fredag 11. juni 2010

BARE ROT...

ja ja slik kan det gå når jeg så absolutt skal prøve nye ting... nå er bloggen min blitt bare rot... hehe... må nok bruke litt tid på å sette meg inni dette og den tiden har jeg ikke akkurat nå... får se om jeg fåt det til i kveld. Hehe ble litt nysgjerrig på de nye malene og slikt som har kommet her inne... og det måtte prøves så da ble det slik som nå.. men ikke slik jeg skal ha det da.. håper å få ordna opp i dette i løpet av helga.

Ellers så vies heller ikke alle bildene mine på bloggen min nå.. e noe med at jeg har brukt opp lagringskapasiteten, men fra og med den 16 skulle det visst være ok igjen... jaja hadde jeg bare skjønt dette... vi får se hva som skjer.

I alle fall ha en fin dag alle sammen.. kommer med en ny blogg når jeg har fått orden på dette rotet som jeg har stelt i stand her inne.

Klem fra Evelyn

12 kommentarer:

 1. huff da.
  ikke moro når dette skjer,
  dukker noe opp som vil at jeg skal forandre min blogg,noe greier som er nytt.liker ikke nye ting å sette seg inn i.
  ønsker deg lykke til med oppussing av blogg.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Bloggen så veldig fin ut, men det hjelper ikke hvis bilder forsvinner;)

  Ha ei god helg og lykke til med opprydding;) Klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Jeg er litt håpløs på nye ting men prøver alikevel da . Nei det er ikke morsom hvis bilder forsvinner , håper du får fiksa det . Ønsker deg ei fortreffelig helg , klem : )

  SvarSlett
 4. Hei. Du er ikke alene om å rote med bloggingen. Jeg har sletta flere bilder på min,huff,det er ikke greit. Har ikke helt taket på dette enda heller jeg da...hmm,men det blir vel. :)Klems.

  SvarSlett
 5. Har sett litt påde nye malene, men jeg tør ikke forsøke meg.
  Ha en riktig fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 6. Dette blir noik bra når du har fikset ferdig. Fin farge på bakgrunnen her, og tre kolonner er jo ikke dumt. Ha ei fin helg! Klemmer**

  SvarSlett
 7. Huff, kjenner meg igjen der:) Har "trykket" og laget rot mer enn en gang ja...
  Men nå er du igang igjen, håper alt ordner seg. Mistet du alt du hadde? Det er jo kjempetrist i så fall:(
  Riktig god helg til deg og dine!
  Klem fra Turid:)

  SvarSlett
 8. Huffda, ikke lett med denna teknikken. Jeg er så utrolig dum sånn, tør ikke prøve engang. egentlig har jeg vel litt datavegring. Men gøy med sånt som blogg og facebook. Da koser mor seg. Ønsker deg en super helg!

  SvarSlett
 9. Hei. Huff ja det er så lett å rote til . Har brendt meg på det noen ganger jeg også. Da angrer jeg alltid etterpå. Håper du får det til sånn som du ønsker.

  Har vært litt innom i det siste, men ikke så flink med komentarer, men registrerte at din vakre datter hadde bursdag, så hjeretligst gratulerer med overstått.

  Ser av de nye bildene at du har blitt ett nytt menneske, og det er så godt å se. Du kjemper din kamp, og du lykkes, og det er så herlig.

  Ønsker deg og dine en riktig flott helg.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 10. Nye ting er alltid spennende å prøve, men selvsagt ikke alltid det går som man har tenkt. Men jeg tror at om du går inn og justerer bredden på bloggen vil det rette seg med en gang, er i allefall slik på de gamle.

  Ønsker deg en flott helg, selv om det ikke er mye som minner om sommer på disse trakter. Vi får krysse fingrene for en solrik uke:)

  Klem fra Veronika

  SvarSlett
 11. He he velkommen i roteklubben! Eg måtte berre går tilbake til gammel mal. Alt flaut runtd hos meg.
  Lykke til med mal-rotinga.

  Smil fra L

  SvarSlett
 12. Jeg tør ikke prøve lenger jeg. *ler*

  Så fint bilde av deg oppe, du er flink til å bevege deg!! :)

  Håper dere har en flott helg!!!


  Vibeke :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)