mandag 22. mars 2010

Montasje Fyret 21 mars

Hei alle sammen.

Da er det blitt mandag igjen, dagene flyr avgårde fortiden. Våkna til deilig sol i dag, litt kaldt, men kjempe fint likevell. Er så herlig...blå himmel og sol. Nå ser det ut som våren endelig er her, ligg litt snø her enda.. men de minker mere og mere for hver dag. Hadde mye regn her forrige uke, men både i fjellet og langs skogsveiene der jeg bruke å gå ligg de fortsat mye snø. Men de blir mindre og mindre for hver dag.

I går hadde vi også en strålende dag, jeg og min mann benytta annledningen til å gå oss en lang tur i e flotte været som var. Dro ut mot Farstastranda og Nordneset , og der ute var de full vår. HERLIG.

Nordneset 21 mars

Går veldig bra med meg fortiden, i går ble de nå en lang gå tur på meg, kjenne at formen bare blir bedre og bedre for hver dag, og jeg blir mindre og mindre.. hehe herlig. Er så glad for at jeg tok denn opperasjonen og fikk denne muligheten/ hjelpen. Kommer tilbake med litt mere om hvordan de går med meg og slikt i et innlegg senere.

Nordneset og farstastranda 21 mars

Tusen takk for mange kommentarer på bloggen min også denne gangen, er noen nye som har tatt turen innom denne gangen og de er kjempe kjekt, kjekt at dere legg dere til som følgere. Jeg har ei anna maskin nå, og på denne får jeg ikke lagt meg til som følger hos dere, men jeg skal nok klare å finne dere likevell. Håper jeg snart får fiksa den maskina jeg bruker til vanlig.

Vi hadde en kjempe fin søndagstur i går, nå ser jeg bare fremover og håper at snøen i fjellene og på skogsveien snart forsvinn slik atj eg får begynne å gå i fjellet og i skogen. Jeg gidde ikke å gå i snø, så nå vill jeg ha skikkelig vår også på disse plassene.

Legger ut flere bilder fra turen vi var på i går.

Nordneset og farstastranda 21 mars

Nordneset og frastastranda 21 mars

Under her ser dere litt av de flotte været vi hadde i går.. farstastranda ligg bada i sol... dette er en poppulær turplass / kyststi så de var mye folk som gikk der ute i går.

Farstastranda 21 mars

Ha en flott mandag alle min kjære lesere.

Klem fra Evelyn:)

16 kommentarer:

 1. Fint å se at det går rette vegen og at humør og formen nærmer seg toppen. For ikke å overdrive med å si være på topp.

  Hvis disse bildene er fra denne uka, da bor jeg på feil plass. Maken til forskjell på folk :) Nydelige omgivelser du holder til i.

  Hei så lenge!

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Har fulgt deg helt siden Grete Roede, og unner deg alt godt, og det må være deilig å kjenne at kroppen blir lettere og lettere :-) Jeg for min del, sliter med at vekten enten går opp, eller så står den helt stille, ikke ned iallefall. Skal til legen i dag og nå vil jeg sjekkes grundig ut for stoffskifte problemer, er møkk lei å føle at jeg ikke strekker til og at alt er ett ork.

  Kos deg videre i den flotte naturen du bor i, spesielt nå som våren er her :-) - og lykke til videre!!

  Vi snakkes,
  klem fra "fillefjonka"

  SvarSlett
 3. Hei!
  Har fulgt med deg på Grete Roede. Det har vært veldig interesant lesing. Nå undersøker jeg selv mulighetene for gastric bypass, men er litt oppgitt over den lange ventetiden i det offentlige helsevesenet. Stå på!

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder som gir skikkeleg vårfølelse:0)
  Ser på bildet at du har tatt av, og det må vere ein deilig følelse å vete at ein har tatt det riktige valget i forhold til operasjon.
  Ha ein fortsatt fin mandag.
  Klem

  SvarSlett
 5. Så godt å høre at alt går rette vegen!
  Nydelige bilder, mer vår hos dere enn hos oss.

  Nyt dagene og formen og klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. HEI ANONYM / FILLEFJONKA.

  Så kjekt at du er innom her og fortsatt følger meg.. det setter jeg stor pris på.. kjekt at du legger igjen et spor etter deg også:):)

  Ja de er herlig å kjenne at kroppen blir lettere og at formen begynnr å komme seg såpass som den gjør.. herlig:) Har mange kilo igjen enda men er begynt på mitt nye liv.. gleder meg til tiden fremover.

  Håper du får sjekket ut de du skal hos legen. Skriv og fortell meg litt om hvordan de går da.

  Er ikke så mye innom grete rode sidene fortiden, men ska ta meg en tur innom, hvor holder du til der inne da ?

  Trasig når en ikke får noen resultater.. men stå på og ikke gi deg. du klarer dette.

  Lykke til og så håper jeg å høre mere fra deg etterhvert. Klem til deg:)

  Hei Anonym 2 ... Så fint at du har lest bloggen jeg hadde på grete rode da og så koselig at du stakk innom her og ga lyd i fra deg. Kjempe kjekt:)

  Ja ventetiden for å få slik opperasjon som jeg har tatt er lang.. her er de slik at fra du kommer inn til vurdering og til du skal oppereres så tar de 1 år. men de er nå litt ventetid for å komme inn til vurdering også da. Har hørt fra andre att andre plasser i landet er de mye lengre ventetid. Men du får snakke med legen din og så stille deg i køen. Ikke enkelt å ha tålmodighet til å vente.. og ikke vet jeg hvor lang ventetid de er hos dere.. men stå på...

  Koselig at du stakk innom .. håper jeg får høre mere om hvordan de går med deg. Klem til deg :)

  SvarSlett
 7. Så herlig å høre at det går så bra med deg.
  Alt blir så mye lettere når man for bevege sefg og ikke alt er et ork.
  Så flotte bilder . Ser ut som en super tur.
  Klem

  SvarSlett
 8. Takk for koselig kommentar inne hos meg!
  Det er alltid så kjekt nå nye bloggere stikker innom og spesielt når dere legger igjen noen ord slik at man kan gå på gjenvisitt!
  Du tar mange flotte bilder og jeg er imponert over hvor vakkert det er rundt omkring i landet vårt. Blogging er en fin måte å få se andre steder enn der man ferdes til vanlig.
  Men mest av alt er jeg imponert over kampen din mot kiloene og din stå på vile til å klare dette. Man får alttid høre at det er jo bare til å gjøre ditt, og bare til å gjøre datt, men så enklelt er det ikke i virkeligheten.
  Lykke til videre og jeg kommer gjerne igjen og se hvordan det går med deg:)

  SvarSlett
 9. Hei og hopp!!

  Helige bilder .. fikk lyst til å gå på tur jeg også .. skjønt været er noe mer disig her idag. Godt å se at du trives og føler at formen har kurs den rette veien. Jeg er imponert!!

  Kos deg videre i prosessen du er inni nå - sender deg mange gode tanker og klemmer!!

  SvarSlett
 10. Så mange herlige bilder. Gleder meg til jeg kan gå på tur på bar og tørr mark.
  Godt å høre at du er så fornøyd og at det går bra. Spennende dette syns jeg.
  Ønsker deg lykke til videre :)

  SvarSlett
 11. Hei Evelyn...........

  Så flott du ser ut!!!
  Gleder meg til videre oppdatering om hvordan hverdagene som ny operert er!!

  JEg skal nå oppereres i høst....GLEDER meg.

  PS: sente deg en mail for en tid tilbake.

  Klem fra J.

  SvarSlett
 12. Hei Evelyn. Takk for alle hyggelig kommentarer på bloggen min:) Du er alltid så positiv og sprer glede rundt deg:) Nydelige bilder Evelyn. Søndag var bare en deilig dag. Vi håper hele påsken blir slik:)
  Lykke til videre- det er så flott å lese at det går bra for deg og at du begynner å komme inn i de nye vanene og rutinene. Spent å lese hvordan det går videre:)

  SvarSlett
 13. Håper alt er bra med deg og dine - ha ei flott påske - klemmer!!

  SvarSlett
 14. Artig at du hadde lagt inn noen ord og masse bilder igjen, Evelyn! Får nesten hjemlengsel. Vi har startet påskeferien nå, og håper på en snø- og regnfri ferie til sjøs. Det blir fisking, dykking og leiting etter krabber i fjæra, i tillegg til bursdagsfeiring.
  Ha ei riktig god påske!!!

  SvarSlett
 15. Kjempekjekt å se bildene dine, Evelyn. Får nesten hjemlengsel. Godt å høre at det går bra med deg. Håper du får ei riktig god påske!!!
  Mange klemmer fra meg :)

  SvarSlett
 16. Hei. Så fine bilder tatt i strålende solskinn. Vakker der oppe. her har det bare vært grått og regn de siste dagene, men det positive er at da forsvinner snøen. Godt å høre at det går fremover med deg, du er så fin på bildet ditt.
  Ønsker deg å dine en fortsatt god påske.

  Klem Ann<3

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)