torsdag 3. januar 2013

GODT NYTT ÅR !!


Hei igjen alle sammen, ja da er det jammen med det blitt 3 januar og vi er i gang med det nye året. Godt nytt år til dere alle som er innom her hos meg. 

Sliter litt med bloggen min fortiden, var innom her i går og skulle skrive en blogg, skrev ferdig og skulle publisere den og da var alt blitt bare rot. Det ferdige produktet ble ikke slik jeg skrev det og dermed endte det med at jeg sletta hele greia. Men nå gjør jeg et nytt forsøk. Blir mange bilder denne gangen og dere som følger meg på facebook har sett disse fra før, men jeg velger å legge de ut her også. Bjerje 1 januar Bildet over her er også tatt 1 januar, det er i fra Bjerje som er den plassen som jeg ofte legger min trimtur til og som ligg like i nærheten av der jeg bor. Hit går jeg så ofte jeg kan og jeg syns dette er en kjempe fin plass å gå til og så er det litt bratt oppover slik at det også blir trim. Bildet under her er også derifra men det er tatt 30 desember og viser utsikten mot Averøya fra Bjerje. Kjempe fint :) Bjerje 30 desember mot aver Når jeg går på tur så treffer jeg ofte andre som også er ute å går tur, og det er kjempe koselig. Andre har jeg fått kontakt med gjennom at jeg har kommentert bilder på face eller spurt de om noe. En av disse er Karen hun går ofte tur sammen med sine firbente venner og legger ut mange fine bilder fra sine turer. Da jeg kom opp på Bjerje så lå det en liten hilsen til meg i boka der oppe. Kjempe koselig. Tusen takk Karen :) Hilsen i boka p En annen plass jeg også bruke å gå er inn til Lyngstadvannet, der er det kjempe fint å gå .. enten på ski på vinteren eller til fots alle årstider. Rett og fin vei som er kjempe fin å gå. Dit gikk jeg en tur nyttårsaften. Bildet under viser et snødekt / isdekt Lyngstadvann. Lyngstadvannet 31 desember Jeg prøver å kle meg godt når jeg er ute å går, dvs ull og vindtette klær når det er behov for det. Jeg kjøpte meg nye Lannulva klær i høst. Litt morsomt at disse klærne er det ei dame her i fra bygda som har ideen til. Kjempe hærlige klær. Photobucket Det finnes nesttside på nettet om dette produktet så det er bare å gå inn å lese. Søk på Lannulva.com jeg kan ikke å linke hehe.. Har slitt litt og sliter litt med å komme igang nå på nyåret. Skal fortelle mere om dette i bloggene etterhvert. Men dette er en prøve på om jeg får bloggen til fungere. Ha en fin kveld og så skrives vi :) Klem fra Evelyn

10 kommentarer:

 1. Hei.. noen som kan hjelpe meg .. dette er ikke slik det skal være.. slik var det ikke før når jeg la inn blogg.. hmm.. lurer på hva jeg gjør feil ..

  SvarSlett
 2. Hei. Ja det er ikke alltid bloggen oppfører seg som vi vil.
  Er nok ikke så flink til dette at jeg tror jeg klarer å hjelpe deg.
  Håper det er noe der ute som kan. Selv roper jeg som regel på en av
  guttene. hehe. Håper du får det til så du kan fortsette bloggingen
  Men du har lagt ut mange nydelige bilder fra dine turer.
  Du er flink som fortsetter med turer og trimmingen din.
  Ønsker deg et herlig og godt nytt år :)

  SvarSlett
 3. Hei Evelyn!
  Utrolig flotte bilder du tar!
  Ja jeg ser du strever litt men bloggen nå...
  Jeg vet ikke om jeg kan hjelpe deg, men jeg lurer på hva slags mal du har...?
  Kansje den er litt for bred, så det blir vanskelig å plassere bildene i forhold til skrift...
  Gå opp i høgre hjørnet, og trykk på "oversikt", da kommer du til en side med masse instillinger.
  Helt til venstre der, står det "MAL", og litt til høyre for det, står det "tilpass".
  Trykk på den og prøv å få det smalere, eller bytt mal, - så blir det kansje enklere for deg.
  Lykke til!

  Klem Inger Grethe

  SvarSlett
 4. Godt å se deg her inne Evelyn.
  Du er en stor inspirasjonskilde.
  Skulle ønske jeg hadde din vijestyrke gitt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eldbjør.. kjekt at du er innom meg.. har ikke vært så flink å svare deg. Så du hadde noen spørsmål til meg på forrige innlegg.. skal bli flinkerer til å svare etterhvert her nå.

   Takk for skryt.. men alt e nå ikke like rosenrødt da.. kommer nok til å fortelle mere om dette etterhvert på bloggen tenke jeg.

   Klem

   Slett
 5. Hei Evelyn!:)Takk for hilsen på bloggen min, så koselig å titte innom deg også, legger meg til som følger.:)God kveld til deg fra oss i Humlehagen.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Velkommen skal du være. Alltid koselig med nye følgere. Når jeg bare får skikk på bloggen min igjen så bli dette bra:) E nå koselig med blogg da. Ha en fin dag :)

   Slett
 6. Godt nytt år. Regner med at du får det til etter en stund. Flotte klær forresten:)

  Se her : http://andwe.blogg.no/1347461887_hvordan_sette_inn_lin.html

  Ha en fin dag.

  Mvh Wenche

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk.. skal prøve å gå inn der å se.. får vell skikk på dette etterhvert igjen tenke jeg. E nå litt rart da.. at det plutselig skal bli slik når jeg har hatt bloggen min i en tid nå og alt he blitt riktig og så plutselig begynne det å bli bare tull.. men det ordner seg vell til slutt tenke jeg. Ha en fin dag:)

   Slett
 7. Heisann!
  Synes det blir bare mer og mer tull med disse blogger-malene. Selv bruker jeg et eget program til å skrive innleggene mine i - for så å publisere dem etterpå. Få forandringer på det programmet - akkurat som jeg vil ha det .. hihi ..

  Du er nå fortsatt ute og går i fjellet ser jeg .. jeg er og har vært det lenge - imponert :o)
  Selv har jeg omsider fått innvilget et opphold på Muritunet og gleder meg til det. Riktignok bare et "kortkurs" via nav - da jeg fortsatt er for "lett" til å komme inn via Helse-Midt ..

  Ta vare på deg selv - klemmer!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)