fredag 2. april 2010

DATA TRØBBEL MEN PRØVE MEG PÅ ET LITE INNLEGG LIKEVELL.

Da er påsken godt i gang, i dag er de allerede blitt langfredag,dagene går veldig fort syns jeg. Har vært lite blogging fra meg den siste uka, vi har problemer med datan her i huset, skal levere den inn på reperasjon nå etter påske, nå bruker jeg en lånt maskin som fungerer sånn noenlunde. Gleder meg veldig til jeg får reparert min egen maskin. Derfor har jeg ikke fått vært så mye innom dere andre heller, beklager dette, skal prøve å få tatt meg en tur nå etterpå. Beklager dette, men kommer sterkere tilbake så snart min egen maskin blir reparert.

Forrige helg så var vi i 40 års dag til min bror, de var kjempe trivelig. GRATULERER MED VELL OVERSTÅTT 40 ÅRS DAG JOHNNY. GLAD I DEG :):) Bildet under er av meg og min bror.

Johnny 40 år

Ellers så har min datter hatt besøk av sin kjæreste, de dro nedover til der han bor på søndagskvelden som var.. gleder meg allerede til ho kommer hjem igjen 2 påskedag.

Photobucket

Kan nå fortelle litt om hvordan de går med meg fortiden i forhold til livsstilsendringen da. I skrivedne stund har jeg gått ned 21,6 kilo og er kjempe fornøyd, føle at jeg allerede har fått et nytt liv, alt er blitt mye lettere allerede. Jeg får mange kommentarer på at jeg har gått ned og ser bra ut og de er kjekt, men som sagt jeg har nå bare så vidt begynt på denne prosessen da... har 40 kilo igjen enda.. hihi så de er en lang vei å gå, men jeg har små dele mål hele veien så jeg prøver å ikke tenke på hvor mye jeg egentlig skal ned.

Men må innrømme at jeg sliter litt med maten, er utrolig mye mat jeg ikke tåle, og de kan i perioder være vannskelig å få ned maten også, jeg må spise ofte, men så lenge jeg passe meg og spise de jeg hvet jeg tåle så går det bra, men det er en liten utfordring i hverdagen da.. og jeg må hele tiden være litt i forkant når jeg skal noe.

Har også hatt en gang skikkelig dumping, da ble jeg dårlig, kvalme, vondt i maven, trøtt, og frysninger. Da var det bare å legge seg ned og sove et par timer så gikk de over. Har også en tendens til å spise for fort og da kommer det opp igjen.

Men som jeg skriver lengre opp her så lenge jeg klare å holde meg til det jeg hvet jeg tåler så går det meste bra. Jeg var nå på forhånd klar over at dette ikke var noe hokkus pokkus løsning, men det negative veier nå opp i forhold til alt de positive som dette følger med seg. JEg er glad for at jeg fikk denne sjansen og angrer ikke på at jeg tok opperasjonen, jeg fortsetter på veien til mitt nye liv og gleder meg for hver dag og hver en kilo jeg går ned:):)

Er ute å går tur hver dag, jeg er lei snø og kulde nå så jeg oppsøker skogen der det er snøfritt eller sjøen. Har hatt magne fine turer ned til sjøkanten i de siste. Er herlig å kjenne at det er vår og at vi går mot sommeren og lysere tider.

Gikk meg en tur ned til sjøen like ved her jeg bor på onsdagsettermiddag, og som vanlig var fotoapparatet med. Her er noen av bildene jeg tok.

Noen av bildene er litt mørke.. men var så overskyet da jeg tok de, men likevell fjellene speiler seg i sjøen og de er nå fint å se på da.

vika læra 2

vika læra 4

vikalæra 3


vikalæra 1

Bildet under er tatt i Gustadvågen, på vannet der er det fortsatt litt is, men den vil nok forsvine etterhvert.

Photobucket

Som dere ser de er ikke alle steder der jeg går enda som snøen er forsvunnet, men etter hvert som sola får tak nå så vill den nok forsvinne.

vika læra 5

Hehe opps overskriften sier et lite innlegg... tja ble vell ikke akkurat det da.. men slik er det når man ikke har fått skrevet / lagt inn noe på ei stund ...

Ønsker dere alle ei fortsatt fin påske.

Klem fra Evelyn

16 kommentarer:

 1. Godt å høre at det går framover, det er nok viktig å holde seg til ting man vet man tåler. Og så artig når man ser at vektskåla faller rett vei;)
  Flotte bilder!
  Kos deg resten av påska og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei. Du har jammen vært flink, det står respekt av å klare dette. Skjønner at det ikke er noen enkel vei, men du har pågangsmot til tusen, stå på Evelyn.
  Flotte bilder av nydelig natur du viser oss.
  Ønsker deg også en fortsatt fin påske.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så flott vektnedgang du har hatt!! Du er kjempeflink!!!! Skjønner at det blir litt prøving og feiling.... men godt at du lærer etterhvert hva du tåler og ikke tåler..

  Du er så flink til å ta bilder!! Nydelige er de, virkelig flott natur du har rundt deg! Koselig å se hva slags natur du ser når du går tur!

  du spurte hvordan det gikk... la igjen svar på det under bloggen din fra 14 mars...

  HA EN RIKTIG GOD PÅSKE!!!!

  Lykke til videre!!!!

  Klem fra XXL

  SvarSlett
 4. Hei Evelyn......

  21 kilo.... wooow det høres ut som en drøm...
  Da er 1 tredel av det som skal bort borte da jo....

  you go girl,,,,

  Klem J

  SvarSlett
 5. HEI XXL :) så koselig å høre fra deg igjen..hehe ja jeg lærer etterhvert og finner ut noe hver dag av hva jeg tåler og ikke... prøving og feiling er de mye av her fortiden hihi.. men de e gøy da og se at vekten går ned og at de meste fungerer..

  Lykke til videre, ikke altid ting er like enkelt og da er det lett og fall tilbake til gamle synder, men dette klarer du.. skal bli morro å høre fra deg hvordan de går fremover.. hvor finner jeg deg inne på vektklubben ??

  Ha ei fortsatt fin påske :)

  HEI ANONYM / J

  ja jeg er kjempe fonøyd med kilo anntaleet... kjempe gøy fortiden dette. Kjekt at du er innom her.. fortsatt god påske :)

  Klem til dere begge :)

  SvarSlett
 6. Hei Evelyn ,Takk for komentaren på bloggen min : ) . Ja det min kjære forlovede på det bilde ja , han elsker og ta bilder . Han har gjort meg litt intresert også da . Jeg har holdt på med livstilsendring i over 2 år no , jeg har vært på Røros rehabeliteringssenter og prøvde og gå ned i vekt og det gjorde jeg og . Tok av 25 kg men så gikk jeg på en smell fordi det blei for mye trening og det blei for problemer så jeg har desverre gått opp alle kiloene igjen . Jeg sliter med fibromyalgi og slitsjegikt så jeg sliter med og bevege meg men har ikke gitt opp ennå da : ) . Har no søkt om sånn oprasjon som du har tatt så det skulle være intresant og høre hvordan du har hadt det etter oprasjonen . Både + og - sider ved det . Ha ei fortsatt fortreffelig påske , hilsen Randi : )

  SvarSlett
 7. hei Evelyn :)
  det er så godt å se at det går den riktige veien for deg nå, ser endring i spes ansiktet ditt, mer livsglød kanskje:)
  syns du er tøff jeg ,og pågangsmot til tusen!
  gleder meg til å treffe deg igjen:)

  klem Anne Lise :)

  SvarSlett
 8. Takk for kommentar. Bud er også koselig. Vi tar turen til Bryggen i Bud, sånn en gang i jubelåret. Kyststien, hvor er det? fortell. Du er heldig du som kan ta turen til Farstadsanden når du vil...missunnelig på det gitt :-)

  Ha en fin dag videre.

  ida

  SvarSlett
 9. Hei Evelyn:)Leser at du nå er på god vei til å komme inn i rutinene. Kjempe flott at du deler dine erfaringer med andre. Både på godt og ondt. For som du sier det er ikke bare bare å gjøre et slikt inngrep. Glad å høre at resultatene kommer og at du nå er i ferd med å nå dine mål. Heier på deg og gleder meg til å lese videre hvordan det går. Klem fra Brit:)

  SvarSlett
 10. Hei

  For noen nydelige naturbilder du har :-) Søskenkjærighet er uunværelig - ta godt vare på den!

  Lykke til videre i kampen mot kiloene - skal følge med på bloggen din :-)

  SvarSlett
 11. Hei igjen!

  For noen flotte bilder :-)

  Og du - så flink du er! Kjempegøy at det går den rette veien! Det er klart at det er noen kneiker å komme over når mye av "innmaten" er borte, men dette klarer du :-)

  Påsken har vært deilig, har fått vært ute de dagene været tillot det! Igår gikk eldstesønnen min og meg 2 timer - trasket og gikk, ble deilig sliten etterpå. Eldstesønnen min ble syk før påske, fikk antageligvis virus på hjertet, og lå inne på sykehuset hele uken før påske. Han fikk treningsforbud og da er det godt å ha mamma som ikke er spesielt sprek ;-) Han driver med sykling og trener normalt 15-20 timer i uka, så dette er omveltning for han.

  Jeg tok som jeg sa masse blodprøver, og håpet i grunn at de skulle finne noe, evt. lavt stoffskifte - det var det ikke, men jeg har ikke noe D-vitamin i kroppen, så kanskje det er årsaken til at jeg ikke har noe ork... nå spiser jeg omega 3 og skal bli flinkere med fisk, være mer ute.... wow - så frisk jeg kommer til å bli ;-)
  Er ikke så mye på Grete Roede om dagen, burde vært det, men har ikke hatt tid og ork.

  Vel vel, ha en flott dag videre, vi "snakkes" plutselig igjen :-)

  Klem fra fillefjonka (Kari)

  SvarSlett
 12. Hei :)
  Så godt å høre at det går bra :)
  nesten 22 kilo,da går det fort :)

  Mye bedre å gå nå når det vårest...Har vært en tur på Farstadstranden i dag :)

  Lykke til videre!

  Klem Siw

  SvarSlett
 13. Så utrolig flotte bilder - du bor et nydelig sted! :)

  Og så er du kjempeflink! Du er jo snart halvveis til målet - allerede! :)))


  Vibeke :)

  SvarSlett
 14. Hei!
  Nå har jeg lest meg litt opp på bloggen din...og jeg er så glad på dine vegner og at det går så bra med deg!! Stå på jente!! ;-)
  Jeggår selv på diett...men er nok ingenting i forhold til deg...jeg går på lavkarbo...og har gått ned to størrelser siden i fjor høst......går sakte men sikkert nedover....så lenge jeg ikke spiser potet,pasta,ris.
  Og det er en lettelse å kjenne at buksene blir romsligere....og jeg gleder meg til sommeren!

  Flotte bilder du har tatt....nydelig område du ferdes i.

  Jeg bor på Inderøya i Nord Trøndelag...det er der jeg har tatt bildene fra.

  Jeg har laget noen etiketter under hedderen min der du kan lese hvilket kamera utstyr jeg bruker. Jeg bruker kun Photoshop Cs4...digger det programmet.
  Håper du blir litt klokere.

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 15. Synes du er kjempeflink jeg .. kan ikke si annet :o) Stå på så når du målene dine!!

  Nydelige bilder .. er så flott ved sjøen nå om dagen ..

  Håper du har ei super helg - klemmer!!

  SvarSlett
 16. Hei, imponerande vektnedgang! Forstår at det er tøft det du går gjennom og eg er veldig imponert over deg, og over at du er villeg til å dele dette med oss andre i bloggverda. Tenkte det kunne vere hyggeleg å få ein liten award som oppmuntring, du kan hente den inne på bloggen min:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)