Kommer ikke over hvor flink du er .. :o) Har du kommet i gang med Zumba nå??

  Ta nå vare på deg selv - ikke slit deg ut og lykke til videre med jobb, trening og kiloer :o)

  Stor klem fra Toril :o)

  SvarSlett
 22. Åhoi,så forandra du er :) Gleder meg å treffe deg i morgen :) Blir stas :)

  SvarSlett
 23. Hei. Dette er jo helt fantastisk Evelyn. Du har vært kjempeflink, og bildene er jo det synlige bevis på det. Forstår at dette ikke er noen enkel prosess, men stå på, dette klarer du.

  Ha en fin kveld.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 24. Så fin du er! :))))


  Synes SÅ godt i ansiktet ditt at du har blitt tynnere. ;)

  SvarSlett
 25. Har en overraskelse til deg inne hos meg.

  Send meg adressen din på mail: lykkelitens@live.no

  SvarSlett
 26. Oj, så utrolig flott du er. Kan jo nesten bli missunnelig. Skjønner godt at du blir sliten etter jobb det gjør jeg også. I kveld har jeg sove på sofaen i flere timer. Hardt å begynne å jobbe etter en flott ferie her. Ønsker deg en super helg.

  SvarSlett
 27. Heisann :-))

  SÅÅ flink du er!! Kjempeflott er du! Ei venninne av meg har tatt samme operasjon, og gått ned 46kg! Kjenner henne nesten ikke igjen for hver gang vi møtes :-))
  Kyllingsuppe-oppskrift skal du få vettu, her er den;

  5-6 kylling-filêer, kuttes i små biter
  2 ss melange
  1/2 purre
  1 løk
  2-4 hvitløksfedd (jeg bruker 4, elsker hvitløk!)
  1 dl ris
  1 ts Thai green curry paste. (får det på Meny)
  1 liter hønsebuljong
  1 boks mais
  1 dl fløte
  Gulrøtter, så mye du vil, jeg pleier å ta 3-4 stk. Kuttes i biter

  Fres opp løk, purre og hvitløk mykt.
  Tilsett buljongkraften, gulrøttene og karri. La det koke i ca 10 minutter før du tilsetter ris (så sant du ikke bruker ris som skal koke 20 minutter), fløte, mais og kylling-filêne.

  Til slutt, så sier jeg som Wenche, velbekomme, håper det smaker :-))

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 28. Jaja, glemte jo å tilføye at kyllingen kun trenger 10 minutters koking, helst ikke mer enn 15, blir tørre da vettu ;-)
  Klems igjen

  SvarSlett
 29. Du er så utrolig flink - jeg slutter aldri å la meg imponere over deg! Leste om 'Moskva-Marit', hun kjenner seg helelr ikke igjen når hun ser seg i speilet. Ikke rart, for forskjellen er jo enorm hos dere som går ned så kjempemye. For en bragd! Håper du har en fin søndag, og at jobbinga fortsatt går bra for deg. Ha ei fin uke som kommer! Klemmer**

  SvarSlett
 30. Jeg er imponert over deg altså!! Du er nesten ikke til å kjenne igjen! Skjønner at fokuset ikke er helt lett når en jobber, men du virker måbevisst!! Lykke lykke til med resten:-). Vi "snakkes" her på bloggen, koselig å følge med deg!

  SvarSlett
 31. Hei :)
  Jeg ser at det er STOR forandring!!!
  Greit å ha sånn før og etter bilder..
  Synes du er flink,å lykke til fremover!!

  Stor klem

  SvarSlett
 32. Hei xxl :) der var du igjen også ja.. så kjempe kjekt å høre fra deg..er titt og ofte innom gr.forumet er ei fantastisk flink dame jeg følger med der inne...

  Hvordan går det med deg.. noe innom det forumet?

  Ellers så begynner det å gå seg litt til her nå... men har tatt visse grep for å få det til litt bedre.. kommer litt tilbake til det i senere blogg... ellers så skal jeg nå begynne med fysoterapi på leggen min så får vi se hvordan det går.

  Ha en flott dag og så håper jeg å høre mere fra deg... e så koselig ...

  Klem

  SvarSlett
 33. Godt å besøke deg igjen. Har gått glipp av dette innlegget tidligere.

  Jeg er SÅ imponert hva du har fått til! Bildene FØR og NÅ; skulle ikke tro det er samme person. Gratulerer!!!

  Ønsker deg en riktig god helg :-)

  SvarSlett
 34. Bare titter innom igjen..ville bare ønske deg og dine en kjempe fin helg.

  Hege

  SvarSlett
 35. For en fantastisk endring!!! Du er kjempeflink. Og jeg synes du så frisk og sunn ut og nydelig da jeg endelig møtte deg "LIVE" i dag. En slik livsendring krever mot og disiplin som ikke alle har. Selv om du har mindre igjen enn du allerede har klart å få av, er det nok viktig å få enda mer støtte nå, det er enda tyngre å få av de siste. Men det er sikker mye lettere å trmmme. Og du er superflink!!! Gleder meg til å treffe deg igjen :))

  SvarSlett
 36. Du verden så flink du er! Forskjellen er merkbar ja,og jeg gleder meg på dine vegne!Tror nok 3 jobbedager i uka er nok foreløpig,men dette kjenner du vel best selv.
  Ønsker deg en fin uke,været er jo praktfullt selv om vi har begynt på septemberen!
  Klem fra meg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)