lørdag 26. september 2009

LOPPEMARKED OG MARKERING AV VERDENSDAGEN FOR PSYKISK HELSE 2009.I dag har jeg vært på loppemarked her på Eide, var på utkikk ette litt gamlere ting men fant ikke så mye av de på dette loppemarkedet.Men jeg kjøpte 2 lamper og et fat te den nette sum av 50 kroner til sammen. Skal ha lampene på et rom oppe på loftet.Syns disse lampene var fine jeg så glede meg til å henge de opp. Fatet jeg kjøpte passe fint te iskake eller rullekake.. slike fat får jeg aldri nok av.

Ellers så var de markering av verdens dagen for Psykisk helse, dagen er ikke før 10 oktober men de har valgt å makrere de nå og makreringen går over 3 dager. De hadde en markering på skolen der Marie går på i går.. og så markering i dag og i morgen.

Tema for årets markering var : I takt med deg selv - Mestring i livets overgansfaser. Åpenhet er den viktigste medesin og mestringsstrategi.

Var også en fin mini konsert med Hans Inge Fagervik vi fikk høre i dag.. mange sterke appelerer og ting han har opplevd og mange fine sanger. Har vært og hørt på han mange ganger tidligere men de e mange år siden. Så de var kjekt å høre han i dag igjen.

Avslutter dette innlegget med å skrive noen strofer fra en sang som han lagde til tv aksjonen for frelsesaramen for noen år siden.

La meg gi deg en hånd når du strever, La meg være hoss deg når du trenger tid. Kansje være vennen din når du ønske deg mere en sympati. La meg syng deg noen sanga når du savna trøst, la meg holde rundt deg m.m.

Ha ei flott helg alle sammen :)

8 kommentarer:

 1. Flotte ting du har funnet på loppemarked.
  Ikka alltid lett å finne det er gjerne ser etter. Men jeg sier at jeg har det ikke travelt, jeg leter til jeg finner det jeg vil ha. HAr også blitt litt mer kresen. Vil ikke gi all verden for ting. Noen steder syns jeg det er for høye priser. Du var nå heldig med prisen på det du kjøpte.
  Har hørt mye på Hans Inge Fagervik før.
  Har mange fine sanger han.
  Koselig at du vil legge deg til som følger. JEg får ikke opp følgere, verken mine eller andre sine. Får heller ikke lagt meg til som følger. Tror det har noe med nettleseren å gjøre, Mener jeg les det et sted. Men husker ikke hva jeg skulle gjøre for å ordne opp i det.
  Men har flere som jeg følger jevnlig. Bl. a. din.
  Ønsker deg en god søndag :)

  SvarSlett
 2. Utrolig mye spennende man kan finne på loppis, og så billig det er!! :D

  SvarSlett
 3. Ser ut til at du hadde en aktiv lørdag. Aldri hørt om Fagervik, men han virker som en flott person. Håper søndagen din blir bra! Klem fra meg**

  SvarSlett
 4. Hei :)
  Fine ting du fant da :)

  Lykke til videre!!!

  Klem Siw

  SvarSlett
 5. SV: Ja, et speilreflekskamera kan gi utrolig mye glede, spesielt om man lærer seg å bruke alle innstillinger (noe jeg ennå ikke har gjort :p .
  Lykke til med sparinga, det tar nok ikke så lang tid om man velger et bra, men ikke alt for dyrt kamera ;)

  SvarSlett
 6. Som du sikkert skjønner ut fra andre bloggen min er jeg ei ordentlig loppedame:) Elsker å gå på skattejakt på loppemarked. Og noen ganger er det slik som deg , finner ikke så mye og noen ganger bare bugner det av ting jeg vil ha med hjem:)
  Likte godt det du har funnet og det beste er jo at det er nyttig:)

  SvarSlett
 7. Fin lampe og flott fat...sånt får man aldri nok av.

  Viktig sak som blir satt på dagsorden...vi har langt igjen til vi kan være fornøyd med det som blir gjort fra høyeste hold.

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 8. For noen fine strofer, aldri hørt om mannen en gang jeg. Hmm!

  Kult med loppis, kan gjøre kupp der. Du får ikke nok fat til å ha iskake på, og jeg får ikke nok av iskake. ;P

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)