lørdag 16. januar 2010

FINE FARGER PÅ HIMMELEN I DAG TIDLIG .

Da er det lørdagskveld i dag tidlig var de kjempe fine farger på himmelen, jeg tok et bilde av dette med fotoapparatet som jeg vill dele med dere.

Har sittet og prøvd å få bildene større og nå tror jeg at jeg har klart de.. takk til Camilla i bloggen Camilla i gode og onde dager for god forklaring. Er jo en stund siden ho forklarte dette i bloggen sin men først i dag har jeg hatt tid til å prøve dette.

Denne bloggen ble bare en liten prøve på om jeg fikk til dette og de ser de ut som om jeg har fått til.

Ha en flott lørdagskveld alle sammen :)

Klem til alle som er innom her på bloggen min.

Photobucket

5 kommentarer:

 1. Å du fikk det til! Jeg også har så lyst på store bilder, men de forklaringene jeg har lest til nå har jeg ikke "forstått" hihi;-)

  Nydelig bilde forresten!

  SvarSlett
 2. Hei.Kjempe nydelig bilde.Kjekt att du fikk det til.Jeg å synes det er så kjekt å prøve ut med bilder.Jeg har bare ett billi fotoaparat men synes jeg får brae bilder for det.Ønsker deg en riktig fin Søndag.Klem fra Frei Bodil..

  SvarSlett
 3. Dette ble jo råflott! Nydelig bilde, og så kom det frem så bra når det ble så stort ;)
  Det er et godt spørsmål du stiller! :p Jeg gikk inn på bloggen min, på "utforming" og så på "rediger HTML". Så fulgte jeg beskrivelsen jeg fant her: http://tips-for-new-bloggers.blogspot.com/2007/02/add-page-element-to-blogger-header-and.html
  Da kan man legge til gadgets (sånne som du har som bilder på høyre side på bloggen) både over og under bloggoverskriften osv :)
  Spør hvis jeg skal prøve å forklare bedre ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)