torsdag 16. april 2009

Litt om meg om mine ...

Ja da her jeg også funnet frem til bloggens verden, helt ukjent med dette er jeg nå ikke, men lit uvant å skrive selv, men fant ut at jeg skulle prøve å starte med min egne blogg. En blogg som skal handle litt om meg og min famelie og vårt liv. Hva vi bedriver tiden med og hva som skjer ellers i livet mitt.

Hvem er så vi vi er en liten famelie bestående av meg som er Evelyn og hjemmeværende fortiden, min mann Knut og vår datter på 16 snart 17 år og som går 1 året på videregående skole, helse og sosial linje. I tilleg så består fam.vår også av to katttepuser.

Mine interesser er mange, kan nevne noen: lese bøker, hus og hage, musikk, baking , turer i skog og mark, fotografering. Tar mange bilder når jeg er ute å går tur, en del av de vill nok bli brukt her i bloggen min.

Vi hører hjemme i Eide kommune, de e en liten kommune ikke så langt i fra Molde men heller ikke så langt i fra Kristiansund. Vi har skog og mark, sjø og fjell like uten for stuedøra vår så turmulighetene er mange.

Bloggen min vill også handle om en annen ting som for meg er viktig fortiden og de er min kamp til et bedre liv, min kamp for å komme tebake te jobb igjen, og får å komme meg i bedre form. Kort og godt min livstilsendring, min vei te et lettere liv.

Dette var litt om meg og mine, mere kommer etter hvert...

1 kommentar:

  1. Ønsker deg lykke til både med livstilendring og den nye bloggen. Gleder meg til å høre mer fra deg og dine:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)