lørdag 19. juni 2010

JEG KLARTE MITT FØRSTE FJELLTURMÅL.

Bloggen min har ikke vært i orden den siste tiden, men nå har jeg fått det til igjen i allefall sånn noenlunde.. måtte rett og slett gå tilbake til gammel mal for å få dette til.. tror nok jeg skal holde meg til denne malen og ikke prøve meg på noe ny... hehe får la være og være så nysgjerrig.. hihi..

I alle fall den fjelturen det kommer mange bilder fra nå gikk vi 5 juni, det var til Sjurvarden som ligger 667 moh.. hadde som mål at denne fjellturen skulle jeg ikke på før det nærma seg høsten.. da det for meg er ganske langt å gå og bratt.. men fikk lyst til å prøve og jeg kom opp... her er noen bilder fra den dagen.. det var litt skodde på slutten av turen og det vises på noen av bildene .

Montasje nr 1 på tur opp veien

Her er en montasje fra turen på vei opp til første del av turen, var en skogsvei opp men den var bratt og litt ekkelt og steinete og gå. Når vi kom opp dit så kom vi til det vi kaller skottenvannet.

Skottenvannet...nr 1

Så gikk turen videre oppover fjellsiden, slik som denne montasjen viser.

Montasje tur opp stien nr 2

Så to bilder hvordan de så ut når vi kom lengre opp.

utsikt nr 15
Fjellet nr 3

Første målet er nådd.. det er Olavsbru, ei hytte av stein som står der oppe.

Olavsbru nr 5

Den inneholder en vedovn og litt proviant, kansje er det tenkt som et ly for vær og vind og viss noen trenger litt ekstra mat... lå sjokolade og litt annet godt nedi en boks der inne. Her er et bilde av meg foran den hytta.

Meg op olavsbru nr 7

Hit skulle jeg.. det var langt å gå.. men det gikk bra...

nr 7 hit skal jeg

Men først litt bilder fra utsikten der oppe..

Utsikt fra fjellet nr 4

Utsikt nr 11

Dette bildet over her viser utsikten ut mot farstastranda som jeg har mange bilder fra på bloggen min.

Utsikt nr 12

Utsikt nr 13

Utsikt nr 14

Utsikt nr 18 ...

To bilder av Knut Magne på fjellet .. han er veldig glad i stein og heller så de må undersøkes.. hehe

nr 16 Knut Magne

nr 17 Knut Magne

Og jippi målet for turen for min sin del.... ble nådd. jeg klarte det. Hurra.... dette hadde jeg ikke klart for 39 kilo siden. Dette lover bra for fortsettelsen.

Bildet under viser meg på sjurvarden...

nr 8 Jippi kom opp

Jeg kommer innom med en oppdatering om hvordan det går med meg og mitt prosjekt livstilsomlegging i morgen.

Klem fra Evelyn

11 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder, av sikkert en fantastisk tur. Gud for en seiersfølelse det må ha vert.
  Gleeeeder meg til mer oppdatering om operasjonen, vektnedgangen, hva du spiser, hvordan gjør du det når du skal til byen, og blir borte halve dagen, osv...

  SvarSlett
 2. Hei Anonym... du skal få en oppdatering på alt dette i morgendagens innlegg.. på grunn av rot her på bloggen har jeg fått gjort svært lite med innlegg og slikt.. men leste at du etterlyste litt oppdatering her forleden .. det kommer.. kjekt at du legg igjen spor etter deg.

  SvarSlett
 3. Trenge en skrive mer, bildene sier vel alt om både naturen, turen og fotografen. Vel bøåst med tur og foto. Skulle gjerne ha vært med der.

  Stikker innom enda en tur senere på dagen, eller blir det tidligere? :) Disse bildene vil jeg ta enda en titt på. Sannsynligvis har du lagt deg, men god natt allikevel. Kjempefint at det går slik fremover på alle måter, tøft gjort!

  Klem fra 'n Karl

  SvarSlett
 4. Gratulerer!! Så flott, og sikkert en herlig følelse. tror det er mange som ville hat problemer med turen, og det er litt av et landskap du viser oss!

  Ha en god søndag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. For en skikkelig god følelse det må ha vært å nå et sånt mål lenge før du hadde tenkt. Du har en enorm viljestyrke må jeg si. Kjempe nydelige bilder! Du er en av de tøffeste damene jeg vet om!

  SvarSlett
 6. Hei.Du er kjempe flink.Nydelige bilder.Nydelig natur.Håper på mye godt vær framover.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 7. Gratulerer, du er kjempeflink!

  Fantastiske bilder fra turen! Nydelig natur.

  SvarSlett
 8. Så flink du har vært - og så nydelige bilder du viser fra turen! Norge er et vakkert land, det er bra sikkert. Kommer gjerne flere bilder fra naturen etterhvert, så sprek og superflink som du er blitt?! Stå på videre! Klem**

  SvarSlett
 9. For noen nydelige bilder-det må være verdt turen å komme seg opp på den toppen.
  Hvor drar man for å finne den toppen der?

  Du er megaflink. Stå på videre:o))

  Mvh Wenche

  SvarSlett
 10. Så mange flotte bilder du har tatt! Ser virkelig ut som om du koser deg på tur, og det skjønner jeg godt:) Ønsker deg også en flott feiring i kveld, rart å tenke på at vi er midtsommers allerede.

  Klem fra Veronika

  SvarSlett
 11. Sprek du! Og for en flott utsikt. Takk for at du deler.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)