torsdag 20. mai 2010

EN FLOTT TUR TIL LYNGSTADFJELLET I HÆRLIG VÆR.

I går hadde vi et nydelig vær her, og jeg bestemte meg allerede fra morgenen av at da skulle jeg gå en tur på et fjell her i nærheten. Starta tidlig slik at jeg skulle komme meg ned tidlig å ha resten av dagen hjemme på verandaen.

Da jeg gikk oppover til Lyngstadfjellet som det heter så var det herlig å se hvor grønt og fint alt begynte å bli, bjerke trærne og andre trær begynte å bli skikkelig grønne. Herlig å se. Er fin skogsvei å gå på før jeg kommer til skogen opp til fjellet. Litt bratt, men det er bare god trening.

Lyngstadfjellet nr 2
Lyngstadfjellet nr 1

Inne i skogen på vei opp var det mye hvitveis.. enkelte plasser var det hvitt så langt en kunne se.. kjempe fint syns jeg.

Lyngstadfjellet nr 3

Da jeg kom opp, var det en kjempe fin utsikt utover Hustadvika mot Atlanterhavsveien.

Lyngstadfjellet nr 5

Lyngstadfjellet nr 4

Lyngstadfjellet nr 7

Og mot Innersida av Averøya.

Lyngstadfjellet nr 6

Så var målet for turen nådd, nemlig å skrive seg inn i boka og finne den andre posten på min vei for å finne ti poster i løpet av denne sesongen. Begynte også på dette i fjor men måtte gi meg, i år skal jeg klare det.

Lyngstadfjellet nr 8

En kjempe fin tur i det flotte været vi hadde i går.

Dagen i dag starta ikke så bra, med skodde langt nede i fjellet, men nå har det lyst opp å bli riktig så fint, nå skal resten av dagen nytes ute og kansje blir de en liten tur i dag også.

Ha en flott dag videre alle sammen:):)

Klem fra Evelyn

7 kommentarer:

 1. For en utrolig flott natur, og for en tur!! og her hadde jeg likt å gått samens med deg;-)

  Ha en superfin dag

  SvarSlett
 2. Himmel og hav...og skog! For en flott natur. Disse bildene får mine føtter til å bli urolige, de vil ut på tur, og på fjellet. Jeg får lyst til å følge dem også. Da har du ikke mislyktes med dem, tenker jeg.

  Her skulle jeg trivdes i mange dager, sammen med noen, men gjerne også alene. Tror jeg har kommet tilbake fylt med masser av energi og inspirasjon og en god del bilder på minnekortene. :)

  Tusen takk for at jeg fikk være med på denne lettvinte turen, som gjorde godt, i virkeligheten hadde den nok også gjort godt på kroppen.

  Ha ei god pinse og flotte dager fremover, på alle vis!

  SvarSlett
 3. Så utrolig fint det er hos deg! Jeg har alltid hatt lyst til å kjøre Atlanterhavsveien, men det har ikke blitt noe av foreløpig. Hver gang vi skal på ferie har vi lett for å havne i syden vi. Det er sånn syndrom som henger igjen etter å ha jobba mange år på reisebyrå.
  I dag er det deilig sommervær her også. Beste tiden på året nå. Vi får nyte det! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Utrolig fine bilder du har tatt Evelyn og så vakker natur og. Du er flink til og gå turer ser jeg , har jeg hadt energi til halvparten så skulle jeg ha vært glad. Men det blir vel får en håpe , ha en strålende dag , klem fra meg : )

  SvarSlett
 5. Nydelige naturbilder, Evelyn:0)
  Huskar friheitskjensla eg hadde 17.mai første året etter at eg slutta i korpset...samtidig som det kribla litt i både hender og føter...iblanda litt vemod...Tippar dottra di hadde det litt på same måte:0)
  Ha ein fin kveld vidare, klem

  SvarSlett
 6. For en flott utsikt fra toppen da! Skikkelig spreking du:)
  Flotte bilder av familien, og av datteren deres! Fine bunader!

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder du tar av naturen der oppe på nordmøre. Vi har det vakkert der. det fine været du hadde da. må si du er sprek som tar så store turer nå. Fint bilde av deg på siden her.Ønsker deg en flott pinsehelg
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)