fredag 8. oktober 2010

GLEDE VED Å MESTRE ....

noe som en ikke har trodd at en kunne mestre eller klare.

Jeg har nå snart tilbrakt 14 dager på Muritunet, et behandlingssted som kjører kurs / livsstilskurs for blandt annet oss som har tatt den opperasjonen jeg har gjennomgått. Kurset er et tilbud som hører med i oppfølgingen etter opperasjonen.

Dagene er fyllt av trening, kurs og sosial ommgang med andre som er i samme situasjon. Muritunet ligger i naturskjønne ommgivelser og er en virkelig flott plass å være.

Her inne har hatt mye vanngymnastikk, aerobikk i sal, vekttrening, spinning, lek i gymsal, sirkeltrening i gymsal blandt annet. Vi har også hatt en kjempe flott fjelltur der vi grilla mat som vi hadde lagd til på forhånd. Maten som vi hadde med oss laga vi altså til dagen i forveien, den dagen var vi på en skole her like ved Muritunet , og da delte vi dagen i to.. aktiviteter i gymsal og mat og sosialt. Kjempe kjekt :):)

Så kommer jeg litt innom overskriften, som er glede ved å mestre noe en ikke trodde en skulle få til. Og for min del så gjelder det klatre veggen. Hadde aldri troddd jeg kulle klare å komme meg opp i en slik vegg. Men har alltid hatt lyst til å prøve. Men vekta har tidligere gjort slik at det har vært uaktuelt. Men i går fikk vi sjansen til å prøve.

Klatring på vei oppover

Og her er jeg på vei oppover, jeg torde å klatre opp. Følte meg helt trygg på selene og tauene og at de som stod og hold og sikra hadde kontroll. Var enormt slitsomt å klatre opp, men jeg skulle ikke gi meg.

Hurra kommet opp.

Og til slutt kom jeg opp. Herlig. Jeg klarte det. Dette var en opplevesle som bare var herlig. Og dette hadde jeg aldri klart hadde det vært for 57 kilo siden. Jeg er faktisk veldig stolt av meg selv over at jeg klarte dette. En herlig følelse å mestre noe som en egentlig har veldig lyst til men tidligere har vært for tykk og redd til prøve.

Evelyn på fjellet.

Dette bildet er tatt på en fjelltur vi var på her inne som viser min glede over dette nye livet jeg har fått... og alt jeg nå klarer som jeg ikke klarte før.

Jeg har en del igjen enda og jeg sliter på mange plan enda ( mere om dette kommer i løpet av helga ) . Men likevell så er gleden så stor over nå å kunne mestre ting som jeg aldri hadde trodd at jeg tora eller ville klare ... at jeg bare blir glad av det.

Lite livstegn i fra meg dette, har vært travle dager så jeg har ikke rukket innom dere som følger meg, men håper jeg får tid til å se innom dere igjen i løpet av helga. Er jo så koselig å lese om dere og se hva dere gjør på.

Ha en flott fredag alle sammen, nå må jeg bare løpe videre til neste trening som er sirkeltrening i sal.

Klem fra Evelyn

9 kommentarer:

 1. Er imponert over deg og alt du klarer :-))
  Kjempeflink er du :-))

  Ha en flott dag videre og klem fra meg :-))

  SvarSlett
 2. Å så godt å endelig høre fra deg.
  Er så spent jeg på alt som har med operasjonen og maten, jobben, hvordan går det der, hva spiser du på jobb, når spiser du, hvor lang tid bruker du nå på ett knekkebrød, hvordan er energinivået på jobb, gleder meg til det kommer mer innfo om dette i løpet av helgen. JEg er innom hele tiden og ser om det er kommet noe nytt.
  3 uker igjen til det er min tur.

  SvarSlett
 3. Så utrolig flink du er - jeg bøyer meg i støvet, er veeeeldig imponert. Og så glad du ser ut på bildet, herlig å se - blir i godt humør! Lykke til videre, det er ingen tvil om at du greier alle de mål du setter deg. Klem fra meg**

  SvarSlett
 4. så moro å lese...10 dager igjen for min del nå...har gått ned 4,7 kg på 5 dager med pulverkur, så jeg kan vel si at jeg er i gang...

  SvarSlett
 5. Hei !
  Imponert !! Dette var ikke verst nei !!
  Ønsker deg ei god helg. Klem.

  SvarSlett
 6. Du er tøff og jeg er imponert over endringene du har gjort i livet ditt:-). Ha en superfin helg fortsatt! Anne-Lise

  SvarSlett
 7. jeg er såå imponert av deg, Evelyn!!! Du viser et fantastisk mot og stå-på-vilje!! Du gir et håp til andre om at maan kan om man tør. Jeg er glad jeg har blitt kjent med deg :))

  SvarSlett
 8. Til Anonym :)

  Svar til deg kommer i en blogg når jeg kommer hjem.. du går en spennede tid i møte.. når e datoen?

  Ellers takk til alle som er innom meg. Klem

  SvarSlett
 9. Heeiii :o) Gratulerer Evelyn - du er supertøff altså :o) Stor klem :o)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)