torsdag 8. juli 2010

BILDER AV FLOTT NATUR.Utsikt over Sveggevika på Averøya om kvelden Onsdag 7 juli.. kjempe fint :)Sveggesundet min barndomsbygd.. sundet ute i Sveggen tatt i fra broa, en fin solskinnskveld Onsdagskveld 7 juli.Sola er bak skyene.. men vill gjerne frem.. det gjorde sitt til at det ble veldig fint lys på himmelen.Brua ute på Atlanterhavsveien, tatt fra Ørjavika kl 11 onsdagskveld den 7 juli.To siste bilder tatt ute på Averøya, e så fint når trær og hus speiler seg i blikkstille vann slik som her.På onsdagskvelden var jeg ute på Averøya en tur, var ute i Sveggen en tur der jeg kommer fra. Min venninne Mildrid var hjemmom en tur på ferie.. og da måtte jeg en tur dit for å ta en prat med henne.. og det var nå kjempe koselig.

På veien hjem tok jeg disse bildene som jeg dele med dere.. hadde jo fotoapparatet i bilen. Det ble en del stopp før jeg kom meg hjem. Var så mange fine motiv å finne den kvelden.

Kos dere og nyt sommerdagene.

Klem fra Evelyn

5 kommentarer:

 1. Nydelige bilder!!!
  Der i det sundet hadde jeg kost meg:)))
  Så flott!
  Ha en flott dag!
  Klem Turid:)

  SvarSlett
 2. For en fantastisk flott plass,bilde nr 2 var helt utrolig fint. :)Klem og nyt helgen.

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig besøk i bloggen min!
  Disse bildene her var utrolig flotte! Særlig de av lyset som slipper gjennom skyene - fantastisk!

  SvarSlett
 4. Du er så flink til å kommentere på bloggen min altså Evelyn...og det er sååå koselig. Skulle ønske jeg var like flink tilbake ;o)
  Men er stadig innom å titter veit du....masse nydelig bilder fra turen din da...igjen.

  Og Zumba ser kjempe moro ut...har jeg også lyst til å prøve etterhvert :o)

  Ha en fortsatt super helg.

  Hilsen Hege

  SvarSlett
 5. Tusen takk for en kjempefin kveld på onsdagen, Evelyn. Håper det ikke blir lenge til neste gang vi møtes. Kjempefine bilder - det var virkelig en fin kveld, og det er flott å se at du fikk den festet til lerretet :) Fortsatt god sommer!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)