tirsdag 24. november 2009

OPPERASJON UTSATT.

Fikk lyst å dele disse bildene med dere av himmelen her tidlig en morgen, blir så fasinert av disse fine fargene som er i skyene.


Nå ble de endelig tid til å sette seg ned å blogge litt, har vært så mye annet å stå i med her den siste uken at bloggingen har kommet litt i bakgrunnen, men nå fant jeg endelig tid og rom te å sette meg ned å kose meg med å blogge litt, for de e koselig å blogge og å lese alle disse koselige kommentarene jeg får. Koser meg også stort med å lese alle de flotte bloggene som jeg følger med på.
Som dere ser av overskriften, så er opperasjonen utsatt. Var hos legen i går, og dere som følger bloggen min hvet at jeg har slite med en betennelse / innfeksjon i en fot og har også vært inne og opperert i den foten / leggen. I går da jeg var hos legen fikk jeg beskjed om at såret ikke hadde begynt å gro enda, og som jeg selv har merka så væska de nå en del enda. Legen tok bakterie prøve av såret og jeg skal også innom poliklinikken på sykehuset så de får se på den igjen.
Men i alle fall, jeg fikk beskjed om de at de var uaktuelt med noe Gastik bypass opperasjon nå, så nå må jeg ringe til Ålesund og snakke med de der og utsette opperasjonen, prøvde å ringe i dag men fikk ikke tak i henne som jeg skulle snakke med så derfor hvet jeg egentlig ikke hvor lenge jeg må vente denne gangen, men i alle fall, såret som jeg har på leggen må gro og jeg må blir frisk, for slik som de er nå så hangler jeg meg fortsatt gjennom dagene. Legen forespeila meg oppte 2 mnd.
Men som sagt jeg må nå snakke med de i Ålesund og så får jeg høre hva de sier om når jeg kan komme meg inn i køen igjen.
Dette var veldig surt, skjønne nå dette jeg også da at de er ikke bare å opperere slik som situasjonen er med meg nå, men jeg hadde nå innstilit meg på dette og var klar for å begynne på pulverkur og dra til Ålesund for forundersøkelser og opperasjon 9 desember. Surt at dette skulle skje akkurat nå da, typisk også da når jeg endelig ser en løsning på de jeg sliter med. Men som sagt ikke noe å gjøre med, her må jeg bare se fremover og tenke positivt.
Kommer tilbake med mere om hvordan de går, når jeg har fått snakka med legen i Ålesund.
Ha en flott tirsdagskveld alle sammen :):)
En liten oppdatering... snakka med legen i Ålesund i dag og der fikk jeg beskjed om at jeg måtte være helt frisk før jeg kunne ta opperasjon, dvs at såret jeg har må ha grodd helt. Så de kan nok ta sin tid. Men jeg står øverst på lista når jeg er klar for opperasjon da, men må nok regne med at de ikke blir før i slutten av februar / beg. av Mars. Så slik e de med den saken. Her er de bare å smøre seg med tålmodighet og vente på at jeg blir helt frisk.

Ha en flott onsdag alle sammen :):)

4 kommentarer:

 1. Innom for å ønske deg lykke til!! Så surt når du var så innstilt på det og hadde fått en dato, men du får en ny dato, så du får bare se framover og tenke postivt;)
  Ha ei god uke og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei.Nydelige bilder.Ja det er litt surt når man går å innstiller seg på ting så blir det ikke noe av det.Men du får bare stå på å prøve å innstille deg på att det skal sje senere.Ønsker deg en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 3. Nei og nei og nei at livet kan være så urettferdig!!!!!!!!!! Nå må jeg bare sende deg masse GOD BEDRINGSKLEMMER og håper at denne foten fortest enn fortast blir frisk og at du ny dato får operasjon med en gang det skjer!!
  Masse klemmer fra Brit:)

  SvarSlett
 4. usj så leit , en grue gleder seg jo.
  Her har regjeringen snørt i sekken for det en må gjøre etter kg vekk, jeg har fått tatt de fleste oprasjoner men de 2 siste må jeg vist venter votter og vinter på , eller betale selv, noe som er fristene .
  Men alt for dyrt...men det er jo bagateller mot ditt...men denne regjeringen lovet bruke mer private , også gjør de tvert motsatt , de har fått in siste stemme tror jeg da..
  Lykke til og fort deg bli frisk
  F

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)