onsdag 27. januar 2010

MIN FØRSTE DAG PÅ VEIEN TIL ....

opperasjon og forberedelser til den er unnagjort. I dag begynte jeg på en 14 dagers kur som består i pulver og barer , jeg valgte å starte med noka dietten, for den får jeg blanda pulvret med melk og de syns jeg er greit, bli litt mere smak på disse shakene da. Fant en smak som jeg faktisk likte og de var blåbær smak, den har jeg drukket en del av i dag. Er spent på hvordan dette blir da fremover, tror nok humøret vill varriere en del og at jeg ikke kommer til å bli verdens beste å leve sammen med de neste ukene, har vært litt sulten i dag da, har hatt problemer å få i meg nok å drikke, det er annbefalt at vi skal drikke 2,5 liter i tilegg, for min sin del går de mye på vann, men også litt funn light saft.

Vi skal drikke dette for at leveren skal minke litt i størrelse og skape et bedre opperasjonsforhold under inngrepet.

Blir 2 spennede uker dette...

Photobucket

10 kommentarer:

 1. Kan ikke annet enn å si at du må ha en god del viljestyrke når du går på denne dietten også da .. lykke til og stooor klem fra meg :o)

  Nattinatt!

  SvarSlett
 2. Dette klarer du nok . Du for etablere alt du har av viljestyrke.
  Jeg har skjønt på min svigerdattersom var på kontroll nå på mandag, at dette med å få i seg nok veske er veldig viktig.
  Du for tenke på så bra det blir siden
  Stoor klem

  SvarSlett
 3. Dette skal gå kjempe bra!! Jeg er selv på pulverkur nå, og det var værst den første dagen synes jeg... -så setter jeg litt som "krav" at de i familien ikke trenger å ha mine favoritt måltider akkurat nå ;) ..Det er forøvrig jeg som lager middag til hele gjengen også, men det gjør meg ingenting.
  Jeg tror jeg også må prøve Noka dietten, jeg går på Allèvo..og den er så som så.. men den går ned.
  Den med blåbær hørtes god ut :)

  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Ønsker deg lykke til.
  Kommer til å følge deg litt fremover.
  Kjenner en dame som sannsynligvis skal opereres rundt påsketider..

  Egentlig så skulle jeg selv tatt noen grep også,
  men akkurat nå har jeg nok med min jobbsituasjon.
  Mvh Wenche

  SvarSlett
 5. Lykke til me kur`n :) E ha invistert i ALLEVO havregrynsgrøt og makaroni..Dæm e kjæmpegod,å så får e ita meddag ilag me familien e p :)

  SvarSlett
 6. Hei.Så kjekt att det nå blir operasjon.Så slipper du å gå lenger å gruble på det.Håper att det ikke kommer noe i veien igjen.TENKER PÅ DEG.Lykke til med dieten.Ha en riktig fin Torsdag.Masse klemmer fra Bodil...

  SvarSlett
 7. Hei.
  Jeg ville bare si at du er tøff!!
  Jeg har fulgt deg på GR. Og har etter å gått ned og opp i mange år nå tatt den opr du snart skal ha. Jeg ble opr for 5 mnd siden. Skal følge deg videre her inne, så om du trenger råd etterhvert er det bare å rope ut.
  Jeg har i dag spist 2 knekkebrød til frokost med kokt skinke og cottage cheese, to knekkebrød med eggesalat til lunch, smoothie til mellommål, en kyllingfilet med saus og 2 ss salat til middag (men da ble jeg sykt mett!), har planer om minst ett måltid til kvelden. Og ett glass rødvin.
  Vet du om forumet www.vektoperasjon.no ? Der inne er vi mange likesinnede.

  Lykke til med operasjonen!

  Hilsen lill

  SvarSlett
 8. Til Anonym / Lill ?

  så fint at de er noen her innom som også var innom meg på Gr.bloggen.. kjempe koselig.

  Kan du fortelle meg litt mere om dine erfaringer etter opperasjonen, hvordan tiden har vært og slikt, hva med vektnedgang???

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 9. Så bra at du er i gang.Det går nok bra med kuren også.Prøv å være opptatt med noe annet enn mat.Blogging for eksempel.Jeg heier på deg.
  Klem

  SvarSlett
 10. Hei igjen!
  Alt det fysiske etter opr gikk ok, fikk en liten blodpropp men den ble løst med fragmin. Begynte med små slurker vann, og etterhvert klarte jeg en halv yoghurt. Etter ett par uker klarte jeg mere mengder. I begynnelsen følte jeg at jeg måtte spise/drikke hele tiden og fikk i meg veldig lite. Gikk ned 6,5 første uka. Nå etter 5 mnd er jeg minus 30 kilo, men ei jeg ble opr samtidig med har gått ned 40. så det varierer.
  Men jeg sleit veldig psykisk etter operasjonen. Lurte mye på om dette ville forkorte livet mitt osv, var rett og slett kjempedeprimert over at jeg var opr og at matmønsteret måtte forandres. Ikke lett i det hele tatt! Viktig å snakke med andre i den perioden.
  Nå ser jeg at dette var det lureste jeg har gjordt. Kroppen er fin, formen er bra, og jeg vet at hadde jeg ikke tatt opr så hadde jeg ikke klart det alene.
  Vekta går mye saktere nå, ca 0-500 i uka. Men det er ned det og. Trener ca 3 ganger i uka.

  Dette blir bra!

  Hilsen Lill.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)