fredag 14. august 2009

SPINNING .


På onsdagen var jeg på spinning.. har gått på spinning mye før.. men har hatt ei pause på noen månder nå.. var tidligere oppe i 2 spinningstimer i uka og litt lett aerobikk i tilegg.

Men de jeg ikke regna med denne gangen var alle kiloene som hadde komme på siden sist jeg var på spinning,men som sagt dro trøstig avgårde for nå tenke jeg at jeg skulle komme meg avgårde og i gang igjen. Men nå må jeg nok bare innrømme min begrensning, dette ble for tungt og tøfft.. var så sliten etterpå at jeg nesten ble redd. Dette tålte ikke kroppen min nå¨, og for første gang så må jeg gi meg når de gjelder spinning.. og jeg som syns de e så gøy. æsj :(

Får nok prøve meg igjen den dagen jeg e blitt 20 kilo lettere akurat nå ble de for tøfft.

Var på badevekten her forleden og da skjønte jeg fort hvofor jeg sliter sli jeg gjør nå, vekten har økdt betraktelig den siste tiden, og jeg er så tung nå som jeg aldri har vært før:(

Var litt fælt å innrømme at jeg ikke klarte noe, men må nok bare innrømme at nå e jeg blitt så tykk at vekten hemme meg mere en jeg vill, og jeg må begynne i de små igjen slik jeg gjorde for noen år siden. Får holde meg til korte gå turer fremover så får jeg heller ta opp slike aktivieter så snart jeg er i form igjen etter opperasjonen.

6 kommentarer:

 1. Takk for kommentar hos mæ-klart det er ok, kjempe trivelig med ALLE som legger igjen noen ord- ihvertfall så langt....
  Må si du er modig når du forteller om ditt problem med vekta og det du har gjordt for å få et bedre liv.Det er virkelig bare å ta av sæ hatten for deg , det må æ bare si- det er noe det står respekt av!!
  Å du halve målet er nådd, når du selv ser saken/problemet slik du gjør- stå på -æ følger med!
  Gode sommerdager fortsatt til deg!

  SvarSlett
 2. Du er jo superflink!! Ta en dag om gangen, en liten tur her, en liten tur der så skal du se at spinning nok en gang funker! Oh JA, spinneng ER kjempegøy og jeg blir lykkelig av det!!! Stå på, ikke gi deg, dette kommer du til å klare! Gode tanker og lykkeønskninger videre
  Cathrine :o)

  SvarSlett
 3. Har meldt meg inn i det lokale treningsstudio her og hadde min første treningsøkt på aldri så lenge i går. Når man kjenner blodsmaken i munnen så har man enten trent for hardt, eller er i for dårlig form. Jeg trente ikke hardt så...! Det er ikke noe gøy når man innser hvor dårlig forfatning kroppen har fått. Og når man oppdager at man ikke lenger klarer de utfordringer hverdagen har fordi man er i for dårlig form. For et nederlag. Det er derfor jeg også har tatt meg sammen. Jeg har en del kilo jeg vil bli kvitt men det som er verre er den elendige formen jeg har fått. Blir andpusten bare jeg går opp en trapp og er blitt helt fiskepudding i armer og bein. Jeg som brukte å være så sterk. Så i hodet mitt er jeg som før, men speilet viser noe annet. Og nå er jeg i gang med å endre noen usunne vaner, og det er ikke enkelt i det hele tatt.

  Synes det er spennende å lese om andre som også prøver å endre på gamle mønster, det gir meg motivasjon når jeg ser at det funker for andre. Synes du er kjempe flink til endre vaner og knalltøff som er så ærlig og som legger ut "veien til det nye livet" i en åpen blogg. Du er en inspirasjon. Ønsker deg lykke til videre, og jeg kommer til å følge med i kulissene. :D

  SvarSlett
 4. hei
  Jeg måtte legge inn et svar .Jeg har vært der du er , ble fortalt at slankeprasjon var eneste utvei .etter div Grethe Rohde kurs var 25 kg ned og 30 opp . Det er en grunn tl at hennes lommebok er velfyllt og min tom etter å ha gått der.
  Mens jeg venta på oprasjon sammen med 2 til i samme situasjon fikk jeg beskjed om å slanke meg så mye som mulig.
  De andre tok av 3 og 6 kg , jeg tok av 20 . Og hoppet av opplegget.
  Jeg er i dag normalvektig etter høyden , de andre sliter , og må leve på diett resten av livet, selv om de har fått et lettere liv.
  En tredje har gått opp igjen.
  Ikke for å ta motet fra deg, for noen er dette en kjempesjangse , men hadde noen sagt jeg skulle klare gå ned nesten 80 kg hadde jeg flirt godt.
  Jeg har fått lipp/lymfeødem som jeg må slite med , men selv de er mye bedre og lår og armer er "friskemeldt , legger og ankler vil nok ha det resten av livet.
  Ja historien min er under vignetten fra stor til normal , på bloggen,
  Dessverre mista jeg sønnen min i januar så slanke historein er kommet litt i bakgrunn.( jeg var da ferdigslanket så jeg er ikke sorg tynn, men sorgtung) Ønsker deg lykke til , uasett hvilken vei du velger er det verdt det, Å kunne rusle rundt i London , se steder fra egne ben er mer enn verdt det.
  For Lippødemet gjorde bena så ømme at de ikke kunne gås på.
  Dermed fikk jeg ikke så mye trim som jeg hadde trengt men likevel forsvant kg . OG de har forblitt borte. Sev om livet er relativt stillesittene enda. Men det kommer seg. Lang kommentar du får bestemme selv om du vil legge den inn.
  Og ta gjerne kontakt , det har flere gjort.
  F.

  SvarSlett
 5. Stå på Evelyn, dette klarer du for du har gjort det før!
  Og når det gjelder trening. Så anbefaler jeg deg at en stund fremover trener uten å være i klasse. Og om du ikke har prøvd ro-maskina, så gjør det. Den er kjempebra. Du får brukt hele kroppen, blir skumsvett på kort tid og det er minimalt med belastning på beina. Begynn med 5 min, så øker du på når du føler for det :-) Men, pass på at noen viser deg riktig sittestilling pga ryggen.
  Og samme når det gjelder spinning også, ta deg 5-15 min i ditt tempo utenom klassetrening, så skal du se du kommer deg kjapt tilbake igjen.
  20-30 min hver dag er mye bedre enn å kjøre deg i "dørsken" 2 kvelder i uka.
  Hilsen May-Britt på TT

  SvarSlett
 6. Hei May- Britt:)

  Så koslig at du stikker innom bloggen min:)

  Ja som du sie 20-30 minutter hver dag e mye bedre en å gape over for mye.. som jeg he en tendens te..

  Har satsa på å prøve å gå litt turer nå i de siste da.. så får jeg ta de etterhvert her igjen.. kjeme sterkere tebake.

  Takk for gode råd :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)