lørdag 1. januar 2011

EN LITEN OPPSUMMERING FRA DESMBER OG JULEN 2010

GODT NYTT ÅR TIL ALLE MINE LESERE.

Ja ja slik kan det gå, dagene og ukene flyr avgpårde.. nå har det gått over en måned siden jeg var innom her å skrev blogg sist.. oii.. men må innrømme av desember måned i år bare fløy avgårde. Men har vært innom alle sammen å lest litt uten å kommentert så mye. Er imponert over alle dere flinke bloggskrivere rundt omkring.

En liten oppsummering fra meg hvordan desember måned har vært og julen generelt.

Desember måned har vært en kald og fin måned.. vi fikk ei hvit jul i år og det var trivelig.

Men natt til 6 juledag så slo det om å ble skikkelig mildvær, så i går nyttårsaften var det ikke det beste været, det blåste og regna. Skikkelig glatt etter veiene var det også.

Her er to bilder som jeg tok da jeg var ute å gikk tur 1 juledag.. virkelig flott vintermotiv ( bildene tatt mens det enda var kaldt og flott vær)

vinter 1 juledag nr 2

Vinter 1 juledag nr 1

Desember måned starta med besøk oppe i Eriklia, dette er en besøksgård / aktivitetsgård som har åpent hele desember for barnehager og andre som vill komme å hilse på nissefar, nissemor og alle dyrene der oppe. Like trivelig hvert år og har nok blitt en tradisjon som jeg prøver å holde på selv om Marie ikke lengre er med på dette.. hun var tidligere med som stalljente / nisseunge der oppe. I år var jeg der sammen med barnehagen jeg jobber i. Kjempe stas:)

Nissefar og nissemor

Nisse far og nissemor:)

Nissemor

Nissemor mater geita der oppe. Koselig :)

I år fikk jeg også med meg to adventskonserter både i Eide kirke og i Gaustad kapell. På begge disse konsertene så var vi så heldig at Elin Gaustad deltok. På den første konserten sang hun sammen med ungene i koret og egen avd. Mens på konserten i Gaustad kapell så sang hun noen sanger for seg selv. Helt nydelig å høre på.

Elin Gaustad

Ellers så kom nå Marie hjem til jul, var så kjekt å ha henne hjemme noen dager. Vi kosa oss og slappa av hele jula sammen med famelien. Hadde besøk av famelie både 1 og 2 juledag. Kjempe koselig. Har lagdd noen montasjer som viser litt fra min famelie.

Julen 2010 2

Vi har nå to katter her i huset, begge to var veldig glade for å ha Marie hjemme og de lå sammen med henne på natta og skulle være der hun var hele tiden. Ble nok litt rart for de når hun plutselig dro igjen. Var tydelig å se at de hadde savna henne nå i høst.

Julen 2010

Her er det bilder av meg, mannen min og Marie sammen. Meg og Marie, Marie og bestefar, og jeg og min tante. Juletreet med nissen i er også avbildet.

Men nå er 1 januar her og vi er begynt på et nytt år, håper dere alle har kost dere i jula og har fått en flott start på 2011.

Klem fra Evelyn

1 kommentar:

  1. Riktig godt nyttår til deg og dine!
    Her var det mange flotte bilder! Ser ut som dere har hatt en riktig koselig julefeiring.

    Nyttårsklem fra meg;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)