lørdag 3. januar 2015

GODT NYTT ÅR :)

Hei igjen alle sammen :) :)

Da skal jeg for alvor prøve å blåse liv i bloggen min igjen etter godt og vell et års fravær. Blogglysten har rett og slett vært fraværende og det har skjedd så mye det siste året at jeg rett og slett ikke hatt motivasjon til å skrive så mye her inne.. lysten har vært der.. men det har ikke blitt.

Men nå føler jeg at ting begynner å roe seg litt og jeg har lyst til å blåse liv i bloggen igjen. Den skal som før handle om hverdagslivet hos meg og mitt liv, min vei til en letter meg og veien etter slanke operasjon. En del bilder blir også lagt ut her. Men i tillegg så skal jeg prøve å skrive litt om min nye følgesvenn.. eller ny og ny har nok hatt den lenge uten å visst om den. Er vell først de siste to årene at jeg har fått stifte mer bekjentskap med den og fått et navn på noe av det jeg plages med. Har jo også skrevet noe om det tidligere her. Min nye venn LIPØDEM sykdommen preger mye av min hverdag, men det er nå ikke noe livstruende jeg må bare lære meg å leve med dette. Og jeg må lære meg å leve med de begrensninger det gir meg. Om det ikke er noe livstruende så hemmer det uansett livskvaliteten min. 

Men nå er det nytt år med nye muligheter, håper noen av dere som har fulgt meg før fortsatt er der ute og vill følge meg videre. Har vært innom og lest hos mange av dere men ikke lagt igjen så mange spor etter meg.

Bildet under er i fra en tur jeg var på her en dag i romjula. Går meg ofte tur ute ved sjøen, er så friskt og godt.

Dette var som sagt noen livstegn i fra meg.

Klem til dere alle :) :)

16 kommentarer:

 1. Godt nytt år, og velkommen tilbake! Gleder meg til å høre hvordan det går, og ikke minst til å se alle de flotte bildene du legger ut!

  Tvi tvi! Klem Inger G.

  SvarSlett
 2. Godt nyttår til deg.
  Koselig å se at du er inne på bloggen igjen. Håper å lese mere om deg og dine fremover.
  Selv så har jeg vel ikke blogget så mye selv heller,mest om håndarbeide,'Men lover å skjerpe meg jeg også.
  Ønsker deg lykke til :-)

  SvarSlett
 3. Så kjekt å se fra deg igjen - riktig godt nytt år til deg.
  Jeg gleder meg til å lese mer hos deg, og se de fine bildene dine:)

  Lykke til videre
  varm klem:)

  SvarSlett
 4. http://www.warrenssingapore.com/
  Selamat datang Singapoker - Situs Resmi Poker online terpercaya Singapoker

  SvarSlett
 5. Pokerlegenda ialah situs poker online terpercaya di indonesia, daftar pokerlegenda sekarang juga dengan link alternatif login poker legenda yang tersedia, dengan layanan livechat yang online 24 jam sebagai fasilitas terbaik dari poker legenda.
  Pokerlegenda | Daftar Link Alternatif Login Poker Legenda Terbaru

  SvarSlett
 6. Kudapoker | Login Kudapoker | Daftar Pokerkuda | Link Alternatif Kudapoker
  Kudapoker Situs Poker Online Indonesia Terpercaya, Pokerkuda, Daftar Kudapoker, Login Kudapoker, Link Alternatif Kudapoker, Kudapoker Android, Deposit Kudapoker, Kudapoker Apk, Kudapoker Live Chat

  SvarSlett
 7. Winnipoker | Daftar Winnipoker | Link Alternatif | Login WinniPoker
  Winnipoker situs pkv games terbaik 2019, daftar winnipoker di link alternatif winnipoker dan login winnipoker sekarang juga, serta tersedia aplikasi winnipoker mobile.

  SvarSlett
 8. Melatipoker | Login Melatipoker | Daftar Melatipoker | Link Alternatif Melatipoker
  Melatipoker Situs Poker Online Indonesia Terbaik, Melatipoker, Daftar Melatipoker, Login Melatipoker, Link Alternatif Melatipoker, Melatipoker Android, Deposit melatipoker.

  SvarSlett
 9. Poker369
  Poker369 Situs Poker Online Indonesia Terpercaya, Poker369, Daftar Poker369, Login Poker369, Link Alternatif Poker369, Poker369 Android, Deposit Poker369, Poker369 Apk, Poker369 Live Chat.

  SvarSlett
 10. Pokerbo
  Pokerbo Merupakan Situs Poker Terpercaya, Informasi Mengenai Poker bo, Daftar Pokerbo, Link Alternatif Pokerbo, Login Pokerbo, Deposit Pokerbo, Pokerbo Mobile, Pokerbo Android, Livechat Pokerbo, Pokerbo.com ada disini

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)