onsdag 4. april 2012

GOD PÅSKE !!!

Påskelys

Ja da er påsken her.. Marie og kjæresten er kommet hjem en liten tur på påskeferie og det er kjekt. Har pynta litt til påske men ikke så mye. Men dette lyset som dere ser her må jeg frem med hver påske. Dette laga Marie da ho var 5 år altså for snart 15 år siden. Dette lyset kommer frem hver gang det er påske . Velidg koselig å tenne på dette og vite at dette har Marie laga året før ho begynte på skolen.

Høne og påskelys

Ellers så har det som dere har sett av tidligere innlegg så har det blitt full vinter her igjen, og på min tur ute i dag så gikk jeg i dypsnø helt opp til langt over kneet og opp på låret, var mye tyngre å gå men for en flott trim og når jeg kom opp så var det som vanlig veldig kjekt å stå å se på utsikten .

Her fra veien opp til Bjerje i dag.. mye snø også midt inne i skogen.

Porten på ei opp til bjerje

Posten der oppe
Som dere ser mye snø. Har nå sin sjarm dette også, men ikke for meg.. når ikke snøen kom tidligere så kan den bare ha holdt seg unna syns nå jeg da.

Her er et bilde igjen fra den flotte utsikten der oppe..

Utsikt mot Averøya


Vill ønske dere alle mine lesere God påske:)

Klem

16 kommentarer:

 1. Enig med du, snøen er to måneder for sen!!!! Liker ikke, i allefall ikke nå som det regner i tillegg:( minimalt med påskepynt her også, men litt har vi, blir påske likevel sjø;) ønsker deg ei riktig fin påske, kos deg:) klem

  SvarSlett
 2. Hei Evelyn!

  Jeg er ei dame på 41 år som har fulgt med deg ganske lenge. Har lest din koselige blog mange ganger. Har også lest dine innlegg på Grete Roede da jeg gikk på internett kurs der. Jeg har ikke skrevet noen kommentarer til deg tidligere men nå hadde jeg lyst til det :-)

  Tusen takk for at du er den du er og deler av ditt liv! Jeg kommer til å følge deg videre. Håper du ikke gir deg med blogginga på veldig-veldig lenge!!

  Ønsker deg og dine en riktig fin påske!

  Klem fra kvinne 41 år

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) så koselig at du fant ut at du skulle legge igjen spor etter deg da.. det var kjekt :):)

   Bloggen min kommer til å være oppe å går lenge enda.. men med litt varrierendes grad av innlegg..ser det skorter på tid innimellom..

   Ha ei flott påske du også.

   Klem

   Slett
 3. Takk for sisst Evelyn. Koselig å besøke deg og treffe mannen din også. Ønsker deg gos påske videre.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Likens til deg.. var kjempe koselig å få hilse på mannen din, og kjekt at dere tok turen hit til oss. God påske videre du å:)

   Slett
 4. Ja dere har virkelig fått skikkelig vinter igjen.
  God trim er det, det er helt sikekrt.
  Nydelig lysestake. Så koselig å ta det
  frem å tenne lys i det hver påske.
  Ha ei koselig påskehelg :)

  SvarSlett
 5. Vinter her også, men vi liker det.
  Hvitt og lyst og muligheter for å bygge snømann.
  Ikke å forakte:)

  God påske til deg og dine,
  klem fra Hanne

  SvarSlett
 6. Håper du har hatt ei fin påske, Evelyn! Er litt enig med deg, snøen kan godt holde seg høyt til fjells og la våren komme til oss lenger nede i lavlandet :D Ser frem til fjellturer uten vinterhabitt fremover. Turlaget starter tirsdag/onsdagsturene sine her på onsdag, så da er det på'n igjen. Greitt å ha noe fast så man kommer seg ut og i gang, thi-hi! Gleder meg!

  Mange flotte bilder du deler fra ulike turer under her. Spreke du altså! Mange herlige turopplevelser har du hatt, snø til tross. Den hytta så artig ut forresten, kjekt med slike "varmestuer" rundt omkring!

  Ha ei flotters ny uke!
  Klem, Eli Kristin

  SvarSlett
 7. Enig med deg ifht snøen .. men samtidig må jeg si du er råsprek som går til topps allikevel :o)

  Nydelige bilder .. men nå vil vi ha vår vel??

  Ha ei super uke - klemmer!

  PS! Har en tilsvarende lyslykt laget av Miniprinsessa jeg også .. i julevariant .. alltid stas å ta frem og spesielt koselig når jeg ser at hun blir glad fordi jeg gjør det :o)

  SvarSlett
 8. Takk for koselig kommentar Evelyn:) En flott blogg du har og det har sittet å lest litt om reisa di med å komme ned i vekt. Siden det er litt av jobben min så synes jeg det er utrolig flott å få lese andre sin historie:)

  Ser du har mestringsfølelsen på din side:) Godt å se:)))

  Ønsker deg lykke til videre med å nå nye mål:)) Vi setter jo oss nye mål hele livet...gjør vi ikke det da:))

  Klem:))

  SvarSlett
 9. hei hei.
  Det er en liten "overraskelse" til deg inne hos meg:)
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 10. Heisann!

  En lynvisitt før helgen :o)

  Håper dere har hatt en fin |7. mai og at dere får ei flott helg - klemmer!

  SvarSlett
 11. Hei på deg Evelyn!!! Jeg følger med deg selv om jeg ikke alltid legger igjen spor... Nå er det lenge siden sist du var inne, håper alt er bra med deg og dine.. du har hatt en tøff vinter, men håper alt er på bedringens vei nå. ha en flott sommer! Du er så flink, gøy å følge med deg!!!

  hilsen XXL

  SvarSlett
 12. Hei:)
  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min!!
  Har lest litt i bloggen din, og må si jeg er kjempeimponert over hvor sprek du har blitt!! Syns du er knalltøff og du må være superstolt over deg selv!! Så kjekt at du har tatt turen til Midsund og Rørsethornet - ja solnedgangen er bare helt flott der oppe:))
  Ser det er en stund siden du har blogget, håper alt er bra og at du begynner å skrive igjen! Flotte bilder tar du også!!
  Ønsker deg ei kjempefin helg:)) Klems

  SvarSlett
 13. Hei! Hvordan går det Evelyn?? Savner deg her...... Håper du har det bra.

  klem fra XXL

  SvarSlett
 14. Hurra for TV-stjerna! Flott innslag på distriktssendinga :D Trenger ikke å håpe på at du har det bra, jeg SER at du har det bra! Men jeg savner deg i bloggverden... Klem fra Vestnes

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)