onsdag 11. november 2009

SYKDOM HAR SATT MEG LITT UT AV SPILL MEN NÅ ER JEG HER IGJEN..


Da har de vært stille fra min kant her inne på bloggen noen uker, har vært syk og rett og slett ikke hatt energi eller vært i form til å sitte så mye foran datan.
Bildet som jeg har med på bloggen min denne gangen e tatt dagen før jeg ble syk og måtte bare holde meg i ro.. de illustrerer litt av de flotte været vi har hatt her i de siste, har vært litt mere frost og kaldt nå de siste dagene.. men et utrolig flott og fint høstvær.
Som overskriften sier sykdom har satt meg litt ut av spill de siste 3 ukene.. begynte med en lett forkjølelse og sår hals.. gikk over te høy feber og vond legg / fot, har nå en fot / legg jeg sliter med og har gjort de i mange år, den har alltid vært hoven og vond, men nå for 3 uker siden toppa deg seg litt, da ble den blå, hoven og varm, og jeg selv hadde høy feber. Gikk te legen og fikk meg en pencelinkur, var også på ultralyd med foten for å sjekke at de ikke var blodpropp, i alle fall de var de ikke så legen kokluderte men en kraftig betenelse / innfeksjon i foten, og jeg ble sendt hjem med pencelin og beskjed om å holde meg i ro, var jo ikke stort annet jeg klarte den uka så den var nå egentlig ganske grei. Etter en uke hjemme på sofaen der jeg mer eller mindre var i ørske, så oppsøkte jeg legen på ny, da foten ikke hadde blitt de spor bedre heller verre og jeg dårligere.
Legen mente da at jeg skulle ta en tur opp på poliklinikken på sykehuset for de var en del verk inne i foten anntagelig som måtte ut, og han ikke ville begynne å skjære i foten min.
Da jeg kom dit, ble jeg sendt rett på ultralyd med foten / leggen og de konkluderte med at de var mye verk som måtte tappes ut av leggen, men at dette måtte gjøres ved hjelp av opperasjon, så da ble jeg lagt inn og opperert samme kvelden, høy senking og feber gjorde sitt til at de tok de med en gang. De tappa nå ut mye væske og en del er nå kommet i ettertid også .Så da fikk jeg tillbringe ei natt på sykehuset. Var litt slapp de første dagene etterpå og såre verker og vesker en del enda, men de går fremover og jeg begynner å bli i form, de er det viktigste. Nå føler jeg at jeg begynner å bli med i denne verden igjen. Etter hvert nå så vill vell verken gi seg og jeg kan begynne å fungerer normalt igjen.
Nå får jeg håpe at de meste ordner seg fremover, for jeg har jo fått dato for slankeopperasjon også, og den opperasjonen er jeg så innstillt på å ta, så da håpe jeg at alt går bra fremover. Jeg må nå være helt frisk da nå jeg tar den, så de blir litt spennede fremover.
Det var litt om hva som har skjedd her den siste tiden.
Skal skrive mere om slankeopperasjonen i neste blogg som jeg skal skrive etter at vi har spist middag.

5 kommentarer:

 1. Huffda, du har sannelig vært plaget i det siste, så det er godt at det går litt bedre. Håper du kommer deg godt i tiden framover.
  Ha fortsatt god bedring og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Himmel og hav det var litt av et styr!!
  Æ ønske dæ vældig vældig god bedring!!:)
  Og x for at alt er BRA til operasjonsdagen, det unner jeg deg , nå synes jeg veldig at du får din lykke stjerne!!
  Tusen takk for at du var innom meg også, alltid glad for oppmuntrende ord:)

  SvarSlett
 3. Heia
  Jeh har nylig funnet din blogg også... og har lurt på at det ikke har blitt skrevet noe på en stund
  Stakkars deg som du har sliti

  Spennende å følge deg videre i bloggen.. jeg er i samme båt som deg......men ikke så langt i prossessen enda..

  Gleder meg til å lese mer..
  GOD bedring

  SvarSlett
 4. Heia!!!
  Hørtes jammen ikkje bra ut:o(((
  Sende d en varm klem e og gler me t å lesa mer om operasjonen ettepå!!!!

  Varm og god klem t ei kjempedame!!!!
  R

  SvarSlett
 5. Huffda, dette var en lei historie! Krysser fingrene for at det bare går på frem fra nå av;-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)