torsdag 6. mai 2010

DETTE ER MEG NESTEN 30 KG LETTERE..

Montasje forskjell nr 1

Da er det tid for å sette seg ned å skrive litt blogg igjen.. litt liten tid fortiden, men er innom å leser og kommenterer hos dere når jeg får det til... koser meg veldig med denne bloggen da. Setter stor pris på dere alle som er innom meg.

Nå er vi godt i gang med mai måned, og jeg er godt i gang med min livsstilsforandring.. 3 månder etter at jeg begynte med denne prosessen så har jeg gått ned 29,6 kilo dvs snart 30 kg ( hehe her er desimaler viktig ). Alle sier at dette prosjektet vises veldig godt på meg, men jeg har ikke klart å se det selv, her forleden tenkte jeg at jeg viss tar bilder og setter de sammen så må jeg vell se det selv,det gjorde jeg og da så jeg det.( tok bilde av meg dagen før jeg begynte på denne prosessen ). Fikk lyst å vise dere disse bildene. Det ene er tatt 26 januar og de andre er tatt i går 5 mai. Jeg liker ikke å ta bilder, men tenkte likevell jeg skulle vise dere, for på disse bildene ser jeg forskjell selv også... hehe litt gøy å se da... og enda er jeg ikke halvveis på min vei til ett lettere liv.

MOntasje forskjell nr 2

Er jo tidlig i denen prosessen enda da, og det er nå dette 1 året kiloene går av, men jeg jobber nå før det da, det gjør seg ikke selv, trim må til og jeg må spise riktig. Selv om jeg ikke får i meg så veldig mye mat så må den maten jeg spiser være riktig. Så dette er ingen hokkus pokkus løsning. Men så klart denne opperasjonen har gjort veien lettere for meg. Og fortiden er det veldig gøy, jeg kjenner hvordan ting blir lettere og bedre for hver dag. Herlig :):)

Men må innrømme at jeg er veldig ego fortiden da hehe... bruker veldig mye tid på dette, trim og det hva jeg skal spise er det som opptar meg veldig mye, men slik tror jeg det må være ei stund fremover også.

Ellers så går jeg å venter på våren, trærne begynner å bli grønn, men fortsatt så er det kaldt, og tidligere i uken hadde vi nå snø. Så her er det mange forskjellige årstider i løpet av ei uke, men det blir vell i år også.

Nå kaller husarbeidet på meg og så er det ut en tur for å møte ei venninne.

Ha en flott torsdag alle sammen :):)

Klem

19 kommentarer:

 1. Wow, wow, wow...jeg er stum av beundring! Det krever masse viljestyrke, og omstilling i hodet for å klare noe sånt! Keep up the good work!

  SvarSlett
 2. Heisann,
  Så utrolig flink du er !!
  Du har jo gjort en kjempejobb for kroppen din og gitt en helt ny GLØD.
  Gyllen hilsen fra her.

  SvarSlett
 3. fantastisk!!! for en jobb du gjør!! er full av beundring for at du klarer dette......

  Her detter kiloene av sakte men sikkert også, jeg er litt utolmodig...men kjenner jo på klærne at de detter jo av meg snart..så det går fortsatt nedover. Tenk bare hvor moro det er for oss og gå å handle nye klær etter hvert......ja du må vel skifte ut alt:-) Bunaden skal på i år for første gang på evigheter, tror ikke yngste mann har sett meg i bunad(hun er 12 år) iallefall ikke som hun husker.

  Ha fine dager.

  SvarSlett
 4. Javisst kan vi se forskjellen!
  Så gøy!
  Du er kjempeflink:)

  SvarSlett
 5. For en kjempe forskjell på kort tid. Du har vært utrolig flink!
  Fortsatt masse lykke til :o)

  Hege

  SvarSlett
 6. Hei Evelyn , du har vært kjempeflink . Kjenner på den følelsen ja , har vært borti der når kiloene går nedover . Men jeg håper og få den følelsen igjen etterhvert så jeg krysser fingrene for at jeg får oprasjon . Men som du veit så ting tar tid .
  Du har blitt rettele fin ja selv om du var det fra før av også : ) .
  Ha en strålende dag , klem : )

  SvarSlett
 7. For en forskjell! Meget imponert. Stå på videre.'

  Smil fra L

  SvarSlett
 8. Dette var virkelig synbart, så du har vært råflink og jeg skjønner at dette må kjennes på kroppen!
  Stå på, klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. Jeg er sååååååååå imponert over deg. Du er utrolig flink. Må jo være trolig gøy.

  SvarSlett
 10. Du er så fliiink!!! -og du er utrolig flott!! Kjempe imponert over deg, og du er en stor inspirasjon for meg!!

  Klem

  SvarSlett
 11. Hei. Så flott å se at det går så til de grader fremover med deg. Ja, det er litt av en forskjell på disse bildene, så dette står det respekt av. Du er kjempeflink, og det må være lov å være litt "ego" i den situasjone du er nå. Det handler om livet- og fremtiden din.

  Lykke til vider på veien til ett lettere liv.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 12. Wow sier nå jeg også!! Så flott du blir! Lykke til videre :-) Følger med deg :-) Ha en flott dag i det nydelige været!

  Klem fra fillefjonka (Kari)

  SvarSlett
 13. Hei Fillefjonka / Kari... så flott å se at de er flere fra grete rode tiden som fortsatt følger med meg.. det setter jegstor pris på.. takk for lykke ønskninger. Håper du har det bra ?

  Ha en flott dag videre ..

  Klem

  SvarSlett
 14. For en kjempe forskjell!!!
  Gratulerer med 30kg av!!!! =D

  Bare ett lite tips: På Photobucket kan du forminske bildene dine, da vil det bli lettere å se dem i bloggen din. Nå er dem så store at man må klikke på dem for å se hele bildene.

  Du tar forresten veldig fine naturbilder!!

  SvarSlett
 15. Heisann! Gratulerer, du er virkelig flink!!!! Både til å ta bilder og å gå ned i vekt!!! Bildene viser virkelig at du går ned... og som du sier, du er ikke halvveis ennå..!Stå på videre, dette klarer du kjempebra!!!!

  Klem fra XXL

  SvarSlett
 16. WOOOW EVELYN !!! ser en helt ny glød i deg, og forandringen ellers er jo helt synlig :)
  imponert over ditt mot og din viljestyrke !

  masse lykke til - gooo klem fra Anne Lise :)

  SvarSlett
 17. Hei XXl :) så koselig å høre fra deg igjen...takk for skryt.. hvordan har du det.. går det bra med deg ?

  Ha ei flott tid fremover:)

  Klem :)

  Hei Anne Lise... så kjekt at du titter innom.. ja de er nok en del forandringer med meg... føler meg ovenpåfortiden... mye som spiller inne her skjønner du.. hihihi...

  Snakkes når jeg kjem utover på jobb en tur på tirsdag :)

  Klem

  SvarSlett
 18. moro å se på anisktet ditt at du blir smalar... stå på

  SvarSlett
 19. åj,så stor forandring :) Du har tatt av veldig mye da,jeg har tatt av bare 23 kg,men gått ned 5 buksastr da :) God helg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)