søndag 13. oktober 2013

EI FIN UKE ER OVER :) :)


Hei igjen :) :)

Da er ei fin uke over, jeg har har fri fra jobb denne uken. Hadde ei plan med denne uken og det var en liten Bergens tur sammen med Marie. Det var noe jeg gledet meg veldig til. Lenge siden vi hadde vært på tur i sammen så dette skulle bli kjekt. Vi reiste med fly fra Molde tidlig mandag morgen og kom hjem igjen sent onsdagskvelden. En kjempe fin tur :) :)


Vi hadde egentlig ikke så veldig mange planer for de dagene vi skulle være der, men shopping var nå noe vi skulle, ellers så fikk været bestemme litt.. og været tja.. det regna da vi dro fra Molde og kom frem til Bergen og helt til midt på onsdagen den dagen vi skulle reise derifra. Men regn la ingen demper på turen vår. Vi gikk på kjøpesenter, og vi koste oss med god mat på kaffe og resturang. Vi var på Akvariet i Bergen, vi var også på en tur innom akvariet i Bergen. Og den dagen vi skulle dra, var vi oppe på Fløyen en tur og vi gikk langs brygga og inni trange smug for å se oss litt rundt omkring. Ellers så gikk vi også en del rundt omkring i byen. Både jeg og Marie var enig i at Bergen så absolutt var en by vi ville tilbake til :)

Her kommer noen bildemontasjer fra turen :) :)


Dette er i fra Fløyen, en fantastisk plass med flott utsikt. Morsomt å ta Fløybanen oppover og se på den flotte utsikten når vi satt i den.


Flotte høstfarger å se både oppe på Fløyen og når vi var på vei med banen.


Akvariet i Bergen var en opplevelse selv for oss voksne. Morsomt å se på alle akvariene med flotte fisker, krokodiller og andre dyr. Sjø løve show og sel show var kjempe kjekt å se på og få med seg. Morsomt det de klare å få til med dyrene. Også kjekt å se på mating av Pingviner og andre dyr. Marie holdt en liten slange. Jeg like ikke slanger så jeg holdt meg langt unna. Syns det er ekkelt nok å se de gjennom glassvindu.. hehe.. Mye morsomt å se på i alle fall. Litt gøy med annet akvariet en det vi har i Ålesund.Vi var begge enig om at det var kjekt å tillbringe noen timer i akvariet :) :)

Ellers så var det mye fint å se på i Bergen. Veldig koselig å gå langs brygga og se på den gamle bebyggelsen. Og likedanne var det kjekt å gå i byen og se seg litt rundt omkring.


Det ble mye shopping og vi hadde med oss litt ekstra bagasje når vi skulle hjem igjen. Men slik er det vell bare.

Tusen takk for fin tur Marie.. Gleder meg til neste tur sammen med deg :)

Det var litt om turen jeg hadde sammen med datteren min nå denne uken. Kosa oss fælt og det var godt for ho mor og få litt alene tid sammen med jenta si :)

Klem fra Evelyn39 kommentarer:

 1. Fin tur dere hadde. Er enig med dere,Bergen er en nydelig by.Har vært der en gang,og håper på at det blir flere turer dit.
  Det er så mange fine turstier rundt oppe på Fløien.
  Ha en flott uke som kommer-

  Mvh Wenche

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Ja Bergen er en flott by å feriere i.
  Mye fint å se og oppleve der.
  Mange flotte bilder du deler
  fra en koselig tur.
  Ønsker deg ei riktig god ny uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk.. fin uke til de også :) :)

   Slett
 4. Herlige bilder dere har tatt da. Takk for treffet. Det var kjekt vi fikk det til.Nå skinner sola som bare det,men sånn er Bergen. Fra det ene til det andre.
  Klemz

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) Tusen takk til deg også for et kjempe trivelig treff.. det var så koselig :) :) Vi storkosa oss nå selv om det regna vi da.. kjekt var det :) :)

   Slett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 9. I really enjoy the blog article.Really thank you! Really Great.

  SvarSlett
 10. We have really not very much of a plan for the days we would be there, but shopping is now something that we should, if the weather is not so decisive bit .. and .. tja rainy weather when we went from Molde and came to Bergen and until the middle of the day Wednesday we go from there. But the rain did not spoil the trip. We went to the mall, and we enjoy good food in coffee and resturang. life cycle theory of leadership We were at the Bergen Aquarium, we were also on a visit to the aquarium in Bergen. And the day we left, we were in the wings for a walk and we walk along the pier and in the narrow alleys to see us around. In addition, we also parts around town. Both I and Marie Bergen surely agree that our city will come back to :)

  SvarSlett
 11. nice post... keep posting.. thanks!
  Obat Diare

  SvarSlett
 12. Nice post.. Thanks For Information

  tutorial forex

  SvarSlett
 13. I think the admin of this web page is actually working hard for his web site, because here every stuff is quality based information.
  Here is my website...Good acne Cure

  SvarSlett
 14. Nice Post,
  Information about cars and news about the latest cars. Visit my blog.

  2018 Toyota Prado Redesign

  SvarSlett
 15. nice article and very good, thanks for sharing
  visit here my site Showtv21

  SvarSlett
 16. We have really not very much of a plan for the days we would be there, but shopping is now something that we should, if the weather is not so decisive bit .. and .. manfaat daun binahong untuk asam urat the rainy weather when we went from Mold and came to Bergen and until the middle of the day Wednesday we go from there. But the rain did not spoil the trip. We went to the mall, and we enjoy good food in coffee and restaurant.

  SvarSlett
 17. Thank you for the information is very useful for us all ..

  not only I need, but many people are looking for information about all this.

  Jav Uncensored
  Jav HD Uncensored

  SvarSlett
 18. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 19. Your post is very good, I am very grateful, if there is a time please visit Kumpulan Doa

  SvarSlett
 20. what you post is truly amazing, I am very grateful for that.

  SvarSlett
 21. Kalian bisa cek di shopee.co.id/sriyonotostore

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)