mandag 2. april 2012

1 APRIL OG VINTERSTEMNING

og nei det er inge april spøk.. for i helga har det snødd.. på lørdagen så var det ganske vårlig på min tur opp på Bjerje mens i går 1 april derimot var det ikke det.. hehe her snur det ganske fort.. fra den ene dagen der det er vår og til neste dag da alt er hvit igjen.. hehe.. men slik er det vell denne tiden på året.

Photobucket

Her kommer et lite billedras fra min tur opp på Bjerje denne dagen, var så mange fine bilde at jeg hadde problemer med å velge.. derfor også denne gangen mange fine vinterstemning bilde.

Vinterstemning nr 4

Vinterstemning nr 3

Vinterstemning nr 2

Vinterstemning nr 1

Vinterstemning nr 5

Rene julekortstemningen, bare at det er på feil tidspunkt av året. Men du verden så koselig det var å gå der oppe å høre på stillheten og se på alle trærne som hadde så mye snø på seg at greiene ble veldig tunge , kom jeg borti greinene så dryssa det snø over hele meg.. følte meg som en vandrende snømann innimellom hehe..

Photobucket

Photobucket

Da jeg kom opp var det som vanlig fantastisk utsikt mot Melen / Sjurvarden og Stemshesten og trass i mørke skyer så var det fint å se utover Hustadvika og mot Atlanterhavsveien.

Photobucket

" Bakom skyene er himmelen alltid blå " er det vell noe som heter ..

Bakom skyene er himmelen alltid blå

La oss håpe det.. for jeg må vell bare si det som det er.. jeg like ikke snøen selv om det var så fint som det var å gå der oppe i går.. og når den ikke kom når det var vinter så kan den bare holde seg unna mene nå jeg da.. nå skriver vi 1 april og da vill jeg ha vår.. så jeg håper denne vinteren slipper taket snarest.

Ha en fin mandag alle sammen.

Klem :):)

4 kommentarer:

 1. Snø er vakkert..men helst på mørke vinteren:)
  Nydelig bilder!
  Kos dæ masse i påska, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 2. Ja skal si det ble masse snø.Lemgter til våren jeg nå. Flotte bilder fra naturens egen katedral.
  Klem

  SvarSlett
 3. Huff ikke mer snø nå syns jeg:) Vi skal hjem til Møre på onsdag, å jeg hadde håpet på å få oppleve skikkelig vår jeg nå, men det ser litt dårlig ut;)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 4. Flott med nysnø, men ikke på denne tiden av året.
  MEn slik er det, vi styrer ikke været.
  Må bare ta det som kommer.
  Flotte bilder ble det ihvertfall.
  Ønsker deg og dine ei herlig påskehelg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)