søndag 3. januar 2010

JEG GÅR EN SPENNEDE TID I MØTE !!!!


I romjulen kom de mye snø og inngangen på de nye året og dagen i dag har vært kald, minusgrader så de holder, men de har nå vært fint ute da, frostrøyken lå tett over vannet som jeg tok bilde av her. Mens sola skinner over fjellene. Hadde på meg klær og tok med meg fotoapparatet ute en tur. E litt morsomt å ta bilde nå som jeg har fått meg et annet fotoapparat, men har fortsatt mye å lære da.Dette siste bildet er tatt med min nye linse som jeg kjøpte meg nå i romjulen,og viser brua ute ved Atlanterhavsveien. Har som sagt fortsatt mye å lære, men de kommer seg vell etter hvert. Har et Cannon 1000 D som jeg driver å tar en del bilder med nå . Gleder meg til å bli bedre kjent med fotoapparatet utover vinteren og våren. Må vell også prøve å finne ut litt om hvordan jeg redigerer foto og hvilket program jeg skal bruke for å gjøre de. Har nok mye å lære.
Så litt om overskriften.. jeg går en spennede tide i møte.. har fått ny dato for opperasjon, nemlig 10 februar, men denne gangen tørr jeg ikke å glede meg fortidlig, såret på foten er enda ikke helt grodd, men skal til ålesund på sjukehuset 25 januar og da ska de ta en titt på det for å se hvordan de er. Så nå håper jeg at de gror mye til da og at de finner ut at jeg kan bli opperert den dagen som e satt opp.
Men som sagt, nedturen var såpass stor sist jeg måtte utsette opperasjonen at denne gangen tørr jeg rett og slett ikke å glede meg fortidlig. Jeg krysser fingrene for at denne gangen så blir de opperasjon på den dato som er oppsatt.
Gleder meg i alle fall, mye spennede som skjer i rundt meg og kansje vill de skje noen forandringer også i løpet av våren.. hvem hvet hva som skjer.
Ha en flott søndag alle sammen , klem til dere alle som er innom meg:):)19 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med nytt kamera...
  Nydelige natur bilder fra deg.

  Håper hell go lykke står deg bi sånn at det denne gangen går din vei. Det er så slitsomt å gå sånn..psykisk og fysisk.

  Gleder meg til å se deg fange mye fint med ditt nyte kamera.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelige kommentarer her hos meg. Gratulerer med nytt kamera, kjempefine bilder. Lykke til framover, håper det klaffer sonn at du får tatt operasjonen di n slik som planlagt. Krysser fingrene for deg. Ha ein fin søndag.

  SvarSlett
 3. Hei hei :)
  Så flott vær dere har hatt i det nye året!! :D Nydelige bilder, gratulerer med nytt kamera ;) Håper datoen for operasjon holder seg, jeg forstår så godt frustrasjonen over den forrige nedturen! Krysser fingrene for deg ;)

  Redigeringsprogrammet jeg bruker heter photoshop, et program man får kjøpt i fotobutikker for ca 1200 kr og oppover. Dette er et program jeg ikke liker å anbefale til nybegynnere, rett og slett fordi at det er utrolig komplisert uten et kurs! Før jeg starta med photoshop så brukte jeg photoscape, et program du laster ned gratis på nettet. Som sagt; GRATIS og et veldig bra program :) Du finner det på http://photoscape.org/
  For å få bildene store på bloggen min går jeg inn på http://picasaweb.google.com/home og laster opp bildene jeg skal bruke. Men for at bildene skal passe i bloggen, så må du ha en mal som er bredere enn den du har. Om du ønsker mer detaljert beskrivelse om enten store bilder eller bilderedigering, så sier du fra så ordner vi det ;)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nytt kamera! Ønsker meg et speilreflekskamera selv, men det får vente;)
  krysser fingrer for at alt går greit framover;)
  Kos deg idag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Hei.ØNSKER DEG ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR.Virkelig nydelige bilder.Gratulerer så mye med nytt fotoaperat.Jeg har bare ett rimelig kamera men det blir gangske brae bilder.Men så klart så har jeg kunne tenkt meg ett nytt.Så vi får se en dag...Håper att det står bra til tenker på deg.Ønsker deg en riktig fin Søndag i det nye året.Klem fra Frei Bodil..

  SvarSlett
 6. Så flotte bilder! :))) Norge er et vakkert land, og du har klart å fange det på "film".

  Tvi tvi med operasjon, håper det går som planlagt!!


  Godt nytt år, måtte 2010 bli et fabelaktig år for dere.

  Vibeke :)

  SvarSlett
 7. Det er to maler du kan bruke for å få plass til bildene: Minima Strech og Minima Lefty Strech.
  Når du har lastet opp bildene på http://picasaweb.google.com/home så velger du "Kobling til dette bildet" til høyre på siden. Under "velg størrelse" så velger du "Stort 800px), og så kopierer du det som står i linja over (under "bygg inn bilde").
  Så går du inn på "nytt innlegg" i bloggen din. Der skriver du det du vil skrive, og når det er tid for å legge inn bildet må du trykke på "Rediger HTML" over den boksen du skriver i. Der limer du inn denne koden, og går så tilbake til "Skriv". Da skal bildet ditt være på plass :)
  Og så får du bare spørre videre hvis det er noe du ikke forsto ;)

  SvarSlett
 8. Flotte naturbilder.
  Takk for koselig kommetar hos meg.
  Vil få ønske deg et riktig godt nytt år. Håper det blir det beste året på lenge. At du får tatt den operasjonen og satt igang den posessen. Kan forstå at du blei skuffet over å få den utsatt. Men det er jo viktig at det ikke setter seg noe bakterier i operasjonssåret. Stå på, bli frisk og klar til 10 feb. Masse lykke til :)

  SvarSlett
 9. Hei igjen :)
  Jeg har laget en liten (stor) steg-for-steg-greie på bloggen min som forklarer fremgangsmåten jeg bruker for å få store bilder i bloggen min :) Den forklarer detaljert steg for steg, med tekst og bilder :)
  http://camillaigodeogondedager.blogspot.com/2010/01/bloggtips-steg-for-steg.html

  SvarSlett
 10. Hei!
  Og tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Den ble satt stor pris på:-) Gratulerer med nytt kamera, det er kjempespennede å ta bilder. Drev litt med det for noen år siden, men nå er det strikking som tar det meste av tiden.
  Håper det går greit så du får tatt operasjonen, og jeg skjønner godt du ikke klarer å glede deg ennå. Ønsker deg mye lykke til:-)
  Og ønsker deg også godt nyttår - håper året vil bringe gode timer med både fotografering og andre gleder!

  SvarSlett
 11. Godt nytt år til deg!
  Så flotte bilder du tar! Det bilde av fjellet med rosa lys i forrige innlegg var et premie-bilde! Supertfint!!
  Du kommer til å bli helt proff i løpet av noen måneder med det nye kameraet....
  Håper virkelig at såret på benet ditt gror greit slik at du kan gjennomføre operasjon ved fastsatt dato.

  Det hjelper å tenke positive tanker og ha en hobby, f.eks. fotografering!

  Ha en fin uke!

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 12. Heisann :o)

  Mitt første besøk her .. og jeg har sittet lenge for å lese om din prosess ifht vekt og operasjon. Det er fint å finne noen som vil fortelle om alt det som er rundt en slik operasjon. Selv er jeg for lett til å ta en slik operasjon - er jo "bare" tretti kilo overvektig ... men faktisk vil jeg heller få mulighet til et opphold på en slanke-klinikk e.l. før jeg går til det skrittet og ta en operasjon. Det får bli som du skriver - den siste utveien.

  Jeg har ei venninne som har gjennomgått en slik operasjon - hun er blitt såååå fin :o)

  Håper du blir frisk nok til å ta operasjonen slik den er planlagt.

  Ønsker deg også et godt nytt år - klem :o)

  SvarSlett
 13. Hei :)
  Fine vinterbilder!
  Men synes vi har nok snø nå :)
  Nå er det ikke lenge til operasjonen,skal krysse fingrene for deg :)
  Lykke til.

  Ha en fin fin uke.
  Klem Siw

  SvarSlett
 14. Fine bilder, og flott bru. Vi har enda ikke kjørt Atlanterhavsveien, selv om vi hadde tenkt det sist høst. Men høsten regnet bort. I år gjør vi et nytt forsøk, så for å være sikker på at vi får det gjort så satser vi på våren denne gangen.

  Ha en finfin dag.

  SvarSlett
 15. godt nytt år til deg....;O)
  Det er mange nå som tenker på deg, og sender gode tanker. Krysser fingrene for deg, så alt er klart til februar.........
  Gratulere med nytt Camera, uuuuutrolig spennende da gitt ;O))))
  Skulle så gjerne selv hatt et nytt, men det ville ha blitt for dyrt for meg nå... Canon 7 D, Koster en hel formue....
  Kansje en dag..
  Ha en fin kveld
  Varme hilsner fra Birgitte

  SvarSlett
 16. KJempefine bilder - med flott stemning i. Grattis med nytt kamera, ser ut til at det funker bra, ja. Tenker på deg og det som snart skal skje - blir nok veldig godt å få det overstått. Ha en fin dag der du er! Klem fra meg**

  SvarSlett
 17. Gratulerer med nytt kamera.Jeg har samme selv.
  Flotte bilder du har tatt.
  Svar på ditt spørsmål
  Jeg bruker canon telelinse -S55-250m
  Håper det går bra for deg denne gangen.

  SvarSlett
 18. Grattis med ny bestevenn, for det er vel akkurat det ditt nye kamera blir tenker jeg :)
  Håper du får den operasjoonen du trenger den dagen du er innstilt på det :)

  SvarSlett
 19. Så koselig det er å lese alle dine jevnlige kommentarer på bloggen min! :) Koselig ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)