onsdag 7. januar 2015

HEI :) :)

 
Hei igjen alle sammen :) :) 

Først av alt, tusen takk for alle tilbakemeldinger her inne, på facebook og via meldinger og når jeg treffer noen som leser bloggen min, koselig at så mange føler meg . Klem til dere alle :) :) 

Da er vi godt igang med hverdagen igjen her.. i dag var det et nydelig vær her. Så jeg tok med meg Pia og gikk en liten tur rundt Elnestangen som ligg like ved her vi bor. Trenger ikke å sette meg i bil for å komme dit.. er bare å gå ut av døra og gå nedover så er jeg der. Må si jeg er veldig heldig som har så flott turterreng i rundt meg.. like over huset her jeg bor så går det flere godt merket tur stier og veien til fjellet er kort. Og går jeg andre veien nedover så kommer jeg til Elnestangen og sjøen.. så her er det bare å velge seg hvilken vei en skal gå, de dagene forma er slik at en føle for å gå en tur. 

Prøver å gå en tur hver dag, ikke alltid turen er lang. Men det viktigste er å komme seg ut. 

Har nå som sagt flotte turmuligheter her hvor jeg bor..fjellene er mange, men dessverre så klare jeg ikke å gå så mye i høyden fortiden. Kroppen sier rett og slett stopp, men jeg koser meg med korte turer etter flatt / litt kupert terreng. 

Fotoapparatet skulle vell egentlig vært med i dag, men mobilkamera får duge. Været i dag var nydelig og det var mange fine motiv å se rundt omkring. 

Under her så speiler Jendemsfjellet seg i sjøen, som dere ser lite snø akkurat her. For meg kan snøen holde seg borte. Jeg er ikke glad i å gå på ski og oppsøker heller sjøen og plasser der det er mindre snø. 


Bildet under her viser begynnelsen på veien og Jendemsfjellet langt der borte. En kjempe fin tur sti dette :) :)


Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg klart å legge på meg 30 kilo det siste 1 -2 årene, kiloer som bare kom snikende på uten at jeg egentlig ville legge merke til det. Nå er 22,5 kilo forsvunnet av det, begynte nå med dette prosjektet å komme meg ned igjen i slutten av juli 2014 og nå skriver vi Januar 2015 så jeg er nå i gang, skal på kontroll og 5 års gruppe i Ålesund i slutten av mars måned og håper at noen kilo til er forsvunnet innen den tid.

Men det krever knallhard jobbing hele veien, det gjør seg ikke av seg selv fordi om jeg er slanke operert jeg må hele tiden jobbe med å få i meg riktig mat i passende mengder, og spiser jeg feil og for mye over tid er kiloene der igjen. Eller jeg står bom fast på vekta. Jeg må hele tiden være bevisst mine valg og tenke over hva jeg spiser.

Enkelte dager er jeg dritt lei og har lyst å spise alt jeg kommer over, og av og til faller jeg for fristelsen og putte ting i munnen som jeg ikke skal spise, men heldigvis så har det nå blitt sjeldnere og sjeldnere igjen. Kjenner at maven krever mindre mat igjen og det er godt. Men jeg vet også at veien er kort tilbake til der jeg var i Juli 2014.

Skrev vell også noe om det at det var mye som skjedde i den perioden jeg la på meg, enkelte reagerer med å la være å spise når ting går i mot eller når noe skjer med de i rundt seg, jeg reagerer motsatt, som sikkert mange med meg gjør. Jeg spiser, trøstespiser for å se om det kan hjelpe, selv om jeg vet at det ikke gjør det. Ting forsvinner ikke av at man spiser. Ikke føler man seg noe bedre heller, tvert i mot....

Men jeg jobber mot målet sakte med sikkert, og til slutt kommer jeg vell også i mål.

Er spent på tiden fremover på mange ting, kommer nok til å skrive om det her inne også.

Ha en fin dag videre folkens :) :)

Klem :)

4 kommentarer:

 1. Ja kjenner meg igjen i det med å spise i alle mulige situasjoner.
  Værst er det nåe en bruker mat som trøst. Har så veldig lett for det
  I tillegg spiser en feil og for mye slik til vanlig, så da gå ikke vekta
  ned i hvert fall.
  Nydelige bilder fra dagens tur.
  Flott når en har lett vei til turstier.
  Lykke til :)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! :) Lykke til med veien videre og dine mål! :) Klem fra Else Britt :)

  SvarSlett
 3. Nå måtte jeg gå til det skrittet å legge igjen et lite visittkort. Har sneket meg litt rundt hos deg et par dager for å se hvordan det går med deg. :)

  I dag ble jeg møtt av et vakkert skue i bilder og inntrykk av at det går greit. Ikke bare bare å gjennomgå en slik operasjon som du har gjort. Det har jeg fått med meg, selv om jeg selv ikke trenger eller bør gjennomgå en. 1.76 cm høy og bort i mot radmagre 60 kg, knapt. :) Og det er veid på lønningsdag og med nyklippet hår.

  Jeg må bare si det, den som ikke får lyst på en tur med slike bilder i skue, er det lite håp for. :) Fortsatt lykke til med prosjektet ditt, og håper det går bra med kropp og sinn fortsatt. Tvi tvi, Evelyn! Og gratulerer med resultatet så langt. ;) Godt nytt år, forresten.

  SvarSlett
 4. Jeg synes du er så flink. En smell kan vi gå på alle sammen, men når man børster av seg og reiser seg igjen så viser man hvor sterk man virkelig er!

  Ser at det er en stund siden siste innlegget her, har ikke vært veldig aktiv på bloggen jeg heller siste halvåret. Men det var kjekt å finne inn til deg på instagram, det er litt enklere å bare poste et bilde der enn her på bloggen men jeg har ikke tenkt å gi opp bloggen helt enda likevel;)
  Fin kveld til deg
  Hanne:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)