onsdag 2. februar 2011

VÅRLIGE TEMPERATURER HER I DAG.. MEN..

enda ei stund til våren er her da... nå er vi kommet oss i gang med februar måned også.. du verden hvor fort tiden går. Jeg ser fremover og gleder meg til våren kommer:)

I dag da jeg var ferdig på jobb stoppa jeg og gikk en tur på hjemveien.. har også hatt bilder fra denne plassen før på bloggen min. Her har vi hatt vårlige temperaturer i dag.. da jeg dro på jobb tidlig i dag.. var slik i halv sju tiden regna det og blåste veldig.. men utover føremiddagen ble været ganske bra og sola titta frem og temperaturen var 7 + grader da jeg kjørte hjem.. og med den flotte sola som var så bestemte jeg meg for å stoppe å gå en tur bort til Fossen som jeg kaller plassen.

Tur til fossen nr 1

Fint å gå innover veien der i dag. Men veldig rart å se at det ikke er snø annet enn en del i fjellene.

Når dere ser på de to bildene som kommer under her så kan en ikke tro at en holder på med februar måned.. men slik er det nå. Her har vi ikke noe snø nå.

TUr til fossen nr 5
Tur til fossen nr 4

Inne i skogen var det grønt og fint i dag.

Tur til fossen nr 2

Til slutt et bilde fra elva / fossen.

Tur til fossen nr 3

Men uansett jeg hadde nå en fin tur, var godt å komme seg ut å gå en tur etter en dag sammen med kjekke kollegaer og søte små barn. Godt å lufte "hodet" litt etter en hektisk dag.

Nå skal jeg ikke på jobb før til Mandag igjen , håper å få meg en tur ut med fotoapparat de neste dagene også.

Ha en flott kveld alle sammen og en fin torsdag :):)

Klem fra Evelyn

Ps. Bildene er tatt med mobilkamera.. så litt varrierendes kvalitet.

6 kommentarer:

 1. Det må en si, du håndterer mobilkameraet svært bra! For disse bildene var kjempefine. Og så fri for den "kalde vinteren!" Herlig!

  Vi har også hatt vårlige dager her, tirsdag og i dag! I går på min tur hadde jeg rett og slett ikke lyst til å gå hjem igjen - så ble den også noen timer, som du kan lese om på hoved bloggen min.

  Det er godt å vite at en går varmere tider i møte, og akkurat nå jobber regnet svært bra med å fjerne snøen og isen. Det liker jeg!

  Ha fine fridager mot helga, så møter du på mandag med fulle batterier og full energi! Men det har du vel mer enn nok av du, Evelyn.

  SvarSlett
 2. Oj, her var det flere innlegg med flotte bilder - bildene her gir lovnad om våren som kommen (om enn ikke riktig enda :)

  Ha en skjønn morgendag!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Så herlig nå når snøen har forsvunnet fra lavlandet! Fine bilder du har tatt. Minner litt om min turvei:)
  Ha en fin dag!
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 4. Hvis disse bildene er tatt med mobil så har du langt bedre kamera enn jeg har på min mobil. Kjempefine bilder, og om det ikke er helt vår enda så får en i alle fall vårfølelse av å se på bildene dine:)
  Kos deg med fri og ha en fin dag, klem fra meg:o)

  SvarSlett
 5. Åååååå e længter hæm når jeg ser slike bilder:)...Her er det vinterhvitt...for i går og i dag har det lava ned med snø:(...men det er behagelig temp i dag da:)

  Tusen takk for at du deler så fine bilder:)

  Ha en fin dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 6. Flotte bilder Evelyn , for og si det sånn jeg misunner dere at snøen og isen er forre . Her er det mye is ennå så jeg liker ikke og gå ut no , er litt redd for og dette på knea . Men håper det blir her også snart . Ha en flott dag , klem : )

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)