torsdag 6. mai 2010

EN DAG MED SOL OG FLOTT VÅRVÆR.

Lyngstadvannet nr 5

Endelig en dag med sol og flott vårvær, og ikke minst ganske bra temperatur. Innimellom henting på skole, koselig besøk på jobben for å hilse på gode kollegaer, og kjøring av Marie og ei vennine til Molde på fotballkamp, klarte jeg å få meg en liten gå tur i dag også, turen gikk inn til Lyngstadvannet , bruke ca 45 minutter en vei dit og er en kjempe fin tur, som stort sett går langs en skogsvei innover til vannet som dere ser bilde av over her.

lyngstadvannet nr 3

Nå håper vi på mange fine dager fremover slik at vi kan virkelig føle at våren er kommet.. herlig med slike dager som vi har hatt i dag.

Lyngstadvannet nr 1

Lyngstadvannet nr 4

Ha en flott torsdagskveld alle sammen :):)

Klem fra Evelyn:):)

3 kommentarer:

 1. HEI! så flink du har vert med vekta di.
  Sliter med vekta sjøl og veit kor vanskelig det kan være. I vinter har eg hatt mye vondt i knærne, så noe måtte gjøres, eg har siden januar spist sundt og gått de to kilometerne til jobb kver dag. Endelig begynner det å vise resultater.... 8 kilo ned. Det går seint, men det går !!
  Nydelige bilder av fin natur, ja vi har mye fint å vise til i dette landet, men det er jo såååå kaldt. Nå har eg fått nok av vinter for ei stund, så lørdagsmorning drar eg til Nice. Gleder meg masse. Nice er ein herlig by og eg har vert der mange ganger. Vi snakkes om ei vekes tid.
  Hei så lenge.

  SvarSlett
 2. Hei Evelyn , joda det blitt fint vær her også , desverre får jeg ikke nyte det ute må prøve og få gjort noe inne i dag . Prøve og få vekk noe støv , kremt : ) . Ønsker deg en strålende helg , klem fra meg : ) .

  SvarSlett
 3. Hei Evelyn! Tusen takk for den fine og varme hilsen jeg fikk fra deg i går. Flott å se resultatene dine, det gleder meg når noen lykkes så bra med målene sine.

  Håper du og dine får ei fin helg.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)