onsdag 26. januar 2011

ONSDAG OG MIDT I UKA IGJEN..

Hei igjen alle sammen som er innom bloggen min.. må også denne gangen si.. tusen takk for at dere tar turen innom meg.. setter stor pris på alle de hyggelige kommentarene jeg får i fra dere:):):)

I gå Tisdag hadde jeg fri dag.. men hehe rart hvor travel disse fri dagene er.. selv om jeg ha flere dage fri i uka..elle som sant skal sies.. jeg e sykemeldt 3 dager fra stillinga mi enda da.. men jeg kalle det fri dager da. Men i alle fall tisdag er en dag de mye skal skje for det oftes. Men slik er det bare.

I går hadde vi et kjempe fint vær her, litt kaldt men det hadde kommet litt snø om natta, sola titta frem og det var fint vær å være ute i. Så på ettermiddagen gikk jeg meg en tur, det ble en kombinert trim / fototur.

Har jo sjøen like ved her vi bor, så i går tok jeg turen blandt annet ned til fjøra like nedenfo her jeg bor. Og da måtte jeg selvsagt knipse noen bilder.

Vika læra 2

Ganske like disse to bildene da men.. velge likevell å ta med begge to her.. e så fint nå sjøen er så blikk stille at fjell, trær og hus speiler seg i sjøen. Sola mangla da, men bildene ble helt ok fordi.

Vika læra

Etter at jeg gikk speilrefleks kamera for 1,5 år siden har det blitt mye bilder. Men er stadig vekk i læringsfasen. Nå er det utprøving av programmer på apparatet som står for tur. Er jo veldig lettvint å bare bruke auto knappen.. hehe.. men som sagt prøver å feiler litt.. det er vel det man lærer av. Håper å få noen tips i foto klubben jeg er med i nå fremover. Lærer mye av de andre som er med der og nå skal vi nå også få litt opplæring i fra de som kan litt mere i den klubben. Det gleder jeg meg til. Men i alle fall, det bli tatt mye bilder, noe blir sletta mens andre blir liggende på pc, noe blir også fremkalt. Nå gjennstår det nå å klare å sette dette i system etterhvert og legge de rett i mapper.. hehe ikke min sterkeste side akkurat. Blir fort rot i systemet.. noen flere som har det slik kansje ? eller har dere system, hvordan gjør dere det i så tilfelle ?.

Skal straks stikke avgårde på jobb jeg nå, gleder meg til nok en dag med trivelige kollegaer og kjekke barn. Er heldig som har en arbeidsplass som gjør det de kan for at jeg skal kunne komme meg tilbake til jobb og legger tilrette fo at dette skal gå bra. All honør til gjengen på jobb. Tusen takk til de :):):)

Som sagt dagene flyr avgårde. Nå er vi snart ferdig med januar måned, er så glad for det. Det gå sakte men sikkert frem mot våren. Og i neste uke får vi se sola igjen her hvor jeg bor. Gleder meg :):)

Ha en flott dag alle sammen. Kos dere og nyt dagen :):)

Klem fra Evelyn

Fuggel

8 kommentarer:

 1. God morgen :-))
  Jeg har "fri" hver dag, men allikevel flyr dagene fra meg! alltid noe å finne på skal jeg si deg..
  Idag skal jeg til behandling og stelle mannebryna, skal bli deilig! :-)
  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder, hvilket kamera har du? Jeg kjøpte et brukt Nikon D70 for noen år siden bare for å se om dette med foto var noe for meg, men som du sier - det er gjerne auto som blir brukt.

  Siste månedene har jeg plukket opp et par tips hos andre bloggere og har begynt å bruke litt manuelle innstillinger. Kurs rekker jeg ikke over akkurat nå, så det får bli litt prøving og feiling. Og nytt utstyr kommer ikke i hus før jeg greier å bruke kameraet slik det "skal":):) Har du tips må du bare si fra, jeg takker og bukker!!!

  For tiden tar jeg mest portrettbilder, og det viser også i bloggen ser jeg. Men jeg har lyst å prøve meg på andre typer bilder også, og jeg har jo et eldorado rundt meg med tanke på naturbilder så det blir nok sikkert litt av det også etter hvert.

  Jeg har fridag i dag, så det blir litt rydding og vasking før jeg henter Alexander på skolen:-)
  Ha en fin dag, klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Jeg er uføretrygdet...men føler jeg har travle dager støtt jeg:) Men alt tar liksom veldig lang tid for meg, derfor føles det lett travelt.

  Godt du har kollegaer og jobben som støtter deg! Jeg ble overtallig og mistet jobben, og så ble jeg syk. Da er det stort sett familien som må trå til. Er derfor veldig glad da jeg begynte med bloggen!!!

  Nydelige bilder du tar! Det er vakkert når sjøen ligger blikk stille!
  Høres kjekt ut med fotoklubb. Det kunne jeg tenkt meg også! Men kamera får komme først:)

  Ha en superfin dag!
  Klem fra Turid:)

  SvarSlett
 4. Hallo og god dag Evelyn!

  Først vil jeg "trøste" deg med at jeg har "fri" hele dagen og hele uka gjennom, året rundt. Jeg rekker heller ikke på langt nær det jeg skal og har lyst til å gjøre. Skjønt fri og fri, fru Blom. Uføretrygdede har jo egentlig aldri fri, i alle fall vi med kroniske smerter og plager. :) Ikke en gang ferie. :) Det gjelder å holde humøret og selvironien på plass og ikke ta seg selv så veldig høytidlig.

  Bildene du viser er bilder som får tankene i gang mot bedre tider for meg. Vinteren er ikke min store favoritt, men forsøker å finne frem de positive sidene som også den har. Komposisjonen på bildee øverst tiltaler meg mest. Men nå gleder jeg meg til snøen og kulden forsvinner. Da skal det skje...

  Det er flotte omgivelser du "boltrer deg i" og som du må sette pris på. Det at du har en jobb også, skulle gjerne ha vært i den situasjonen igjen, jeg også. Men en innretter seg etter hvert og godtar sin livssituasjon, selv om det tok sin tid og sine år for min del. Fra 150 prosent og til nesten null til tider.

  Det er en fryd å bruke speilrefleks i forhold til kompaktkamera, jeg skulle ønsket å få mere overskudd og tid til å dyrke den lidenskapen min også. Kamera og utstyr har jeg mer enn nok av. Satser på at denne sommeren slår til med mere av den sorten. Altså bruken.

  Jeg har som du vel kanskje husker, eget analogt mørkerom stående og klar til bruk fortsatt og har holdt på med det i mange år. Det er mye enklere med det digitale på mange områder, og det begynner å bli bra resultater av det også. Men på et området er det mere arbeid synes jeg og mye vanskeligere å holde styr på. Arkiveringen og lagringen, som trenger et system som holder. En skal jo gjerne finne de igjen. Der har jeg også et lite problem. :) Filmene, derimot, er det orden og system i. Der kan jeg faktisk greie å finne filmer fra mange år tilbake. :)

  Så noen gode råd skal ikke jeg gi deg. Det tror jeg du greier like godt selv. Bedre også. :) Lykke til fortsatt med ditt "prosjekt" eller dine prosjekter. Jeg synes du er flink jeg Evelyn og gir deg ei stjerne for det. På begge områdene.

  Ha det godt og på gjensyn!

  SvarSlett
 5. Hei Evelyn , her i Stjørdal småsnør det litt , sånn av og på . Ja det er kjekt sånne kamera , har ett stor ønske selvom ett . Du har fått tatt mange flotte bilder og ja sånne som du har er flotte . Og så har du tatt bilde av en pippip, har litt sansen for de små fuglene der ute . Men har har hadt fugler selv inne også , så interessa er stor . I går var jeg og snakka med kirurgen , så no venter bare slangen og de 10 kg som jeg må gå ned på da.Men dette veit du alt om da .

  Så stå på med fotograferingen og ha en flott dag . Klem : )

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder!!
  Jeg fikk meg speilrefleks før jul og gleder meg til å teste ut mer mor våren og sommeren..

  Fotoklubb høres både kosleig og lærerikt ut!

  Flott med tilrettelegging og positivitet på jobb, det er GULL verdt!

  Ha en skjønn kveld!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 7. Vakre bilder!
  Jeg skulle ikke ha speilreflekskamera jeg, men nå etter at jeg er begynt å blogge - og ser på alle disse flottene bildene - ja, nå er jeg begynt å spare. Satser på å kjøpe nærmere sommeren:)

  Du må gjerne legge ut flere bilder av omgivelsene rundt deg, nydelig:)
  Ønsker deg en koselig kveld:)
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 8. Innom en snartur og må skryte av dine vakre bilder. Jeg blir glad når jeg besøker deg! Takk Evelyn for at du deler vakre motiv med oss.

  Ha fortsatt en fin uke!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)