lørdag 14. november 2009

SLIK HAR DE VÆRT HER DE SISTE UKENE.

Fikk så lyst til å dele noen bilder med dere som jeg var ute å tok i går, har jo vært et flott høstvær / vintervær de sist dagen / ukene, men i natt slo de om å ble mildvær så i dag blåser de og det er utrykt for regn.

Men altså var ute å tok disse bildene i går, og fikk lyst å dele de med dere.


Disse bildene er tatt ved langvatnet i Fræna Kommune, dette er en yndig badeplass om sommeren, nå lå vannet der isfrosset og de var så kaldt at de hadde blitt hvitt på graset.
Nesten så de var litt koselig også, var litt i skyggen dette da, så sola tok ikk helt der, men jeg like landskapet slik som de var der ute i går.
Det siste bildet her er tatt oppi en plass som heter Bollia, her i Eide kommune, ikke så langt fra der hvor jeg bor, her ser vi at de har vært kaldt de siste dagene.
Jeg har foresten fått meg nytt kamera, har fått meg et spielreflekskamera Cannon , men de e såpass nytt for meg enda at jeg ikke har fått lært meg å bruke de enda. Men de blir vell etter hvert.
Foresten kan noen fortelle meg om de går ant å få disse bildene større her på bloggen, må man bruke et annet program, eller hvordan gjør dere det.. har mye å lære enda jeg så jeg må bare spørre....
Takker for alle koselige kommentarer på min forrige blogg, jeg går en spennende tid i møte fremover og gleder meg.
Har et motto som jeg leve etter fortiden : GI HVER DAG EN SJANSE TIL Å BLI DEN BESTE I DITT LIV!!!!
Ha en flott lørdag all sammen og ei flott helg:)
5 kommentarer:

 1. Hei.Gratulerer med nytt kamera.Kjempe fine bilder.Ser nest fra Eide å hjem til oss.Skimter Storlandet borti der.Dær min Bestemor kommer i fra.Kan ikke hjelpe deg med å få støre bilder.Håper noen kan hjelpe deg.Ha en riktig fin helg du og dine.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 2. Så flott det var på Eide:)Gratulere med kamera, det kan bli en flott aktivitet nå når du skal begynne ditt nye liv. Jeg har en award til deg i bloggen min, håper du liker den:)

  SvarSlett
 3. Fiiiine bilder - naturen lager fine blinkskudd for oss! :)

  Gratulerer med operasjonsdato, det blir spennende!!

  Ha en fin søndag. :)

  Vibeke

  SvarSlett
 4. Slitan med nytt kamera!
  Kjempefine bilder!

  SvarSlett
 5. Kjempefine vinterbilder du har tatt og gratulerer med nytt kamera. Ha ein fin søndag.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)