fredag 21. januar 2011

TUR PÅ FARSTASTRANDA 16 JANUAR I FLOTT OG MILDT VINTERVÆR.

Hei alle sammen :):) har vært litt stillt i fra min sin side nå i snart 14 dager, dagene flyr avgårde og det har blitt lite tid til å sitte foran datan med bloggen, men har vært innom dere andre og lest, og kommentert litt hos enkelte. Er så imponert over alle dere flinke bloggere rundt omkring i bloggverden. Er jo så koselig å lese om dere alle.

Nå etter jul så slo været om til å bli mildvær her.. nå er veiene nesten bare igjen i alle fall hovedveiene.. mens sideveien kan være litt ufremkommelig enda.. men det har vært veldig veldig glatt.. nesten slik at det har vært skummelt å bevege seg utendørs på grunn av glatte veier. Men ut har man nå måtte likevell, og det har nå stort sett gått bra da.

Forrige helg på søndagen så var det veldig mildt vær her hvor jeg bor, derfor bestemt jeg og Knut Magne for å gå oss entur ut på Farstastranda, grad stokken viste + 8 grader. litt regn i lufta var det nå, men det holdt seg været hele tiden når vi var ute å gikk. En herlig tur i flott vær til å være midt i januar måned.

Tok noen bilder der ute som jeg vill dele med dere, helt utrolig at det kan se slik ut der ute nå midt i januar måned.. men jeg syns det er herlig jeg da. Er ikke så veldig glad i kulde og snø.. så slik vær liker jeg.

Tur på Farstastranda nr 7

Bildene viser Farstastranda slik den er 16 januar 2011.

Tur på Farstastranda nr 8

Ellers så finnes det nå både sjøbuer og naust der ute. Ligg fint til nede ved sjøen alle disse sjøbuene.

Tur på farstastranda nr 2

Tur på Farstastranda nr 4

Tur på Farstastranda nr 6

På dette bildet under her så ser vi en Færing ligge inni et naust... jaja får nå ly for vind og storm da i alle fall litt hehe

Tur på Farstastranda nr 5

Ellers så har jeg også med et bilde av Nordneset og fyret der ute også i dette innlegget, i dag var det lys i fyrlykta der ute.

Tur på farstastranda nr 3

Et bilde av meg der ute må jeg også ha med ..

Tur på Farstastranda nr 9

Som sagt vi hadde en kjempe fin tur.. gleder meg til mange flotte turer der ute når våren og sommeren kommer. Avslutter dette blogginllegget med dette bildet som jeg syns var litt fint.. Ha ei flott helg alle sammen :):)

Farstastranda nr 1

Klem fra Evelyn

11 kommentarer:

 1. En slik plass bare ber om å bli tatt bilde av - kjempefint. Siste bildet ligner faktisk på naustene i fjøra der jeg vokste opp:)
  Det har vært glatt her også, og butikkene begynner å gå tom for brodder. Får sy piggtrå under skoen tror jeg, for det ser ut som at isen blir liggende en liten stund til.
  Håper du får en kjempefin helg:)
  Hanne

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder - virkelig et vakkert sted det der! Skulle gjerne vært der, ser jeg - kanskje det blir en biltur til sommeren. Og så deilig at det er snøfritt - kan det veldig gjerne bli her også! Heldigvis er det mildt nå, håper det varer! Ha ei flott helg - klem fra meg**

  SvarSlett
 3. Så flott det er der på Farstadstranda. Og jeg som ennå ikke har vært der da.Vi bare jobber og jobber når vi er på hytta. Ønsker deg en fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg har faktisk vært på Farstadstranda flere ganger dette året! Dette var et hyggelig gjensyn! Senest i høst var jeg ute ved Julshamna og spiste nistemat, da satt vi ute på den flotte plassen som er laget der til slikt formål. Jeg har mange bilder av de samme motivene som du har her! Jeg elsker disse kyststiene. Og utsikten mot havet.

  SvarSlett
 5. Kjempeflotte bilder, Evelyn:o) Kjenner roesn sige på når ein studerar dei, samtidig som ein får eit glimt av dei mektige naturkreftene!!
  Er ikkje så flink med bloggen min for tida eg heller...men dagane fyk avgårde med lekser, aktivitetar for ungane og trening for meg:o) I tillegg har eg starta opp ein matblogg som har tatt litt tid...
  Ynskjer deg og dine ei god helg, klem

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder, du bor fint til!
  Synes det er herlig nå når den verste kulden har sluppet taket. Er lettere å komme seg ut på tur og litt regn gjør bare turen friskere!
  Ønsker deg en hyggelig helg!
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 7. Glemte å si gratulerer med ny bildeheading!
  Veldig fint!

  SvarSlett
 8. Så vakre bilder!! nydelige farger.
  Ja sånt kan en like, her er det just ingen farger...bare grått, vått og trist.
  Skulle så gjerne hatt vinter når det er vinter. Mister motivasjonen og lysten til å gå tur når det er speilblank is og vått.

  Kos deg med lørdagen

  SvarSlett
 9. Så flotte bilder og for et fint sted å gå tur.
  Her er det grått og trist. Tror jeg er litt værsyk.
  Kommer ikke i gang med noe og det er svært ulikt meg. Håper det er forbigående.Kan ikke huske at jeg noen gang har lengtet slik etter våren som jeg gjør nå.
  Ha en riktig koselig helg
  KLlem

  SvarSlett
 10. For ei flott strand! Har du bada der? Eg kjenner berre kor lyst eg får til å ta ein rask dukkert kvar gong eg kjem til ei fin sandstrand:)
  Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 11. SV: Hehe, jeg har begynt å se litt på Photoshop og Bokeh effekt er vel egentlig betegnelsen på den delen av et bilde som er ute av fokus, og akkurat det får jeg til. Men jeg får ikke disse sirklene som blir på de lyse punktene som er ute av fokus og det går an å trikse til i PS. Men som sagt, jeg sliter litt;-)
  Ellers så må jeg si takk for fine hilsener hos meg, jeg setter veldig pris på de:)
  Håper søndagen din blir fin, klem fra meg:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)