torsdag 7. januar 2010

MARIE.Livet er tilfeldig. Ta vare på hverandre,gi hverandre gode ord. Fortell dem du er glad i at du bryr deg,for vi kan ikke få høre det nokk,hvor mye vi betyr for en person. Bare et lite positivt ord eller en klem kan lyse opp hele dagen for noen, tenk på det.

Dette stod på faceboken til min datter.. dette var så fine ord at jeg fikk lyst til å gjenngi de her på facebook. Noe av dette har ho funnet på nettet mens noe er hennes egne ord. Syns dette var kjempe fine ord.

Marie er nå veldig flink til å gi positive kommentarer og muntre opp meg, og e også flink til å fortelle av hun er glad i oss. Raus med klemmer er hun også.

Fortiden er vi veldig stolt av henne ( e jo de alltid da men .. ) hun har nå lagt noen veldig vannskelige år bak seg, men etter at hun begynte på videregående( går andre året på vgs nå ) så forandra mye seg. Er veldig glad for at de nå ser ut til at det går bra med henne, ikke enkelt å være mor å se at din egen datter har de veldig vannskelig.

Nå skal hun lære seg å leve med en diagnose på Adhd og så langt har de gått kjempe bra.

Vi er glad i deg Marie.

Klem.

10 kommentarer:

 1. Så vakkert. Så fine fine, fine ord. Skal jeg ta med meg videre. Og så fint at det går bra med Marie. Ungdomsskolen kan være vanskelig nok for mange, og når man i tillegg sliter med Adhd, kan jeg godt tenke meg det har vært tøfft for dere. SÅ flott at det går bra nå! Ha ei fin uke videre!

  SvarSlett
 2. Så fine ord. Og så bra at din datter har fått en diagnose, sjøl om det også er tøft. Eg jobber daglig med et barn med denne diagnose så eg veit at både du og ho har det tøft. Stå på og lykke til. Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 3. Flott jente og flotte ord!

  God helg! :)


  Vibeke :)

  SvarSlett
 4. Hei.Virkelig nydelig jente og ord.Tenker på dere.Har kjempet selv oppåver med hjeneskadet sønn.Har vert tøffe tak.Håper virkelig hun får hjelp og opplakt opplegg til seg på vidregående.Oftes likere på Vidregående både med lærere og medelever.Du lurte på va Ufoer var.Det er håndarbeid som ikke er ferdig men bare starta på.Ikke noe rart att du spurte.Lurte selv tidligere.Ønsker dere en riktig fin helg.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 5. Fine ord å ta med seg! Og nydelig jente! Kjekt å høre at hun kan legge noen av de vanskelige årene bak seg.
  Riktig god helg!

  SvarSlett
 6. Så heldige dere er som har ei så flott og fornuftig datter. Også så pen som hun er :o)

  Adhd er nok en prøvelse for små og store - men har forstått at det skal gå greit å lære seg å leve med det. Sessan med bloggen Sessan og Prinsessan har adhd - ser jeg på bloggen hennes. Hun lever jo et spennende og flott liv. http://sessanochprinsessan.com/

  Tror nok helt klart at jenta di takler dette med glans. Ungdomsskolen er et mareritt for jenter. Skjønner ikke hvor slemme de kan være med hverandre. Enda verre er det nesten på mellomtrinnet. Eldstejenta mi går andre året på videregående hun også - men forteller at det fortsatt er enkelte som har problemer med å være med mer enn ei venninne om gangen. Det har datteren min fått svi for - som er så sosial og vil ha med alle. Regner med at dette vil bli bedre på universitet/høyskole-nivå. Da får de jo også en større miks av elever fra forskjellige kanter av landet.

  Du får ha en fortsatt fin helg - klem til deg!

  SvarSlett
 7. Hei på deg og godt nytt år til deg også! Jeg må si det var utrolig flotte ord som din datter har skrevet, vi burde alle følge disse ordene selv om det ikke alltid er like lett.
  Ønsker deg og dine en kjempeflott helg!

  SvarSlett
 8. Åh, dette var et rørende innlegg! Kjenner klumpen i halsen her jeg sitter... :)

  SvarSlett
 9. flotte ord , fra en flott datter. lykke til 10.02, .Det er tøffe greier du skal igjenom både da og etterpå.Det er vondt når ungene sliter men vi kan bare være der . Takk for mange gode ord i året som gikk. F

  SvarSlett
 10. For ei utruleg flott jente du har! Rett og slett nydeleg!!! Det gode med å ha fått ei diagnose er at ein då veit kva ein har å jobbe med- og imot!

  Lukke til med ADHD-kampen og med operasjonen din som kjem...

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)