søndag 14. mars 2010

JEG SYNES TING BEGYNNER Å BLI GØY.. JEG KAN TRYGT SI AT JEG HAR BEGYNT PÅ VEIEN TIL MITT NYE LIV..

Da ble de tid til å sette seg ned litt med bloggen i dag, har vært liten tid til blogging i de siste og også liten tid til å besøke dere andre, men jeg kommer sterkere tilbake etterhvert, har vært innom å lest litt hos dere andre men ikke kommentert så veldig mye. Må si at jammen er de mange flinke bloggere her inne, nye innlegg kommer frem hele tiden og jeg koser meg veldig med å lese om hva dere holder på med og hva dere skriver.

Tusen takk for mange hyggelige tibakemeldinger på min egen blogg. Setter stor pris på dere alle sammen. Jeg er også glad for at det er flere fra Grete Rode bloggen min som er innom her og legger igjen en hilsen til meg, er det flere som følger med meg fra den siden så hadde det vært gøy om dere gir lyd i fra dere.. er så koselig å vite at dere fortsatt følger med meg. Setter stor pris på alle som kommenterer bloggen min, spesielt fint er det når de står et navn under eller et nic navn ( men respekterer dere som vill være anonym også).

Som overskriften sier så syns jeg ting begynner å bli veldig gøy... jeg føler meg piggere en jeg har gjort på lenge og jeg får stadig vekk komplimanger i fra andre om at jeg ser bedre ut og at dette prosjektet vises på meg. I skrivende stund har jeg gått ned 15,5 kilo og mange cm har forsvunnet fra min store kropp, jeg føler meg lettere allerede i kroppen og klær har begynt å bli litt store og romslige.. en herlig følelse syns jeg å kjenne at klærne sitter romsligerer og at jeg blir lettere.

Jeg har fått kommet meg i gang med litt treining,har tatt opp igjen litt helsestudio trening, var på en gruppetime forrige uke og har trent iltt på egen hånd også. Jeg går tur hver dag , og når snøen forsvinner blir de tur i skog og mark som blir det jeg kommer til å satse på. Var herlig å være på en gruppetime igjen og kjenne at kroppen fungerte og at de faktisk var gøy å trene igjen. Men tar de veldig forsiktig enda og kjenner etter hva kroppen tåler og ikke. Men kjekt var de i alle fall.

Strever litt med maten enda, men ikke verre en at jeg klarer å hanskes med det, spiser hver 3 time og har små mellommåltider i mellom, i form av frukt eller noe annet lite.Går også velidg bra med drikkingen, mest vann men også litt saft innimellom. Men er fortsatt litt mat jeg ikke tåler, og går på en smell slik innimellom, da blir jeg trøtt og kvalm og må sove litt, men de går bedre og bedre for hver dag.

Jeg savner forstatt en del av maten jeg spiste tidligere, har bevisst valgt å holde meg unna en del av de jeg spiste før, for de var mye fett i det og det hvet jeg at jeg ikke tåler. Har nå også strevd litt med det at jeg har vært redd for å spise for mye, men det har kommet seg mye den siste tiden. Har i perioder skrevet opp hva jeg spiser slik at jeg ser at jeg får i meg nok næringsstoffer.

Men alt i alt så går de meste bra for øyeblikket, jeg kjenner at jeg fungerer bedre og bedre for hver dag.. nå går jeg våren og sommeren lyst i møte. Tror det skal bli gøy fremover. Og til høsten håper jeg at jeg klarer å kommet meg tilbake til jobben min.

Jeg har mye å se frem til og mye å være glad for.

Ha en flott søndagskveld alle minner venner her inne .

Klem til dere alle fra Evelyn.

26 kommentarer:

 1. Hei ! Så flott at det går framover med deg. Og nå går det mot vår og lysere tider også og da føles ting litt lettere også. Lykke til vidare, dette klarer du ! Fortsatt fin søndag. Klem.

  SvarSlett
 2. Ja, dette var jo til å bli glad av selv.. Å lese at det går sååå bra med deg, er jo helt fantastisk. Jeg gleder meg Stort på dine vegner ;O)
  En fin tid i møte for deg nå
  Varm Hilsen fra Meg
  ;O)

  SvarSlett
 3. Hei. Det er så koselig å lese at det går så godt med deg. Du virker positiv og opplagt, og tenker at såpass mange kg i minus, må kjennes godt på kroppen. Du skal være stolt av deg selv, dette er nok ikke bare enkelt. Blir moro å følge deg videre, for dette tror jeg du klarer. Stå på Evelyn.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 4. Godt å høre at ting går bedre. Skjønner at det er tøft, men dette klarer du!
  Ha en god kveld og ei god uke!! Klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Så flott.....at du nå ser litt lysere på dagene.
  Er så gøy å lese at det er bedring i din dag.
  Ha en flott uke,og stå på..

  Mvh Wenche

  SvarSlett
 6. Så flott at det går fremover, er veldig glad for å høre det.
  Ha en fin ny uke.
  Klem

  SvarSlett
 7. Lykke til med prosjektet ditt! Jeg syns du er superflink.
  Det er lurt å telle sine goder, for de er der alltid selv om humøret ikke alltid er på topp. Lurt også å støtte seg til Grete Rode.
  Klem fra Torunn

  SvarSlett
 8. Kjempefin blogg, Evelyn! Artig med alle de fine bildene fra Møre og Romsdal og kjekt å lese det du skriver. Jeg kommer til å følge deg framover og ønsker deg kjempemasse lykke til med prosjektet ditt!!!! Stor klem fra Mildrid

  SvarSlett
 9. Så godt å høre at det går fremover! Det må være en delig følelse og kjenne at klærene "henger og slenger" på kroppen:)

  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 10. Hei Mildrid:)
  Kjempe koselig at du fant frem til bloggen min og la igjen en kommentar.. takk for lykke ønskninger.

  Klem

  SvarSlett
 11. Må si jeg syns du er kjempeflink,og får samtidig litt skamfølelse,for jeg skulle vært mye flinkere selv.Ikke minst fordi jeg har diabetes 2,og skulle tatt mer hensyn til det.Ønsker deg masse lykke til videre.Takk for koselig kommentar på bloggen min.Ha en fin dag.

  SvarSlett
 12. Godt å høre at det går bra og at du er ved godt mot. Det er litt av en omstilling å spise så lite om gangen. Vet bare med meg selv at det er vanskelig. Men nå har ikke du plass til mer, så da blir en jo mett. Godt å kjenne at en blir litt lettere og at kroppen fungerer. Er så glad for at jeg fikk startet opp med trening. Det er virkelig godt å kjenne at en klarer å henge med på gruppetreningen
  Ønsker deg fortsatt lykke til :)

  SvarSlett
 13. takk for hilsen og så godt høre det går bra.Eller lese er det vel, jeg vet hvor strevsomt det er , og ensomt. 'For det er ensomt sitte der med tilmålt mat mens andre kan spise uten å tenke på annet enn å stille sulten og ofte er det jo vi som lager mat til resten av familien også . Mat vi ikke kan spise .
  Og det er tøft stå frem her ..
  Jeg følger deg spent videre ..
  Frida

  SvarSlett
 14. Heisann Evelyn
  Takk for besøk på bloggen min!
  kjekt å lese at det går bedre med deg og at prosjektet gir resultater! ønsker deg alt godt fremover! synes du er flink. =)

  -mayca-

  SvarSlett
 15. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 16. Hei, hei! Koselig at du har lagt meg til blogglista di! Jeg kom ved en tilfeldighet inn her hos deg,(og såg bilder av Kari Eva,...som jeg kjenner)... og har kikka inn mange ganger siden! Syns du skriver veldig godt, og beskriver en del tanker jeg forstår. Du har hatt, og har det nok fortsatt tøfft, men står på! Du virker også veldig reflektert og fornuftig!
  Jeg har forresten en bror som har tatt samme operasjonen som du, og husker godt hvordan han strevde til å begynne med. Dumping-syndrom osv... men det har gått veldig bra med han! Og ikke minst så strevde han årene før operasjonen..... Før han fikk bestemt seg for å gå til dette skrittet, og alle tankene runt det.... Det var en tøff og alvorlig avgjørelse, - og det har det nok vært for deg også... Men dette kommer til å gå bra!
  Tusen takk for kommentaren på innlegget om barnebarnet mitt i dag!
  Ønsker deg alt godt framover!

  SvarSlett
 17. Takk for hyggelige kommentarer hos meg og interesse for bloggen min. Flott å se at du synes det går fremover og ønsker deg lykke til med dine oppgaver fremover. Dette greier du nok bra!

  Håper det fortsatt går denne vegen og at ukene fremover mot fremkommelige lufteveger i skog og mark fortsetter i de samme sporene.

  SvarSlett
 18. Hei :)

  Så godt å høre at det går bra med deg :)
  snart 16 kilo,wow...
  Venner deg vel fort til hva du tåler å ikke tåler sikkert :)
  Lykke til videre!!!

  Klem Siw

  SvarSlett
 19. Så herlig å høre at det går så godt for deg nå :o) Kjenner det kribler litt i kroppen - for jeg har også lyst til å gå ned i vekt .. :o) Men fikk avslag for andre gang nå .. for lett .. Skulle tro det var like viktig å ta de som har et problem med å leve med vekten sin og ikke bare følge BMI og sånt slavisk .. Mulig det er for mange som søker .. men gir ikke opp. Skal på nytt sende søknad og spesifisere ekstra-problematikken. Noen ganger blir jeg så frustrert at jeg føler jeg bare blir nødt til å legge på meg enda mer for å få høy nok BMI .. sykt system spør du meg ..

  MEN .. jeg er som sagt veldig glad på dine vegne og jeg blir å følge deg og utviklingen din fremover .. helt klart!!! Synes du er så flink Evelyn :o)

  Ha en flott onsdag .. lykke til videre!!!

  Klemmer!

  PS .. hun er såå nydelig datteren din :o)

  SvarSlett
 20. Hei.Så kjekt att det går bra med deg.Tenker på deg..Har ikke vært så mye inn på blogg i det siste.Har en del byskymringer med Aina min datter.Synes jeg har nokk med Andreas.Ja nå går det mot vår deilig.Ser nå så vitt sola.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil...♥♥

  SvarSlett
 21. Så flink du er! Veldig fint at du er så åpen, også - tenk hvor mange du sikkert er til støtte for ved å være akkurat det. Heier på deg! Klem fra meg**

  SvarSlett
 22. Holder til på rensvik, Frei :-) Og det er vel byen det nå. Om du er på facebook, så finner du meg under ida drøpping myren :-)

  Jeg er spent selv på hvordan dette blir. Fikk tilsendt 12 bøker fra forlaget i dag. Litt for å sett meg inn i sjargongen...har lest mye...med ikk serier :-) Har faktisk med averøya i første bok, og tror det kommer til å bli mere :-)

  SvarSlett
 23. Tusen, tusen takk for koselig kommentar inne hos meg! Det varmer å få sånne tilbakemeldinger. Nå har jeg surfet inne hos deg også, og det første som slår meg er: nyyyyydelige naturbilder!!! De faller rett i smak hos meg, kanskje litt fordi mange av dem minner meg om landskapet her ute på Smøla:-) -og bare legg meg til, for jeg vil gjerne linke deg også.

  SvarSlett
 24. Hei!
  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Det er så hyggelig når nye "fjes" dukker opp, og jeg elsker å finne nye blogger. Det er så mange her, men det er alltid noen som passer en selv på en egen måte.
  Jeg er, som deg, en dame som har passert 40, og har ingen planer om noen glansbildeblogg.
  Skriver om det som skjer i livet mitt rett og slett.

  Hygelig å lese at det går bra med deg og din livstilsendring. Det er en tøff jobb!

  Ønsker deg lykke til videre, og legger meg til som følger.

  Klem lykkeliten

  SvarSlett
 25. Takk igjen for visiten og hyggelig kommentarer hos meg. Hyggelig å se at det begynner å bli moro, en trenger det også. Selv om jeg ikke har de problemene du strever med, skjønner jeg de utfordringer som ligger i å komme på ønsket ståsted. Mine ligger vel heller i motsatt område, om en kan si det. Selv om jeg ikke føler det som noe problem. En får være som en er, tenker jeg, mens jeg gjør mitt beste.

  Ha det fortsatt godt med fremgangen som dominerende faktor i hverdagen og livet! Jeg krysser fingrene sammen med deg.

  SvarSlett
 26. Hei Evelyn!!! Så flink du er!! Det må være godt for deg å kjenne kg-ene renner av!! Du er kjempeflink!!! Blir spennende å se fremover. Jeg skal nok komme innom å se innimellom.

  Ja du lurte på hvordan det gikk med meg. Formen min er mye bedre, men har hatt nok av utfordringer og vekten har krøpet oppover... Bruker mat som trøst og til å feire... skulle jo lurt på om jeg ikke har lært etter mange år med kostomlegging, men nei da. Jammen er det lett å bare ta litt til, og en kan jo ikke skade! Så baller det på seg. Men nå er det slutt!!! Jeg har brettet opp armene og er klar, tror jeg!! Ha en flott påske!!! Nyt våren, på østlandet er det fremdeles nesten full vinter...

  Klem fra XXL

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)