onsdag 7. mars 2012

HADDE ALDRI TRODD AT JEG SKULLE OPPLEVE

å få se meg selv på førstesiden i avisene her hvor jeg bor...men det har jeg altså nå opplevd ..

Photobucket

Øverst i fra Tidens krav.. lokalavisen for Averøy , Kristiansund og omegen. Bildet under her viser fremsiden til Romsdalsbudstikke .. lokalavisen for Eide , Molde og omegen.

Avis repotasjen

Som sikkert mange av dere vet så var jeg en ivrig Stikk ut deltaker sesongen 2011, med 90 forskjellige Stikk ut poster ( av 100 mulige ) så hadde jeg nå gått ganske mye,og her i Eide kommune var det jeg som hadde gått mest turer av alle. Da vi skulle hente Stikk ut krusene som vi får når vi he gått poster så var det folk fra avisen til stede.. som gjerne ville skrive litt om mine Stikk ut turer.. Det syns jeg var ok.. og så for meg en liten repotasje i hver avis om Stikk ut og turene mine.

Hehe.. men etterhvert som jeg begynte å fortelle så fatta de innteresse for min livsstilendring også og dermed så ble det litt mere om det en jeg hadde trodd.. og den avisrepotasjen som jeg trodde skulle være en liten notis inne i avisen ble til en stor repotasje med meg på første siden.. hehe akkurat det viste jeg ingen ting om på forhånd og jeg ble ganske paff da jeg henta avisen og så meg selv på fremsiden..og så hvilket ommfang det hadde fått inni avisen.. en litt sjokkerende opplevelse men også litt gøy når jeg fikk vent meg til det. Men det var rart å komme på butikken å se seg selv på første siden i avisen som stod i stativet.. hehe...

Avis repotasjen 2

Jeg hadde nå med meg en fotograf fra avisene på tur , og det var nå kjekt. Samtidig så fikk jeg fortalt litt om min vei og hvordan de siste to årene har vært for meg.

Photobucket

De to bildene over viser hvordan det stod i avisene.

Jeg håper med dette at jeg fikk fortalt hvordan min livsstilsforandring har vært og er.. og at det å ta en opperasjon ikke er noe hokkus pokkus løsning, man må legge om livsstilen og være innstilt på å jobbe litt selv også. Jeg håper at jeg klarte å formidle at opperasjon er bare et hjelpemiddel.. jobben må vi selv gjøre. Og jeg håper det at jeg hjelper noen og at jeg kan være en motivator for enkelte med å stå frem og fortelle min historie ( i korte trek).

Jeg er glad for mitt nye liv.. selv om det ikke alltid er like enkelt så vill jeg aldri bytte tilbake til det livet jeg hadde før opperasjonen. Jeg har oppnådd mange mål og har nå noen igjen enda.. men jeg er på god vei og er jublende glad for det jeg har oppnådd så langt.

Photobucket

Ha ei fin uke videre alle som er innom bloggen min :)

Klem fra Evelyn

13 kommentarer:

 1. Så flott da. Dette må jeg lese litt mer senere.
  Men nå er det visst natta her.
  Ha en god torsdag :)

  SvarSlett
 2. Åååh, du er så fabelaktig flink å trimme altså.
  Der gjør du en formidabel insats.

  Hvordan er det med mat og sånn no da, er det mye du tåler og ikke tåler??
  Hvordan er det med overflødig hud, har du mye? Skal du opperere bort?? Har hørt det er sååå lange ventelister.

  Jeg tar av meg hatten for deg !!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) her var det et nytt navn.. så koselig.. har vært innom bloggen din også men ikke lagt igjen noe spor etter meg enda.. skal prøve å få lest litt mere etterhvert...

   Ja jeg har trimma mye.. men nå har nå også denne trimminga blitt en livsstil for mitt sitt vedkommende.. for meg er det blitt en medesin og terapi. I førstninga så syns jeg det å gå tur var pyton og veldig veldgi tungt.. men det retta seg fort og ble noe veldig positivt til slutt.. jeg elsker å gå ute i frisk luft og nyte naturen.. har blitt mindre med helsestudio nå men kansje begynne jeg på igjen en gang..

   Er nok fortsatt en del mat jeg ikke tåle.. men så lenge jeg holder meg til god norsk husmann kost uten for mye tilsetningstoffer og ferdigmat / halvfabrikata så går det meste bra..Og det har blitt mye bedre det siste året.. selv om jeg har perioder / dager der jeg fortsatt får dumping.. til og med av mat som jeg har spist tidligere og tålt .. men men det kan jeg leve med..og heldigvis så bli det sjeldnere og sjeldnere..

   Har nå noe overflødig hud her og der ja.. og jeg sliter med å få stramma inn på lårene.. men ikke så veldig mye overflødig hud som jeg trodde... kan nok takke trimminga for at det ikke er mere en det det er... og ja når jeg en gang kommer ned disse siste 10 kiloene så skal jeg opperere vekk i alle fall på maven.. og ja det er lang venteliste... men foreløpig så tenke jeg ikke så mye på dette fordi jeg har noen kilo igjen før jeg er på den Bmi som skal til for å få en slik opperasjon.

   Ha en fin fredag :)

   Slett
  2. :) Tusen takk for svar Evelyn :)
   Og takk for at du ramler innom bloggen min inimelom.
   Synes det er godt å lese om andre GBP opererte, men finner ikke så mange blogger om det.

   Selv føler jeg innimellom at jeg spiser alt for store mengder.
   Har hengt meg litt opp i det kirurgen sa om "aldrig mer enn 2.5 dl middag"......for 100 gr kylingfillet, 1 gulerot, og 3 ss brokkolimos er jo langt langt langt mer enn 2.5 dl sikkert....har prøvd å ha det oppi ett dl-mål, men bare brokkolimosen tar jo 1 dl minst, og ja....

   Nei ikke like lett altis dette.

   Men jeg har nå gått ned fra 130 til 72.8 og DET er bra det.
   :)
   Ha en flott fredag du også. :)

   Slett
 3. Hei Evelyn , så flott da : ) . Hørte fra mamma at det stod i avisa , ho skulle ta vare på det så jeg fikk lese : ) . Du har virkelig stått på , du har vært en inspirasjon . Ha en flott dag , klem : ) .

  SvarSlett
 4. Så utorlig gøy da Evelyn!!!
  Tipper du er en stor inspirator for mange!!!

  Og det er jammen deilig om komme seg ut i fjellet og nyte den vakre naturen!! Og for en hærlig mestringsfølelse det er når en står på toppen og kan nyte ei fantastisk utsikt!!!

  måtte det bli en fin vår og sommer med mange deilige turer ute i naturen!

  Mange klemma fra Isabell :-))

  SvarSlett
 5. Så gøy Evelyn:) Graulerer med en kjempe fin reportasje, dette kan du være STOLT av:)

  Mange klemmer fra Ea:)

  SvarSlett
 6. Der var den reportasjen ja! Du er helt fantastisk Evelyn og jeg beundrer motet og stå-på viljen din. De er dessuten kledelig beskjeden når du ikke skriver så mye om hvor mange turer du har hatt - egentlig! Jeg bøyer meg i støvet, spreka :D

  Har lest meg opp litt og skjønner litt mer av sammenhengen bakover i tid nå. Det må ha vært knalltøft å sjonglere alt slik du har gjort gjennom både det siste året og etter at din far ble syk og frem til nå. Du er sterk og god ;)

  Stor klem til deg,
  Eli Kristin

  SvarSlett
 7. Så artig dette var .. tror jeg hadde besvimt om det hadde vært meg .. hihi ..
  Men med alt det du har lagt ned av tid og energi i dette - så er det nok veldig godt å få SE det på trykk slik :o)

  Har ikke vært innom blogglandia så mye i det siste .. så jeg hadde ikke fått med meg det som skjedde med din far - kondolerer Evelyn!!

  Håper du nå får rolige dager og får nyte våren til det fulle - stor klem!

  SvarSlett
 8. Så moro å lese dette! Det er inspirerende med slike mennesker som du! VIRKELIG!

  SvarSlett
 9. Så gøy Evelyn:)

  Det at du har hatt så mange turer er jo i seg selv utrolig.
  Men den reisen du har hatt med livsstilsendringen er bare beundringsverdig og det var flott at de vinklet saken dit også.
  Jeg tror de som leser her og som skal eller er igjennom en slankeoperasjon får nøktern og ærlig informasjon.
  For jeg sitter i alle fall ikke igjen med det inntrykket at det er en lettvindt løsning.

  Du er virkelig en inspirasjon Evelyn.

  God klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 10. Heilt utrolig flott Evelyn:))) Sprek og vakker:)))

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)