tirsdag 29. juni 2010

UT PÅ TUR ALDRI SUR...

jeg og Marie var ute på tur i går mandag.. da vi starta turen var det kjempe fint med sol og greier.. så jeg tenkte at jeg trengte nå i alle fall ikke å ta med regntøy i sekken... tok bare med oss en ekstra genser... vel vel.. skulle vell tatt med en regnjakke også tenke jeg..som sagt da vi starta turen og hadde kommet oss opp var det kjempe fint vær... men da vi var kommet opp så hørte vi det begynte å tordne .. den var nå ikke så nære da.. men jammen gikk det fort .. skyene som var lyse ble mørke og himmelen likeså.. og så begynte det å regne... og her ser dere resultatet...

Ps veldig varrierendes kvalitet på bildene i denne bloggen men, men ..

Photobucket

En meget våt frue som omsider kom seg ned til bilen...

Marie i regnet ... nr 3

Og en like våt datter.. men begge med like godt humør fordi... er kommer ordtaket UT PÅ TUR ALDRI SUR INN...

Turen gikk på Bremsneshatten, det er et lite fjell som ligg ute å Averøya.. jeg har ikke vært oppe på denne plassen siden jeg var lita jente.. så for meg var de litt gøy å gå opp dit igjen.. jeg er nå oppvokst på Averøya og for å kommme opp dit så gikk vi også forbi barneskolen som jeg gikk på da jeg var unge.

Marie på tur til Bremsneshatten nr 2

Marie på tur til Bremsneshatten nr 1

Her er to bilder av Marie da ho er kommet opp.. på det første bildet så ser vi Sveggesundet i bakgrunn og på det andre ser vi bort til Kristiansund i bakgrunn.

Photobucket

Meg på Bremsneshatten nr 1

Her er det jeg som er avbildet. Ser også her Sveggesundet ( der jeg vaks opp og Kristiansund i bakgrunnen ).

Til slutt to bilder fra utsikten der oppe.. litt mørke bilder.. men det skyldes tordenværet som var på vei / regnværet. En annen ting er at jeg hadde nok fått mye bedre bilder ved å brukt den andre linsa men den hadde jeg ikke med meg.

Sveggen sett i fra Bremsnes hatten .

Toppen av Bremsneshatten

Ha en flott Tirsdag alle sammen, nå skal jeg ut å gå meg en tur, ser faktisk ut som om været blir ganske bra.

Tusen takk for alle kommentarer på min blogg. Det setter jeg stor pris på.

Klem fra Evelyn

15 kommentarer:

 1. Flotte bilder, ser nydelig ut. Og så fin datter du har. Koselig å kunne gå på tur med datteren sin sånn, jeg gjør ofte ting sammen med Anne-Marte hvis vi har felles fridager gjør vi alltid noe sammen. Nå er det snart ferie et par uker her, gleder meg til noen dager på hytta.Så nå vil jeg ha sommer og sol!!!!! Ønsker deg en super dag!

  SvarSlett
 2. Så flott gåtur dere har vært på da :o)
  Synd at regnet kom...men det er som du sier,det kommer brått på noenganger gitt.
  Men tipper dere hadde en fin tur likevel.

  Ha en super Tirsdag.

  Hege

  SvarSlett
 3. Flott tur, sjøl om dokke vart overraska av regnet. Her tordna og regna det i går også. Eg holdt på å beisa ein levegg da det begynte !! Nyt sommardagane. Klem.

  SvarSlett
 4. Du er kjempeflink til å gå tur!...kjenner samvittigheten gnage her:D
  Nydelige bilder, flott natur!

  Ha en fin kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Ja, hvem tenkte vel på regn i går formiddag? Men nå tror jeg at været har snudd litt på våre kanter. Solen forsvant da jeg var ferdig på arbeid, men du verden for en deilig temperatur! Kanskje sommeren endelig har lyst til å bli hos oss? Dere er noen sprekinger på tur og jeg sier takk for flotte bilder som du deler med oss.

  Takk for kommentar til "godsakene". Gikk inn og endret litt i teksten. Disse kotelettene er svin, ferdig krydret fra leverandør (Ringdal). De er nok laget som svinekam og så skjært i stykker. 4 i pakken. Og så bruker jeg noe som heter Engelsk Bacon fra Gilde. Nesten ikke fett. Det var dagens reklame!

  SvarSlett
 6. bevare meg vel å pen du har blitt..
  Skal si det går unna her..men så er du sprek også da..
  Takk for hyggelige kommentarer fra deg...
  Her er sola matt om dagen men det er opphold og varmt , men i morgen melder de kjøligere og regn..Moro med denne "sommeren" ..kos deg videre i sommeren.

  SvarSlett
 7. Heisann! Ja dette været er rart ja...vi får sommeren kun i ørsmå doser...med regn som bare plutselig siler ned:)
  Hvis du lurer: jeg bor like ved Jendemsfjellet ,på Hoem...Jeg har to tantebarn som bor henholdsvis på Vevang og i Ørjavika,så verden er ikke så stor :)

  Beundrer din innsats ved turgåing, selv har jeg noen plager som gjør turgåing for vondt...
  ...tirsdagskveldsklem fra meg !

  SvarSlett
 8. Nydelig datter du har og du er også så flott der du står så sprek og fin. Tror vi må på den turen der vi og i år.
  Klem

  SvarSlett
 9. Takk for en ny fin og behagelig tur. Skulle vel ha hatt litt mere anstrengelser for kroppen tenker jeg, men det er ikke din skyld. Du har gjort ditt for å friste oss, i alle fall meg. Som jeg har sagt tidligere er det omgivelser du begir det i som kan få den lateste til å bli misunnelig av. Du er kjempeflink og sprek, med en energi en godt kunne ha fått kjøpt på City Syd eller et annet godt utstyrt kjøpesenter.

  God tur videre i sommer og god natt til deg og dine. Ha en flott dag i morgen.

  SvarSlett
 10. Hei :)
  Har nylig vært der vi også,en koselig tur.
  Det regnskuret kom brått på ja :)
  Koselige bilder av deg og din datter.

  Klem Siw

  SvarSlett
 11. Du er så flink til å bruke turområdet rundt deg Evelyn og jeg koser meg med all dokumentering di gjør med fotoapparatet ditt ---får jo litt hjemlengsel også...
  Gratulere med så flott resultat så langt. Jeg synes du er kjempe bevist i ditt arbeid med livsendring - for det er jo det det handler om:)
  Ønsker deg veldig lykke til videre og følger spent med veien videre for deg:)

  SvarSlett
 12. Hei Evelyn , har vært fri fra internett her noen dager pga lynet det slo ut iptelefonen og internette så jeg har ikke fått lest noe før no . Averøya er jeg litt kjent ja , min mor kommer fra Hasseløya og har annen slekt der også . Det er kjempefint der ute , har vært på Sveggesundet en tur . Vi kom sjøveien med båt og var der det er kro /resturang . Flotte bilder du har tatt også . Ha ei fortreffelig helg , Klem : )

  SvarSlett
 13. Hei hei og takk for hilsen:-). Ser du er oppvokst på Averøy, en av mine beste venninner er derfra, hun heter Eva Ovidth (Gården som pikenavn). Kanskje du kjenner henne? Ha en flott søndag! OG for ett vær dere hadde her he he...

  SvarSlett
 14. Ser da ut som en utrolig flott tur, tross regnet. Datteren din er så nydelig søt, ligner litt på mamman sin faktisk.
  Ønsker deg lykke til videre med opplegget ditt, høres da ut som det går strålende. Du har blitt så flott å slank, og du blir nok enda slankere innen du gir deg Evelyn. Du har vært kjempeflink, og det er spennede å følge deg.
  Nå er det ferietid hos oss, og i år går turen til Sverige med bobil.

  Nyt sommeren, uansett vær.
  Klemmer fra Ann<3

  SvarSlett
 15. Heisan -- kor koselig med tur ;)
  rekner med at om noen dager så er forma litt bedre til å rulse tur ;)

  Takk for alle koselige meldingr på bloggen min -- så glad for det veit du
  smil fra monika

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)