fredag 30. april 2010

JEG HAR FÅTT ET NYTT LIV ALLEREDE ..

Gaustavågen nr 4

Begynner denne bloggen jeg med noen bilder denne gangen...har jo mange turer i løpet av uka og fotoapparatet / eller mobilen er alltid med meg. Gleder meg til det blir grønt på markene og snøen forsvinner i fjellene og trærne har blitt grønne.. har kommet seg mye denne uken så det blir vell etterhvert nå tenker jeg.

Gaustavågen nr 5

Som overskriften sier, så har jeg fått et nytt liv allerede. Er så glad for at jeg fikk denne muligheten til å ta denne opperasjonen, og jeg har stø kurs mot det store målet mitt. Er herlig å se at vektnålen går ned og ned hele tiden. Humøret stiger for hver dag som går og jeg begynner å våkne til liv igjen.

Er jo fortsatt en del mat jeg rett og slett må holde meg unna fordi at jeg ikke tåler det, men det ser jeg bare å som en hjelp til å komme meg nedover jeg da... for det er klart at jeg holder meg unna den maten jeg ikke tåle og mye av den maten er jo fet og søt mat. Og skal man ned i vekt så er det også slik mat en må sløyfe/ spise mindre av, så da er nå dette en utmerket hjelp for meg. For jeg har funnet ut at så god er ikke den maten at den er verdt flere timer på sofaen, der jeg må sove,har vondt i maven og er kvalm. Derfor blir et automatisk til at jeg holder meg borte fra den maten og lar være å smake på alt. Kort og godt fordi det ikke er verdt det. En annen ting jeg har måtte lære meg til, er å spise saktere og ta meg god tid med maten, der har jeg virkelig måtte ta meg sammen, for spiser jeg for fort så får jeg samme reaksjon som jeg gjør viss jeg ikke tåle maten.Drikke nok må jeg også gjøre, viss ikke så blir jeg svimmel, men der er jeg blitt flink, vann og litt saft gjør at jeg får i meg nok av det i løpet av dagen, nesten 2 liter. De å spise ofte har også blitt en vane, har lagt meg til en vane å ha med meg noe i veska når jeg drar bort, det ligger også knekkebrød og magerost i bilen, slik at jeg har det tigjenngelig viss de trengs.

Har lagt om hele livsstilen min, jeg spiser sunnere, er ute å går tur hver dag, resten av fam. er også med på dette.

Her forleden hadde jeg opprydding i klesskapet mit.. rydda unna forstore klær, og kasta noe og ga noe til frelsesarmen. Disse klærne skal aldri på igjen så derfor så kvitta jeg meg med de men en gang denne gangen, gjorde ikke slik jeg gjorde før nemlig la de bare til sides for jeg tenkte at jeg kansje fikk bruk for de igjen, denne gangen skal ikke de skje så da kvitta jeg meg med de med en gang. Har ikke kjøpt noe særlig nye klær enda. Må vell prøve å få kjøpt noe når sommeren kommer.

Skal i konfirmasjon i midten av mai, i fjor var festdrakta mi alt for lita, nå passer den. Men hihi det er fortsatt 14 dager igjen til konfirmasjon og 17 mai.. og de er 2 uker siden jeg prøvde den sist, hihi kansje på tide å prøve den igjen.. men morro er det i alle fall..

Under forrige blogginnlegg var det kommet et spørsmål om jeg kunne fortelle litt om denne prosessen på fohånd.. du anonym som spurte.. har prøvd å svare de litt under forrige blogg, men viss du leser litt under etikketten Livsstilsforandring.. så finner du mere om dette. Er det noe du lurer på så bare spørr så skal jeg prøve å fortelle deg mere om det. Foresten er det noen der ute som kan forklare meg hvordan jeg kan henvise til tidligere innlegg med at man kan skrive det her og så kan de som leser det bare trykke på den tittelen for å se det...

Nå er det fredag og helg.. ønsker dere alle ei GOD HELG. Kos dere og nyt dagene.

Klem fra Evelyn.. som føler at ho svever avgårde fortiden..

23 kommentarer:

 1. Så utrolig herlig å lese at du bare får det bedre og bedre! Det er lenge siden jeg har tatt meg tid til å blogge rundt nå , tiden min strekker ikke til for tiden.
  Ble veldig glad av å se på bloggen din nå!!!

  Jeg skal forsøke å forklare hvordan du lager en "kobling" som det heter. Der du kan trykke direkte på et ord i innlegget og komme til et annet innlegg eller en annen internetside.

  Når du lager innlegget, markerer du det ordet du vil skal være linken.
  Deretter åpner du en ny nett-side med den siden du ønsker å linke til.
  Kopier nettadressen til denne siden (står øverst)
  Gå tilbake til innlegget ditt og finn et lite ikon på øverste linje i innlegget (rett ved siden av der du laster opp bilder) enten er det bilde av et slags liggende åttetall eller så står det kobling (avhenger av hvilket program du bruker)
  Når du har trykket på dette ikonet, kommer det opp et forgrunnsvindu, nå tror jeg du skjønner hvor du skal lime inn nettadressen.
  Trykk ok og du vil ha en kobling ;-)

  Lykke til!

  Klem Lenemora

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Så godt å høre at alt går bra :)
  Fine bilder du tar på turene dine :)

  God helg til deg og dine.
  Klem Siw

  SvarSlett
 3. Heia , det er kjekt og høre at det går bra med deg . Og det er inspirerende og lese bloggen din , håper jeg også får oprasjon : ) .
  Ønsker deg og dine ei trivelig helg , klem fra meg : )

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Fint at det går så fint fremover Evelyn, at du har den "svevende" følelsen. Det lyder bra. Ikke alle er jo like heldige som deg med en slik operasjon dessverre, godt når det går bra. Jeg unner deg denne fine opplevelsen.

  Ha ei god helg med ditt "nye liv", kanskje det også kan bli nye opplevelser i form av bilder for oss også...

  SvarSlett
 6. God helg, Evelyn! Håper sola vil varme på Nordmøre i helga. Klem :-)

  SvarSlett
 7. Det er så utrolig gøy å høre at det går sååå bra med deg *smiler*
  Ønsker deg og en fin helg
  Klem
  ;O)

  SvarSlett
 8. Hei.Kjempe bra att det går bra med deg.Tenker på deg.Ut i våren og nyte den.Nydelige bilder.Du er kjempe flink å ta bilder.Ha en riktig fin helg.Masse klemmer fra Bodil. Håper på mye fint vær i helga men ser dårlig ut.

  SvarSlett
 9. Flotte bilder du tar min venn. Artig å høre at det går bra selv om du må tenke på hva du putter i munnen. det gjør seg jo ikke selv selv om du er operert. Du er flink du.
  Klem og god helg til deg og dine

  SvarSlett
 10. Hei Mildrid... kjekt å høre fra deg også denne uken.. ha ei flott helg:):)
  Klem

  SvarSlett
 11. Så flott å lese og høre at alt går rette veien. Skjønner det må være så herlig å se at vektnåla går nedover. Du har vært flink;)
  Ha ei koselig helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 12. Så stas å få kvitte seg med for store klær! :D

  SvarSlett
 13. Er så glad på dine vegne - må være en utrolig deilig følelse å se kiloene forsvinne! Så en dokumentar om slankeoperasjon her en kveld, og da tenkte jeg på deg. Det er ikke bare bare, synes du er kjempeflink! Lykke til videre og ha en fin søndag! Klemmer**

  SvarSlett
 14. Så utrolig flott at det går nedover...jeg vet jo litt om det...selv om jeg ikke har alitt sånn helsemessig....men du verden så mye bedre blir når en får av seg overflødige kilo. Har snart kommet ned på trivselvekta mi....men litt er det igjen.

  Nydelige bilder! jeg syns du er knaillflink!!!

  Ha en flotters kveld

  SvarSlett
 15. moro følge deg på denne veien...det er tøffere enn folk tror . Vakre bilder fra stedet du bor.
  Ha en fornydelig uke . F

  SvarSlett
 16. Hei. Tusen takk for alltid koselige komentarer fra deg!
  Blir så glad på dine vegne, når jeg kan lese at det går så bra. Du har virlkelig stått på, og derfor sett gode resultater. Det unner jeg deg av hele mitt hjerte. Tenk å kunne kaste/gi bort alt for store klær da, så herlig. Nå kan du selv unne deg litt nytt i mindre størrelse, for nå skal du ikke opp igjen.
  En herlig tid vi har i møte nå, og naturen er snart på sitt vakreste. Vi får bare nyte det.

  Ønsker den en ny flott uke.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 17. go morgen :)
  jo vist var det artig å scrappe - men det hadde vert bedre å sykle :)
  men eg kommer meg vel såpass snart at eg får sykle snart eg og ;)

  men mest lyst til ein tur ut til havet - få kjenne sjø - salt lukta

  rusle nedi fjøra, tang og tare og maaaange sjøfugler ;)

  nyt dagen - her snøver det
  smil fra monika

  SvarSlett
 18. Hallo og god formiddag! Måtte innom å se hvordan det gikk. Ha en fin dag og ei fin ny blank uke som skal males ferdig i løpet av noen dager. Håper det blir et vakkert maleri!

  SvarSlett
 19. Hei Evelyn , takk for så fine ord på bloggen min . Jeg er vel innom din nesten hver dag for og se hvordan det går med deg . Skal si du tar mange flotte billeder , dem er rett vakker mange av dem : ) . Ja vi prøver og gå turer i skog og mark , det er liksom kjekkere det . Og så må samboeren min lufte meg innemellom da siden jeg går hjemme heile uka , hihi . Ja no er det ny uke med nye muligheter , ha en fin dag , klem : )

  SvarSlett
 20. Kjempe gøy å lese om deg. Jeg har et søskenbarn som har tatt den samme operasjon, hun er også kjempefornøyd. Modig gjort. Jeg følger spent med på deg vet du. Litt missunnelig på sidelinja vet du.

  SvarSlett
 21. Traff på bloggen din gjennom en venninne's blogg (Hege Levorsen Gundersen) og ville bare si nyyyydelige bilder! Ønsker deg også all lykke til med resultatet på operasjonen/livsstilendringen din...jeg ble operert i august -08, veide 147 kilo på det tyngste i mai -08, og veier 78 kilo i dag:) Skal begynne å fjerne hud snart, så da ryker de siste 5-7 kiloene der! Gleder meg enormt til det! Har også fått en helt nytt liv, og skal aldri noensinne tilbake der jeg var! Vi du ha kontakt med meg så er jeg på facebook (Line C. Moen) eller på mail (line1968@gmail.com)
  Ha en herlig dag!
  Hilsen fra Line

  SvarSlett
 22. Merker en ny glød når du skriver.
  herlig at du har sånn fremgang...

  Ha en fin kveld

  Wenche

  SvarSlett
 23. Heisann!
  Så koselig at du hadde vært innom bloggen min,å enda koseligere å høre at du likte den :o)
  Har lagt meg til som følger på din blogg også,så titter innom igjen jeg.
  Ha en fortsatt super uke.

  Hilsen fra Hege

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)