lørdag 15. august 2009

LITT TILLEGSINNFORMASJON TIL MIN SLANKEHISTORIE !!!

Først av alt kjekt at de e noen som vill legge igjen hilsen i bloggen min.. de setter jeg stor pirs på.

Jeg har valgt å ha en åpen blogg der jeg både sie hvem jeg er og hvor jeg bor, noe av grunnen til de er at jeg tidligere har hatt blogg på grete rode og at de var jeg heller ikke anonym og hvet at de var mange som fulgte meg der som også vill komme til å titte innom meg nå. Derfor har jeg valgt å ha en åpen blogg.. der jeg forteller om hvem jeg er.

Jeg velger også å være ganske ærlig i min blogg.. mye for å fortelle folk rundt omkring hvordan de kan være og er. Jeg vill at de som lese denne bloggen skal få et lite innblikk i hvordan min kamp er mot kiloene og hvordan den har vært. De innebærer at dere skal få eller vill få dele både positive og negative ting i forbindelse med dette. Slik var de på bloggen min på grete rode og slik kommer de også til å være her inne. Jeg vill vise hvordan de e å være overvektig og hvordan kampen er for å komme seg ned i kilo og hvordan jeg gjør de. Min blogg skal nå så klart ikke handle om bare dette.. kommer nok te å handle om andre ting også, men min vei til et lettere liv kommer nok til å bli det viktiste innimellom alt de andre.

Jeg begynte på grete rode for 3 år siden og kom meg godt i gang med det.. og jeg valgte den gangen å gå bort i fra min tanke om slankeopperasjon og sa fra meg plassen min.. fordi jeg følte at de opplegget jeg var inne i gikk kjempe bra. Jeg var kommet så langt at jeg hadde fått måned for opperasjon, men valgte heller å tro at dette skulle jeg klare selv.

Den første tiden gikk dette veldig bra jeg gikk ned noen kilo, men klarte også å legge på meg igjen.. slik holdt jeg på i 2 år og da begynte jeg å sysle med tanken om opperasjon igjen, og er nå kommet så langt igjen at jeg hvet at jeg får opperasjon om noen månder / uker.. altså i løpet av denne høsten. Denne gangen kommer jeg ikke til å trekke meg fra listen, jeg er klar over at denne oppersjonen ike er noe hokkus pokkus løsning ,men snarer tvert i mot en hjelp for å klare å komme meg ned i vekt, jeg må forstatt selv gjøre jobben. Jeg er også klar over at de går ant å spise seg opp igjen. Men akkurat nå så har jeg ikke noe annet valg, jeg må bare forsøke dette.

Jeg har mange i rundt meg her som har tatt denne opperasjonen. .de fleste går de bra med, men jeg har fått både sett og hørt at livet ikke e bare rosenrødt etter en slik opperasjon, så jeg tror nok jeg e ganske godt forberedt.

Jeg beundrer alle som har klart dette selv uten opperasjon, de var altså mitt mål, men i og med at jeg ikke klarte de så må jeg ty til de hjelpe middlet som en opperasjon er.

Jeg er innstilit på å jobbe for å klare dette også etter at jeg har tatt opperasjonen og glede meg virkelig.. håper at denne opperasjonen skal bli starten på mitt nye liv.

6 kommentarer:

 1. Kjære deg jeg prøvde ikke belære deg eller noe sånt , tro meg, det har jeg fått nok av hos helse Norge og hos alle som ikke aner hvor jæ....det er ikke være en A4 .
  For noen er oprasjon en bra utvei, men late meg, ( en blir lat av ikke kunne bevege eg pga vonde ben og rygg) så kan alle det. Jeg gikk på vitaminer på resept da jeg var tykk , nå trenger jeg ikke det , tar bare det omega 3 , fordi kosten ikke inneholder nok fett.
  Det står respekt av at du står frem , jeg skulle i NU med min historie , det skal jeg enda men de har valgt historien om hvordan helse Norge sviktet sønnen vår og jeg syntes det er viktigere i dag. .
  MEN siden jeg har veid 170 , jepp ;O(, så vet jeg hva du sliter med, og du kan gjerne ta kontakt , og jeg kan gi deg mail adr .
  Vi har mer enn kg til felles ser jeg Katter blandt annet , barn , mine barnebarn er på alder som dine barn ( jeg ble mor tidlig)

  Jeg ønsker deg lykke til , og håper du ikke så det som kritikk , noen tror jo at de oppfinner kruttet på nytt , og skal frelse folk men det var ikke sånn ment.
  Det var faktisk en aha opplevelse ,om at jeg skal ikke slanke meg ,jeg skal leve sånn resten av livet. OG ikke sånn overvektig .
  Du ser ut og virker som en tøff oppegående dame så du klarer dette bra.
  F.

  SvarSlett
 2. Hei til deg Evelyn.
  Jeg synes fortsatt det er så bra du er åpen om denne prossesen. Det er så mange av oss som sliter og sliter og sliter med denne vekta og jeg er glad at også helse norge kan gripe fatt i det. Jeg har ønsket denne prosessen selv og tok det opp med min lege nå i januar men etter konsultasjonen ble vi enig om å prøve en gang til med grete roede. Jeg hadde da et krav siden det ikke var kurs her i område at han fulgte opp mitt " hode" eller psyken som det heter hele veien. En ting er å gå ned det andre er å snakke om alle følelsene en også får i den prosessen.
  Denne kombinasjonen har vært til stor hjelp for meg denne gangen. Jeg har veldig god kontakt med min fastlege, prater godt med han og han kjenner meg utrolig godt etter 21 år og det er trygt:) At jeg nå har gått ned 25 kg er jeg selvsagt glad for, men samtidig vet jeg at jeg er verdens mester i å gå ned men utrolig dårlig til å holde vekta så det mest spennende i denne prosessen blir 2010 og framover!! Jeg unner deg SÅ at det går bra med deg og gleder meg til å se hvordan det går utover høsten. Klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Hei:) til A taste of F.s world. prøver å komme meg inn på bloggen din jeg.. men maskina mi stopper opp hver gang.. e de den adressen som står på profilsida di jeg ska bruke for å kontakte deg ?

  Takk for komentarer ... ble ikke såra eller tok noe ille opp.. like folk som sie hva de mene . Ser frem te å høre mere fra deg.

  SvarSlett
 4. Blir så spennende å følge deg på veien, ut i fra det du skriver så får jeg en sterk følelse av at du kommer til å klare det!!Go girl, go-go-go!!!

  SvarSlett
 5. Vil bare ønske deg masse lykke til. ;)

  SvarSlett
 6. Jeg vil også ønske deg lykke til!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)