onsdag 14. juli 2010

KOSELIG TREFF OG VI ER I FERIEMODUS HER I HUSET.Denn vakre blomsten og sommerfuggel pynten fikk jeg hos Ruths datter da jeg møtte henne ute på Averøya her på mandagen. Ho har nå hytte ikke så langt fra meg og da jeg så at ho var ute på hyttta så lurte jeg på om ikke vi kunne møtes... og på søndagen var det en koselig dame som ringte til meg og lurte på om vi skulle møtes på mandagen.. Var kjempe trivelig å møte deg og det var så morro at vi hadde så mye felles som vi hadde og at praten gikk så lett. Håper vi kan møtes neste gang du kommer på hytta også. Tusen takk for den flotte blomsten. Det var kjempe koselig å møte deg.. rare greier dette men jeg følte det som om jeg hadde kjent deg hele livet. Kjempe kjekt var det :):) Klem til deg :)

Ellers så er vi i skikkelig feriemodus her fortiden.. mannen i huset begynte på sin ferie nå på mandagen denne uken, og når det er ferie så snur vi døgnet helt.. vi er lenge oppe utover natta og sover lenge på dagen. Data maskina blir også mindre brukt, derfor litt lite aktivitet her inne.. er liksom så mye annet å henge fingrene i.

Skulle bare ønske at det hadde vært litt bedre vær.. hadde noen fine dager i helga som var.. blandt annet søndagen.. men nå har vi hatt noen dager med regn og surt vær igjen.

På søndagen var vi nå ute å gikk en tur ute på farstastranda igjen, bildet under viser manen på vei på stien som går på enden av hele turstien. Frodig og fint der ute nå.Ellers så går det litt opp og ned i forholdt til livsstilsendringen min fortiden... strever nå enda litt med maten.. men kommer litt tilbake til dette i et senere innlegg... kjekt at det er så mange innom meg og kommenterer.. setter stor pris på dere alle sammen.

Ha ei flott uke videre alle sammen, nyt dagene og sommeren.

Klem fra Evelyn:)

18 kommentarer:

 1. Godt å være i feriemodus av og til;) Tenker det var trivelig med møte, alltid spennende å møte noen man kjenner litt, men ikke så godt;)

  Kos deg, nyt ferien og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Heisann :-))

  Av og til er det godt å la den maskinen stå i fred ;-)
  Min blir "gressenke" noen dager fremover nå, vi reiser som sagt til Ålesund idag :-)
  Kommer hjem mandag, så det er jo bare en lang-helg..

  Det er vanskelig å endre livs-stilen, og det gjelder vel alt, ikke bare matvanene våre..synd at det som man legger på seg av, er det som smaker best...

  Kos deg så godt du kan, med lange netter :-))
  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 3. Koselig med blomster som kommer overraskende! I løpet av sommeren har jeg lyst til å ta en tur på Farstadstranda og Atlanterhavsveien. Det er mange år siden jeg har vært der nå.

  Så deilig å være i feriemodus. Legg klokka tilside og nyt dagene! Jeg gjorde unna 3 uker i juni, så her blir det jobbing hele sommeren. Men det gjør ingenting for min del som jobber 50%. Satser på at værgudene er på min side og slår til med godt vær på fridagene.

  Ha fortsatt fine dager!

  SvarSlett
 4. Så koselig med bloggtreff! Fin blomst:)

  Her begynner ferien til helgen, så da snur vi også litt på døgnet:))) Gleder meg!

  Koselig tursti!
  Klem Turid:)

  SvarSlett
 5. Takk for sist. Det var veldig koselig å treffe deg.Tenk at vi hadde så masse å prate om da.Verden har virkelig utvidet seg etter bloggingen startet. Alltid hyggelig å møte nye mennesker.
  Klem

  SvarSlett
 6. Takk for en koselig komentar på bloggen min Evelyn : ) . Her går går dagene fort ja , min mor er no dratt så jeg holder på og ordner og vasker til helga . Men det er så varmt at det ikke er noe særlig og holde på . Det er kjekt med overraskelser , jeg elsker og gi gaver eller overraskelser til folk .Det er mye glede i og gi : ). Ha en fortreffelig dag , klem : )

  SvarSlett
 7. Hyggelig med kommentarer inne på bloggen min :-)
  Det er en vakker natur du viser. Kjenner lysten til å ta en fjelltur komme sigende :-)
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 8. Ja, er det ikke koselig å møte bloggevenner i virkeligheten? De er jo alltid like trivelige som de virker, også☺ Kos dere med ferien fremover - jeg skal nå starte på jobb igjen etter to late uker. Fin søndag til deg! Klem**

  SvarSlett
 9. Kos dere masse med feriedagene!! :)))

  SvarSlett
 10. Hei :)

  Så koselig da :)
  Hun har vært i butikken min å ,en veldig koselig dame :)
  Vi har mange fine plasser å gå på :)
  Har lyst i Trollkirken en dag jeg.

  Klem Siw

  SvarSlett
 11. Så koselig å møte noen andre bloggere som en får så god kontakt med. Så fin blomst du fikk. Koselig.
  Håper været er blitt litt bedre. Jeg starter ferien nå. Har vært på jobb i dag og så er det tre ukers ferie. Håper på noen fine dager. Har tenkt å kjøre litt rundt i landet.
  Ha en fortsatt god ferie :)

  SvarSlett
 12. Herlige med rolige dager:-)
  Nydelig natur du vandrer i :-)

  Håper du kommer det gjennom denne baugen også. Stå på videre min venn

  SvarSlett
 13. Håper du har fine feriedager.
  her er jeg inne i min fjerde og siste ferieuke,men min kjære er på jobb.
  Godt å sitte å blogge i regnværet:-))

  SvarSlett
 14. Herlig med ferie og late dager, men så var det det været da som byr på alt annet enn sol og varme. Alt blir så tungt når man går der dag etter dag og lenger etter den store vitaminkilden, men vi får krysse fingrene for at det snart blir bedre dager også her på disse kanter:)Klem fra Veronika

  SvarSlett
 15. du er super flink.Dette er så mye tøffere enn folk skjønner enten det er på denne måten eller "natur" metoden..vi hadde pannekaker i dag.dvs de hadde ,jeg måtte la min ligge igjen.. og syntes fært synd i meg , der jeg satt og tørrgumlet en caramel bar..
  Men det er bare ikke verd mageknipen.Men det er verdt det når en kan ha barnebarn på fanget igjen , og ikke magen..;O) HA en fin sommer videre , tror vi har bedre vær men alt er så fuktig.KLem på du..

  SvarSlett
 16. Hie Evelyn:) Takk for titten av nydelig naturbilder. Du har virkelig blitt super duper på ta bilder:) Var nesten så at jeg kom innom deg i går, men pga Rigmor var opptatt ble til at jeg tok strake turen opp til Frøya igjen. Var i Kr.sund å kjøpt ny brukt bil sjø:):)
  Synes du er utrolig dyktig og skjønner at dette ikke er et enkelt prosjekt. Heier på deg og ønsker så veldig at du lykkes:)

  SvarSlett
 17. Tusen takk for hyggelige kommentarer inne hos meg! Her nyter vi også sommeren - ønsker deg en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 18. du tek så flotte bilete :-)
  fortsatt god sommar!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)