søndag 15. november 2009

SÅ KOSELIG AWARD JEG FIKK AV ...

Brit i Brits små puslerier, tusen takk skal du ha, de var kjempe koselig. Har jo kjent deg en stund da, først som brevvenninner, så fulgte du meg også inne på grete rode, og nå følger du meg også her på bloggen. Kjempe koselig er det. Har jo også møtt deg, håpe vi kan få sjansen til å treffes en gang igjen. Jeg koser meg veldig med å lese bloggen din og deg og din famelie og alt som skjer hos deg, likeledes alt du lager av hobby ting. Er også full av beundring over den jobben du har gjort for å forandre livssituasjonen din, du he vært og er kjempe flink. Lykke til videre med den jobben og din jobb som kursleder.

Jeg ønsker å gi Awarden videre til to stykker som jeg titt og ofte er innom her og leser bloggene til. Den første jeg vill gi en Award til er :

Bloggen Hjerterom ( her skulle vell egentlig skrifta vært blå slik at dere kunne gått innom å sett på den bloggen , men jeg hvet ikke helt hvordan jeg gjør det ) Jeg har lest bloggen din en stund nå og er full av beundring over ditt pågangsmot og ståpåvilje, tross i alt du har å stå i med så e du full av opptimisme og gir deg ikke. Så jeg syns du fortjener denne. Bor nå ikke så langt fra hverandre vi da og vi e nå også samme årskullet, men gikk nå ikke på samme skolen. Koselig å lese bloggen din i alle fall og lykke til fremover med alt som du fortsatt skal i gjennom.

Den andre jeg gjerne vill gi en Award te er bloggen : Camilla i gode og onde dager. Er mye innom bloggen din, du har så mange flotte bilder av dine barn og forteller så åpent og ærlig om hvordan livet med dine to barn har vært. Du fortjener denne, lykke til videre. Er sikker på det at du klare det du har satt deg som mål.

Igjen takk til Brit, denne Awarden varma.

Ha en flott søndag :):)

5 kommentarer:

 1. Åååå dette var koselig, nå ble jeg glad :D Skal legge den inn på siden min i løpet av kvelden og sende den videre ;)

  Når det gjelder dette med å lage "blå skrift" så er det ganske enkelt :) Du skriver navnet på bloggen (f.eks Camilla i gode og onde dager), og så markerer du navnet. Deretter trykker du på det som ser ut som en jordklode med en binders på, like over ruta du skriver i. Da kommer det opp en ny rute, der skriver du inn adressen til bloggen (i dette eksemplet skriver du da http://camillaigodeogondedager.blogspot.com/) og så trykker du på ok. Da får det du markerte en annen farge, og de som leser blogginnlegget ditt kan trykke på det for å komme direkte til den bloggen :) Si fra hvis du behøver mer hjelp ;)

  SvarSlett
 2. hvordan går det med deg, har du fått dato...skal bli spennende følge deg ...syntes du er tøff , her er jo ikke jobben helt gjort ,skulle vært nede 10 kg til men det er stopp fikk råd spise mer også spise mindre , men egentlig er jeg fornøyd nå også..
  en skal jo forbli her også .
  i dag hadde vi pinnekjøtt og det var tøft for magen...men en må jo ha det hyggelig noen ganger utenom skjema ...
  Ha en fin uke . klem fra F.

  SvarSlett
 3. Hei :)

  Tusen takk for awarden..
  Å grattis til deg som også har fått den,den fortjener du!!!
  Tihi,kan ikke å linke jeg heller :))

  Ha en fin fin uke

  Klem Siw

  SvarSlett
 4. Hei EVE!
  Så fin side du har laget. Jeg ser at du har forsvunnet fra GR sidene -sidene. Ikke så aktiv der inne lenger jeg heller, men har holdt vekta -jippY- i 3 år nå! Ville bare si at jeg fortsatt heier på deg og lykke lykke til med operasjonen! Hilsen tus

  SvarSlett
 5. Hei
  Takk for koselig kommentar . KJekt at du vil følge meg.
  Har rukket å lese litt på bloggen din, har hvert innom så vidt tidligere og.
  Forstår det slik at du skal gjennom en slankeoperasjon.To av mine svigerdøtre har tatt operasjonen i år . Bare fjorten dager siden den ene. Det har gått aldeles strålende.
  Hun første har vel blitt en 40 kg lettere i løpet av noen måneder.
  Siste mann har allerede tatt av ti kilo.
  Dette blir nok flott for deg.
  Jeg liker bloggen din og følger deg gjerne.
  Søte bilder av pusene dine.
  Ha en fin kveld

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)