onsdag 13. januar 2010

NOEN VINTERBILDER.
Vi har siden nyttårshelga hatt et fantastisk vær, var veldig kaldt tidligere her, men nå er det blitt litt mildere, men fortsatt kaldt. Dro en tur ut på Atlanterhavsveien i dag for å se hvordan de var der ute. Tok disse bildene der ute i dag.

Frostrøyken lå tykk over deler av sjøen, sola skinner og da blir de også fine billed motiv.

Sola speiler seg i sjøen selv om de e vinter. Kjempe fint å se og fine motiv å ta bilder av.
Frostrøyken lå tykk på enkelte plasser, med sola over ble dette kjempe fine motiv. Fine farger var de også, kommer ikke så godt frem på disse bildene.


Den største brua der ute lå bada i sol, kjempe fint å se på .


Ha ei flott uke alle sammen og tusen takk for alle koselige kommentarer jeg får i fra dere som er innom å leser bloggen min.
Klem til dere alle :):)4 kommentarer:

 1. Tusen takk for at du delte disse vakre bildene med oss.Jeg elsker Atlanterhavsveien i all slags vær.Vi har hytte på averøy og bruker veien flittig.Er ofte ute for å se sola gå ned om kveldene.Sommeren altså.Vakkert i storm også.
  Ønsker deg en fin dag

  SvarSlett
 2. Herlige bilder :o)

  Kjørte Atlanterhavsveien for første gang sist sommer .. det var en opplevelse. Ble dog noget irritert på en sjåfør bak oss som helst skulle henge på hengerfestet vårt .. Han hadde ikke tenkt å nyte utsikten i alle fall :o)

  Ha en super torsdag - klem!!

  SvarSlett
 3. Hei.Nydelige bilder.Ja er det ikke nydelig hær på Nordvestlandet.Har vært på Atlanterhavsveien en gang da var det tykk skådde dær.Så jeg har ikke fått sett dær i nydelig,fint vær.Får se en annen gang om det blir dratt dit.Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder fra Atlanterhavsveien. Vi kjørte den i mai i fjor og var imponerte, så det var gøy å se den i vinterskrud her hos deg nå. Ha ein fin kveld.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)