tirsdag 4. januar 2011

ETT NYTT OG SPENNEDE ÅR ER I GANG..

Hei alle sammen, da er vi godt igang med hverdagen og ett nytt år er i gang.Etter en kjempe fin jule og nyttårsfeiring er nå hverdagen godt i gang.. jula lar jeg enda være inne i huset noen dager til. Liker det når jeg omgir meg med så mange koselige farger som jeg har nå:)

Nyttårsforsetter har jeg ikke så mange av.. jeg skal fortsette den veien som jeg har begynt på, nemlig min livsstilforandring som jeg begynte med for snart 11 måneder siden.

Begynnelsen

Her er jeg for 11 månder siden altså rundt 10 februar 2010 og bildet under her viser meg i dag 4 januar 2011.

meg

Dere som har fulgt bloggen min hvet at jeg i fjor i februar tok en Gastikk bypass opperasjon eller slankeopperasjon som jeg også kaller det. Jeg begynte på 149,9 kg og nå er den 83,9 kg dvs 66 kilo. 66 kilo er altså forsvunnet fra min kropp og mange cm er borte.

Men det har nå ikke gjort seg selv da, mye frustrasjon over at jeg ikke har fått i meg nok mat, ikke tålt maten eller klart å spise det jeg vill er lagt bak meg.

Mange timers trening har jeg gjort unna for å komme dit jeg er i dag, mange timers turgåring både i fjell, skog og langs veien er lagt bak meg.

Men tross idette jeg angrer ikke en dag på at jeg tok denne opperasjonen, det livet jeg har fått i dag kontra det jeg hadde for 11 månder siden kan ikke sammenlignes.. fra å være ei som satt omtrent i en stol og ikke klarte jobben sin og ikke klarte å trimme eller å gjøre noe, har jeg nå klart å komme meg så smått tilbake til jobb, treningen er blitt min venn og min helse har aldri vært så bra som den er nå.

Dette har jeg tenkt å fortsette med i år 2011 også, og jeg håper dere som har fulgt meg i det året som har gått også blir med meg videre på min ferd mot en enda slankere Evelyn, gladere Evelyn og ei som til slutt er tilbake til sin jobb i den % hun skal være.

Avslutter med et bilde som er tatt nå i romjulen da jeg plutselig kjente at treningsgleden var tilbake igjen og kom meg på trening etter noen uker uten skikkelig trening. Det var herlig å kjenne at gleden over trening igjen var til stede.

Montasje trening

Tusen takk for alle tibakemeldinger fra dere som følger med meg i året som har gått, setter stor pris på dere alle og håper dere følger med meg videre på min vei til å bli en lettere Evelyn.

Klem fra Evelyn

18 kommentarer:

 1. Takk for koselig hilsen fra deg. Ønsker deg et fint nytt år. Det hadde vært koselig å treffe deg igjen Evelyn. Håper på noen fine hytteturer i dette nye året. Vi snakkes.
  Klem

  SvarSlett
 2. Ja må jo bare gjenta det jeg skrev i sted. Er imponert over hva du har klart på kort tid. Du har jo hatt hjelp, men du har jammen ha stått på med turer og trening selv. Og har oppnådd et flott resultat. Gratulerer:)
  Har sett på bollen din. Den er nok mye dypere enn den jeg har. Så dette er nok mer et fat enn en bolle.

  SvarSlett
 3. Takk for dine koselige hilsener.
  Jeg er enig med Fjordheim, det er imponerende
  hva du har klart .
  Jeg følger jo dette på nært hold og med begge mine svigerdøtre. Det går stort sett bra, men den ene av de har problemer med å få i seg nok mat .
  Hun er pr i dag for tynn. men hun prøver å bli flinkere.
  ØNSKER DEG ET SUPERT NYTT ÅR.
  Klem

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar på min blogg!
  Jeg er virkelig imponert over hva du har fått til!
  Sender deg mange gode ønsker for det nye året om at du fortsetter din gode trend - det klarer du helt sikkert! :-)
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 5. Hurra for deg - så flink du er!!! Det ligg mykje hardt arbeid bak ei slik livsstilsendring, for ikkje å snakke om mot og vilje!

  Gler meg til å følge deg vidre i 2011! Du inspirerer!!!

  SvarSlett
 6. Wow for en forskjell på de to bildene! Du har vært kjempeflink!!!
  Skikkelig spreking har du også blitt ser jeg:)

  STOR klem fra meg;)

  SvarSlett
 7. Imponerende! Kjenner en som har gjort det samme som du. Hun har også fått et helt nytt liv, selv om det altså koster (penger og innsats!)! Blir spennende å følge deg videre, og lykke til!

  SvarSlett
 8. Hærlig Evelyn. Du har gjort det slik det skal gjøres, med treninga m m. Jeg beundrer deg!

  klem

  SvarSlett
 9. God morgen :-)
  Sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg er SÅ imponert over deg. Finner ikke ord!!
  Venninna mi jeg snakket om, fjernet overflødig hud nå på mandag, så jeg er spent på å se hvordan hun har blitt nå :-)

  Gleder meg til å følge deg videre, og jeg VET jeg er elendig til å legge igjen spor etter meg..utrolig at du gidder inne hos meg siden jeg er så treg!!

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 10. Det er herlig å lese dine skriverier - for de er så positive. Lykke, lykke til videre - du har jo allerede gjort en bragd, så dette greier du glatt videre. Er stadig like imponert! Klem til deg**

  SvarSlett
 11. Se den spreke dama;-))
  Kjempeflotte bilder,synes du er knalltøff.
  For dette er ikke bare bare,vet jeg..
  Og nå skal jeg på trening også ;-)9
  (kan ikke være dårligere...)

  ha en flott dag..Mvh Wenche

  SvarSlett
 12. Du er kjempeflink Evelyn! Blir nok et flott år på deg dette, gleder meg til å følge deg:)

  SvarSlett
 13. Kjempelenge sida eg har besøkt bloggen din og her har det skjedd mykje sidan sist. Du er suveren!

  SvarSlett
 14. Hei, takk for koselege kommentarar på bloggen min - og velkommen som følgjar hos meg:)
  Eg har vore innom her og lese dei fleste innlegga dine sidan før operasjonen i fjor og er mektig imponert over endringa som har skjedd med deg. Kjekt at kropp og psyke no etter kvart klarer å takle desse store endringane. Eg har også kosa meg over flotte naturbilete etter dei mange turane dine. Ønskjer deg lykke til vidare med livs- og livsstilprosjektet ditt:)

  SvarSlett
 15. Tusen takk for kos hilsen hos meg!

  Fantastisk hva du har fått til på så kort tid - og flott at du merker helsegevinsten :) Tenker ofte på for en stå-på-vilje du har utvist!

  Ønsker deg et fantastisk flott 2011 med gode dager! Gleder meg til å følge med videre. Du er en stor inspirasjon!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 16. Må bare føye meg inn i kommentarene her, du har vært råflink! Vet du kanskje ikke liker at jeg sier det for du var jo den samme før også, men du er blitt såå pen!! Ta det som det komplementet det er, jeg er nemlig imponert!
  ha ei flott helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 17. Hei Evelyn , Takk for de oppmunterenes ord , de skal jeg ta med meg . Du har vært flink synes jeg så du skal være stolt over deg selv . Jeg skal den 25 til kirugen , så jeg nermer meg oprasjon jeg og no får jeg håpe . Ha en fin , klem fra meg .

  SvarSlett
 18. Hei Evelyn!
  Begynner å bli en stund siden jeg tittet innom deg sist, og jeg må si det har blitt store forandringer!! Du gjør fortsatt en skikkelig god innsats, og jeg beundrer deg mer og mer for hver gang jeg titter innom ;)
  Ha en strålende helg!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)