søndag 23. desember 2012

OII.. LENGE SIDEN SIST.

Atlanterhavsveien Hei :) Ja da har det blitt desember og i dag skriver vi 23 desember og det er lille julaften. Det er tidlig morgen enda og jeg er alene oppe. Nå tenkte jeg at jeg skulle prøve å komme meg i gang med blogging igjen. Har jo ikke blogget noe siden i påsken og da var det vinter enda og det er det nå også, så det vill si at både vår, sommer og høst er gått siden jeg blogget sist. Men de som følger meg på facebook vet nå at jeg har det bra og hva jeg har bedrevet den siden sist. Har egentlig mange bilder liggende klar for blogging og jeg kan fortelle mye om hva som har skjedd den siste tiden.. kommer nok til å komme flere blogginlegg om alle turene i skog og mark jeg har vært på og litt fra famelien ellers. Høsten har vært tøff bådde jobbmessig og privat. Så derfor har det ikke blitt prioritert å skrive blogg har rett og slett ikke følt for det, men nå føler jeg at lysten er tilbake til å fortsette med å skrive blogg. Har vært innom å lest hos dere andre mye siden sist, men ikke kommentert noe særlig. Jeg legger ved et bilde i fra Atlanterhavsveien tatt i går ettermiddag, vi har hatt mange fine dager i det siste og det har vært mange motiv å finne. Håper været for jula også blir bra. Ellers er det meste klart for jule feiring her i huset nå. Marie er kommet hjem en tur og ellers er det meste gjort unna. I kveld får vi besøk og så starter julen for alvor. Ha en fin dag alle sammen . Kommer med et blogginnlegg senre i kveld igjen. Klem fra Evelyn

7 kommentarer:

 1. Ikke så mange dager siden jeg tenkte på deg og lurte på hvordan det står til. Godt å høre at det går bra.
  Ha en riktig god lillejulaften :)

  SvarSlett
 2. Jeg har også savnet deg... Nydelig bilde fra fantastiske Atlanterhavsveien. For en himmel! Fortsatt god lilejulaften!

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde:)
  Har savnet deg jeg også, og synes det var kjekt å lese at du vil blogge litt igjen - er ikke på FB så jeg får ikke fulgt deg der:)
  Ønsker deg og dine en riktig god jul Evelyn,
  varm klem:)

  SvarSlett
 4. Så godt å se liv her igjen........ :)

  Du ser så forbasket godt ut om dagen at det er utrolig.
  Men hvordan er det egentig med kosten hos deg no, begrenser du mengdene selv, eller spiser du det du greier?
  Eler er det sånn "aldrig mer enn 1 brødskive" politikk?

  Vekta da, sliter du for å holde den eler kryper du stadig nedeover?

  Jeg siter for å få av de siste 5 kilo.....Eller, sliter og sliter fru blom, dersom jeg hadde spist sunnere og trent mer så....

  Men jeg tåler jo stort sett alt da, desverre på en måte, og takk og pris på en anna måte.

  Feks riskrem, jeg forsyner meg med 2 gode spiseskjeer, og da er det på grensen ti at jeg føler meg små uggen..... så det begrenser seg jo selv sånn sett.

  Men som å går kveld, ett par glass vin, plenty fenalår, potetskruer og sjokolade....... Men så lenge det er litt og litt, og ikke for mye på en gang så går det, desverre, bra..... :)

  Nei, avsted til treningshallen, og på med striskjorta, og så er det havrelefse som gjelder....hehe.

  Foresten, jeg skal på 2 års kontroll nå i januar, hvordan er det i ålesund etter det, er det ingen ting, eller er det skjeldene kontroler?? Husker ikke hva som er sagt jeg.......

  Ha en fortsatt strålende jul Evelyn!!!!

  Jueklem.
  SvarSlett
 5. Koselig å se deg igjen her inne! Håper du har hatt ei fin julefeiring, og at helsa fortsatt er bra!
  Jeg følger jo med deg på f.b., og alle de nydelige bildene du legger ut! Helt utrolig flotte bilder du tar!
  Ellers vil jeg ønske deg og dine et fredfult og godt nytt år, så håper jeg vi sees i sangsammenheng igjen!

  Klem Inger Grethe

  SvarSlett
 6. Hei!

  Jeg har fulgt bloggen din siden du slutta på Grete roede opplegget. Har vært veldig koselig å lese hva du har skrevet og sett vakre bilder. Har heller ikke facebook så har ikke fulgt med deg der.. Ønsker deg alt godt. Håper du fortsetter blogginga di her!

  Klem fra anonym kvinne.

  Godt nytt år!

  SvarSlett
 7. Godt nyttår til deg...Håper vi ser mere til deg fremover :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)