lørdag 10. juli 2010

JEG HAR PRØVD EN NY TRENING.. ZUMBA .. GØY..

Har i lengre tid tenkt på å prøve zumba trening .. men liksom ikke kommet meg i gang med det.. har vell følt på at jeg har / er litt for stor for slik trening og kansje trodd at dette ikke var noe for meg.. men i går hadde de siste trening med Zumba før ferien.. og da kunne de som ville komme å prøve for å se hvordan det var.. ja ja tenkte jeg.. nå vill jeg også prøve..

Og jeg ble positivt overraska.. dette var kjempe morro .. ikke var de så vanskelig som jeg trodde heller.. klart det var ikke alt som satt helt da.. men det er bare øving som må til. En del av stegene og bevegelsene var nå kjent fra aerobikk timer jeg har vært med på før. Dette var kjempe gøy:):):)

Har nå hatt et opphold i helsestudio treningen jeg både før og etter opperasjonen, men nå til høsten starter jeg opp igjen med å delta på gruppetimer på helsestudioet og det gleder jeg meg til.. zumba er nok en av de tingen jeg kommer til å holde på med. Har lagt med et lite videoklipp fra you tube om denne treningen... KJEMPE GØY :):Må også nevne at jeg merke godt at jeg har gått ned 42 kilo det var en helt annen opplevelse av treningen denne gangen. Dette skal bli gøy til høsten.

Nå er det helg.. været er ikke det allerbeste her får håpe det blir bedre etterhvert.

Ha en fin lørdag og helg. Kos dere og nyt dagene:):)

Klem fra Evelyn

14 kommentarer:

 1. Oj blir helt anpusten jeg.Dette burde jeg ha gjort.Hadde trengt trimmen og at 10 kilo forsvant,men jeg er så lat. Uffa meg. Storm hos oss i dag så vi tilbringer dagen inne med lesing og data.
  Klem

  SvarSlett
 2. hei.
  ja dette ser moro ut,skulle ønske jeg hadde kropp til trening,men det går ikke,mine muskel og ledd blir så mye verre,noe stort tull..men så bra at det passet for deg,flink du er altså,
  viktig å holde seg i form,gir sånn en glede,
  å du....takk for dene alltid koselige hilsner hos meg,
  ønsker deg en herlig sommer helg.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Kos deg med treninga!
  Det er kjempepositivt at alle kan være med på slike partier, for verden består faktisk av en stor del kvinner som ikke glitrer i trange treningsdrakter ;-)

  Jeg trener ikke på studio nå, men har et senter i nærheten som virkelig har rom, og treningsformer, for alle. Supert!

  Klem lykkeliten

  SvarSlett
 4. Dette hadde sannelig vært noe for meg også; så det var mye bruk av hofter og dette må være topp for styrking av rygg.
  Takk for tipset!

  Ha en god lørdag, her blåser det godt;)
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. ÅÅÅÅ, om du viste hvor jeg lyst jeg har til å begynne med Zumba, men med den kroppen min har jeg rett og slett ikke tørt. Redd for å dumme meg ut. Jeg snakker stadig om det her. Kanskje jeg skulle ta mot til meg og begynne til høsten. Ser jo så gøy ut, er mye jeg lar være å gjøre som jeg har lyst til pga kiloene. Når dattra mi var lita hadde jeg ei helsesøster som sa til meg: Hvordan orker mann din og være sammen med deg sånn som du ser ut.... det holdt på å ta knekken på meg. Ha en super helg og kos deg!

  SvarSlett
 6. Dette såg jo moro ut.Dette hadde nok eg trengt ja ...... late sommerdager er ikkje så bra for vekta mi. Om vinteren med full jobb og tusen jern i ilden så går det bra. Kos deg vidare i sommar, vi drar på ferie i morra (til Østersjøkysten)....det gler eg meg til. Klem fra sigfrid

  SvarSlett
 7. Dette såg virkelig morsomt ut. Kanskje litt tøft for pusten min, men en kan jo bare ta seg pustepauser når en trenger det. På treningssenteret der jeg går er det mest spinning. Jobber etpar unge jenter der av og til som prøver litt annet. De hadde afrikansk dans en gang. Det likte jeg godt. Håepr det kan komme på programmet til høsten.
  Så fint å lese at det går bra med deg. Kiloene forsvinner og du må kjøpe nye klær. Ja det er morsomt når en oppdager at dei størrelsene en er vant med å kjøpe er alt for store. Bare så dumt at hodet ikke helt følger med. JEg ser også den samme i speilet som for 10-15 kg siden. Alle jeg treffer sier jeg er blitt så mye tynnere, men det er vanskelig for meg å se. Må bare minne meg på hva vekta sier. Og det at jeg kunne gå på loftet å hente to-tre store poser med klær jeg ikke har fått på meg på flkere år. Og nå passa det meste. Det er jo fordi jeg er blitt tynnere. Men en ser vel ikke så lett det som er borte. mye lettere å se det som fortsatt er igjen før en når målet.
  Ønsker deg masse lykke til videre :)
  Mange nydelige bilder fra vakker natur. Det var nesten så sn kjente sjølukta og den ekstremt klare lufta. Nydelig :)

  SvarSlett
 8. jeg har hørt om dette puhh , jeg begynte magedans jeg da..hehe jeg har ikke hatt dødvinkel på en uke ( rista litt for mye på feil ting ) men dette så jo morsomt ut..jeg hater gå tur..men nå venter jeg på badevann. dvs over 20 gr .ps jeg må bare spørre , klarer din mann å følge med...;O)

  SvarSlett
 9. Jeg har hørt om zumba, men ikke ant hva det var - før nå. Så takk for info'n - det ser kjempeartig ut! Og du er flinka selv, er stadig like imponert over deg! God sommer videre, her er det sol og varmt, håper det samme hos dere, også! Klemmer**

  SvarSlett
 10. Hei, har stadig sett deg på kommentarer hos felles bloggvenner og la inn et besøk ikveld :)

  Herlig blogg om ting som også opptar meg -og fantastisk nydelige bilder. Jeg drømmer meg rent bort..

  Kjempeflott at du har hatt så gode resultater og er så flink. Jeg har hørt mye om Zumba fra andre og alle sier det er super-morro :)
  Jeg svømmer mest for tiden, men trener også litt utenom.. Dessverre er jeg i sommermodus og ikke så flink om dagen.. Men det kommer dager etter disse :)

  La meg som følger og gleder meg til å lese mer :)

  Sommerhilsen fra Tove

  SvarSlett
 11. Så moro! Håper det blir en god opplevelse!


  :))))

  SvarSlett
 12. Hei Evelyn

  Du har noen virkelig vakre naturbilder i bloggen din ! Elsker å se på de.

  Jeg har ikke hørt om Zumba, hvor føres det? Er medlem på sats, vel støttemeldlem i disse dager, men håper på å ta meg sammen. Tar av meg hatten for din vektnedgang !

  Nyt sommerdagene :-)

  SvarSlett
 13. Hei på deg :-))

  Hjelpes meg så flink du er! 42kilo!!! En hel liten kropp det der...
  Ei venninne har også tatt den operasjonen, og har nå gått ned ca det samme som du. er nesten ikke til å kjenne igjen!
  Og jeg har gått ned 20kg, men må innrømme at 3 har sneket seg på igjen, men ikke pga maten, legger skylda på det gode ølet vi har her i sør, spesielt nå på sommeren..blir alltid litt mer enn "normalt" her i hus da...Men nå er det slutt på kosen midt i uka, KUN helgene! Er sta, klart det før, og SKAL klare det igjen.

  MASSE lykke til videre, stå på, du er kjempeflink!!


  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 14. Alle som jeg kjenner - som har prøvd Zumba - er kjempefornøyd med den treningen .. har så lyst til å forsøke selv også - men her er jo ingen treningsstudio ..

  Vet at det går an å kjøpe dvd med zumba - mulig jeg får forsøke det da :o)

  Ser i alle fall kjempegøy ut .. lykke til :o)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)