fredag 28. mai 2010

JEG SLUTTER IKKE Å FORUNDRE MEG..

over den flotte naturen vi har her hvor jeg bor. Onsdag denne uken hadde jeg igjen en tur på på Farstastranda / Nordneset, har jo vist flere bilder derifra tidligere også i denne bloggen.

Nå er sommeren kommet ( skal i alle fall være det ), og da blomster det også overalt. Denne fine blomsten som jeg bare kaller bekkeblom, syns jeg er like koselig å se hvert år ( noen som kan fortelle meg hva den egentlig heter ? )

Farstastranda nr 1

Denne flotte stranda og sjøen venter bare på å få bli brukt av bade gjester, bruker å være mye folk her ute når været er varmt og fint.

Farstastranda nr 2
Farstastranda nr 3
( litt mørke bilder dette kansje men men )

Hustadvika storhav ligger der blå og brusende.Selv om det er vindstille så bruser havet og bølgene slår mot land. Vakkert å stå og se utover og bare se hav så langt øye kan se, kansje ser en noen båter som er på vei over leia langt der ute også.

Fatrstastranda nr 4

Farstastranda nr 5

Til slutt kommer jeg frem til Fyret som ligger der badet i sol. Med havet i bakgrunn så er det et flott skue der det står.

Farstastranda nr 6

Naturen er så varriert rundt omkring her med fjell og skog i den ene enden og sjø og fine strender på andre plasser. Jeg er heldig som bor på en slik plass der jeg har så varriert natur, prøver å benytte meg av de mulighetene jeg har så ofte jeg kan.

Ha en flott fredag alle sammen :):)

Klem fra Evelyn :)

( Ps. bildene er tatt med mobil.. så litt varrierendes kvalitet )

17 kommentarer:

 1. God morgen. Flotte bilder av nydelig natur. det er mangfoldig og flott dette landet vårt. Hos oss blomstrer frukttrærne nå...nydelig. Ha ein god dag og ei fin helg. Klem fra Sigfrid

  SvarSlett
 2. Veit ikkje kva blomstrane heiter, men fine var dei:0)
  Bilda dine var flotte, sjølv om dei var tekne mobil...Å skue utover sjøen og havet slik, ja det finn ein ro i sjela av...Må innrømme at det eg saknar mest etter å ha flytta på meg, er sjøen. Ingenting er som å kme heim til huset i Volda og berre nyyte utsikta!!
  Ha ein fin dag, Evelyn.
  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder. God helg til deg. Klem :O)

  SvarSlett
 4. Hei Evelyn , flotte bilder og flott natur . Ja det er flott rundt oss , av og til kan en bli blind for det for at en blir vandt med og ha det rundt oss . Ja det har vært trivelig og møttes ja , for det oftes når jeg er hjemme på de trakter så er det oftes i full fart . Turen har vært topp og det er rart at om natta så er det like lyst som om dagen her oppe , anbefaler deg og ta turen oppover her . Mye fint og ta bilde av , ha en fortsatt fin dag . Klem : )

  SvarSlett
 5. Nydelig tur - gått der berre ein gang og eg vil gjerne tilbake ;)

  Kos deg i helga
  Klem fra monika

  SvarSlett
 6. kjempefine bilder,jeg bor ikke så langt unna. Skal snart til Arbeidshuset og shoppe litt og da skal vi kjøre litt rundt å nyte naturen samtidig. Nydelig dag ønskes. :)Mette.

  SvarSlett
 7. Flote bilder Evelyn!
  Der med det fyret kunne jeg satt lenge:) Bare varmen kommer nå, så tenker jeg stranden blir full ja.
  Ønsker deg en riktig god helg!

  SvarSlett
 8. Ser ut som om du har vært på mange flotte turer rundt om. Mange fine bilder.

  Tenk tretti kilo allerede. Jeg er så imponert. Kan tenke meg at du kjenner det godt på kropp og sjel nå :o) Må være herlig!!

  Ønsker deg ei super helg - klem fra Toril :o)

  SvarSlett
 9. Enda en nye og fin tur du tar oss med på, fantastisk flott terreng, skulle gjerne hatt det litt nærmere.

  Ei fin og givende helg til deg og dine, av det som måtte trengs.

  SvarSlett
 10. Sannelig godt kamera på din mobil også, for bildene var flotte. Slike fyr er så fine, synes jeg;)

  Nyt helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 11. Hei.
  Så fantastiske bilder du tar. Har sitti her og lest igjenom bloggen din, og naturbildene dine tar rent pusten fra meg.
  Men du, hvordan gåt det med matspising og slikt nå om dagen? Er det noe du absolutt ikke kan spise? Har tng blitt som du trodde etter operasjonen? Du har gått ned ekstremt mye på kort tid, er dette vekttapet vanlig? Spiser du hver 2 eller hver 3 time? Spiser du "alt", bare i mindre mengder?
  Trner du mye?
  Beklager så mange spørsmål, men dette lurer jeg fælt på.

  Ha en kjempefin grand prix kveld, og takk for at du har en slik flott blogg!!

  SvarSlett
 12. Du må ha kjempebra kamera på mobilen din Evelyn. Nydelige bilder. Koselig å lese bloggen din igjen, koser meg like mye hver gang. En fantastisk uke ønskes fra meg.

  SvarSlett
 13. Så flott turterreng du har, Evelyn! Selv har jeg tatt med små-gutta på tur i byfjellene i Bergen i dag. Det har vært nærmere 20 grader og sol store deler av dagen, så fregnene har kommet hos hele gjengen.
  Ønsker deg ei flott uke!
  Klem fra Mildrid

  SvarSlett
 14. Hei
  Jeg fant deg inne på GR sidene og måtte inn å se hvordan det gikk med deg, og jeg syns virkelig du har vært kjempe flink Evelyn :0)
  stå på dette klarer du ;-)

  Regner med du husker på meg, Elisabeth fra trondheim,vi skreiv brev tidligere.
  Og møttes for mange år siden i byen.

  Har tenkt masse på deg og dine, kanskje vi kan ta opp igjen kontakten?

  enten pr mail,msn, eller vanlig brev ;-)

  Hadde vært koselig :))

  mange klæmma fra Elisabeth Blekkan

  SvarSlett
 15. Hei :):)

  Til Anonym ... helt greit at du stiller spørsmål,beklager at jeg ikke har svart deg før, men skal prøve å svare deg så godt jeg kan her...

  Med matspisingen går det bedre, så lenge jeg holder meg til rein mat / god gammeldags husmannskost så går det veldig bra, det er når jeg begynner å blande inne gryteretter og andre slike ting at de skjærer seg litt... sauser er heller ikke noe for meg, potet spiser jeg heller ikke, og ikke noe særlig brød, viss jeg spiser brød så spiser jeg Vita Hjerte go brød. jeg spiser masse grønnsaker, litt frukt, kylling / svin og annet kjøtt...Fisk og fiskeprodukter går veldig bra.

  Drikker mye vann, og litt funn light saft, kan også drikke litt brus. Da drikker jeg for det meste Cola Zero for det er det maven min tåler mest. Spiser mye skinke pålegg, mager smørost, makrell i tomat, hvit ost ( litt ).

  Ellers så baker jeg knekkebrød som jeg stort sett spiser flere ganger for dag.

  Jeg spiser annen hver time, i alle fall prøver jeg på det. Er ikke mye mat jeg spiser i gangen, prøver å tenke på å få i meg proteiner i hvert et måltid.

  Ja jeg har gått ned mye på kort tid, e vell litt forskjellig fra person til person. hva som er normalt hvet jeg rett og slett ikke.. Men jeg har i alle fall fått et nytt liv.

  Jeg går tur hver dag.. begynte bare med noen minutter nå går jeg lange turer og går også litt i fjellet. PRøvde meg på helsestudio trening igjen , men ga meg. skal starte opp med det igjen til høsten.

  Da håper jeg at du fikk svar på noe av det du lurte på.. kjempe kjekt at du var innom bloggen min, kom gjerne innom igjen og spørr viss du lurer på noe.

  Ha en fin fredag :)

  SvarSlett
 16. HEi Mildrid :) så koselig at du stakk innom bloggen min igjen da.. kjempe kjekt:):)

  Ja hehe.. fregnene kommer de med en gang sola kjem frem.. hihi men litt sjarmerende er det nå også da.. godt med sommer da... selv om det ikke er mye som minner om sommer i dag da.. men det blir vell i år også.

  Koselig å høre fra deg... håper vi får det til å klaffe at vi møtes når du kjem en tur ut på averøya om en måndes tid.

  Ha ei flott helg og fredag :):)

  Klem

  SvarSlett
 17. Hei Elisabeth :)

  Selvfølgelig husker jeg deg.. så koselig at du stakk innom bloggen min da og at du ga lyd i fra deg.. det liker jeg:):)

  ja det hadde vært koselig å tatt opp igjen kontakten, du kan bare skrive til meg... adressen min er den samme som før.

  Gleder meg til å høre fra deg.

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)