søndag 7. februar 2010

JEG HAR SOMMERFUGLER I MAVEN...

Photobucket

Hei , alle min bloggvenner og alle andre som er innom her. Da er søndagen her og nå nærmer dagen seg for innleggelse med stormskritt, på tirsdag reiser jeg til Ålesund. Jeg er velidg spent, helidgvis så har jeg nå blitt litt kjent med Berit som skal oppereres samtidig som meg, glede meg til å treffe deg på tirsdagen.

De kribler i hele meg og jeg har nesten vondt i maven, klarer ikke å tenke på stort annet dette hele døgnet, mange tanker som går gjennom hodet mitt om dagen.

Tanker som : gjør jeg det rette, hvordan går opperasjonen..?, hvordan blir livet etterpå? osv.. jeg er spent, nervøs, glad og lei meg omenann.. følesene veksler hele tiden.. jeg får ingen ting gjort.. går bare rundt meg selv.. hehe.. på tide at jeg nå får gjort noe med dette ja..

Bare i dag og i morgen igjen nå så er de min tur også..

Ønsker min venninne lykke til som skal legges inni morgen og oppereres på tirsdag.

Ha en flott søndag alle sammen :):)

Klem

24 kommentarer:

 1. Ønsker deg veldig lykke til!

  Klem Lenemora

  SvarSlett
 2. Vil bare ønske deg lykke til.
  Klem

  SvarSlett
 3. Skjønner du har sommerfugler i magen - og da er det lov å gå rundt seg selv. Bra det ikke er så lenge igjen å vente nå, det er gjerne ventetiden som er værst. Følger med deg videre. Klem**

  SvarSlett
 4. Tenk så flott at du har gjennomført kuren, trass i ubehag av forskjellig slag! Det står det repekt av. Eg såg i forrige innlegg at du også har tatt kontakt med sjukehuset vedrørande siste kontroll der, det står det også repekt av! Flott at du ikkje let deg trakke på, og kjempefint at du på denne måten gjer det betre for dei som skal gjennom same kontrollen etterpå. Gode ønkjer for deg - for operasjonen - og for tida som følgjer!

  SvarSlett
 5. Innom for å ønske deg lykke til!! Masse klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 6. Ønsker deg Lykke til,;O)
  Det blir en spennende tid!!
  Varme hilsner fra meg, Birgitte
  ;O)

  SvarSlett
 7. Hei.DET GÅR SÅ BRA.ØNSKER DEG LYKKE TIL.MASSE KLEMMER FRA BODIL...

  SvarSlett
 8. Plutselig er d tirsdag :)
  Stor klæm
  Berit

  SvarSlett
 9. Takk for hyggelige kommetarer godt du fikk litt å flire av.Lykke til på tirsdag , du er modig syntes jeg. Håper alt går bra og vi er vel like spent vi som følger deg her . Litt håpløst i dag å få kommetert for nettet er så treg t. Frida

  SvarSlett
 10. Spennande dagar er forbi, og det ser ut til at du har takla pulverkuren kjempebra:0)
  Masse, masse lykke til på tirsdag:0)
  Du gjer det rette og med ditt ståpåmot kjem du til å takle dette på ein kjempefin måte!!
  Klem

  SvarSlett
 11. Ønsker deg masse lykke til!!

  SvarSlett
 12. Gleder meg på dine vegne,endelig så kommer noe som du har ventet på.Tøft blir det,men det kommer så mye mere...Lykke til:-)

  SvarSlett
 13. Heisann! Nå er det lenge siden sist, men fant deg her inne for en stund siden. Jeg ønsker deg lykke, lykke til!! Det går sikkert kjempefint, og bare tenk på hva som venter deg denne våren!! Vektnedgang!!Du er tøff, dette klarer du!
  Stor klem fra XXL

  SvarSlett
 14. Hei xxl :) så koselig at du har vært innom meg også da.. har faktisk tenkt litt på deg i de siste.. e du noe innom vektklubben eller ? Hvoran går de med deg?, hadde vært morro om du kunne gitt lyd i fra deg igjen...

  Kjempe kjekt i alle fall å høre fra deg.. syns de e så gøy når jeg får livstegn i fra noen fra som også var innom grete rode bloggen min..

  Klem

  SvarSlett
 15. Masse, masse lykke til Evelyn!!! Jeg venter spent på oppdateringen når du er ferdig operert! Det blir kjempe spennede å høre hvordan alt har gått :)

  Jeg skal tenke masse på deg!

  SvarSlett
 16. Her har det skjedd mye siden sist jeg var her!! Jeg har ikke vært så aktiv på bloggefronten i det siste, men jeg prøver å følge med så godt jeg kan ;)
  Det høres ut som en fæl opplevelse å skal ta belastningstest og må vente på et apparat som tåler nok vekt, de skulle de vel ha ordnet før, du er da vel ikke den eneste! Men det er hvertfall bra at NÅ er det din tur, nå skjer det!! Ønsker deg masse lykke til, gleder meg til å høre fra deg etterpå ;)

  SvarSlett
 17. Jeg sender bare en STOOOOOOOR KLEM siden i dag er dagen!!!

  SvarSlett
 18. Du reiser i dag du; GOD TUR, og masse lykke til!!!


  Vibeke ♥

  SvarSlett
 19. Du har vel alt reis til Ålesund!
  Håper alt går greit og at du snart er på beina igjen.
  Blir spennende tider fremover nå .. ønsker deg lykke til .. stor klem fra Toril :o)

  SvarSlett
 20. Hei. Ja da er du nok på plass og klar for operasjon. Så spennende. Ønsker deg masse lykke til. Det blir nok ikke bare lett, men dette klarer du.
  Har ei søster som håper hun kan få innvilget en slik operasjon.
  Gleder meg til å se forandringene etterhvert.
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 21. Kjære deg, jeg forstår godt at du gruer deg for dette, det er vel ganske naturlig. Nå ble jeg kanskje for sen med denne lykkeønskningen siden det er idag du legges inn.
  Men likevel Evelyn, masse lykke til. Måtte opperasjonen bli velykket og du få ett nytt og lettere liv.
  Stå på!
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 22. Ønsker deg masse lykke til!

  SvarSlett
 23. Masse lykke til! Jeg gleder meg til å følge med deg også videre, det er hyggelig og inspirerende å følge blogen din!

  Hilsen fra Kafonga

  SvarSlett
 24. No gler i me t å treffe d, åsså snakke me d igjen! Hååpa at allt he gått bra!!
  Varm klem fra Ramona

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)